Dikkat!!!WindowsXp nin"MESİH"anlamına geldiğini biliyormuydunuz
5.309 görüntülenme · 55 yanıt
sağol ablacım gerçekten çok ilginç... daha nelerle karşılacağz Allah bilir. acınacak hale gelmişiz. :( :A
Selamünaleykum;
Nevin kardeş eline sağlık.Ben bunu daha önce okumuştum.Bunun gibi bir çok şey var.Ben yeni üye olduğum için henüz bir paylaşımda bulunmadım.Ama fırsat buldukça bu tarz bilgileri bende sizlerle paylaşmak isterim inşAllah.
Allaha emanet olun.Dua ile...
Nevin kardeş eline sağlık.Ben bunu daha önce okumuştum.Bunun gibi bir çok şey var.Ben yeni üye olduğum için henüz bir paylaşımda bulunmadım.Ama fırsat buldukça bu tarz bilgileri bende sizlerle paylaşmak isterim inşAllah.
rüyam3S.A. Arkadaşım,
vaybe çok şaşırdım bilgilendirdiğin için sağol Allah (c.c.) razı olsun senden selametle kal
AS SAĞOL SİZDENDE RAZI LSUN İNŞ.SİZDE SELAMETLE KALIN

gülençiçeksağol ablacım gerçekten çok ilginç... daha nelerle karşılacağz Allah bilir. acınacak hale gelmişiz. :( :A
SENDENDE GÜZEL KARDEŞİM EVET SANKİ BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR DİMİ

mufessirSelamünaleykum;
AS KARDEŞİM HOŞGELDİN ARAMIZA SİZDE AEOLUN

Yasaklı Kullanıcı
◦ Yeni Üye
- Ödül
- 1
Yasaklı Kullanıcı · ◦ Yeni Üye · 3 mesaj
KAAN ERDEMSELAMÜNALEYKÜM ÇOK ŞAŞIRDIM.ŞU AN TÜM ARKADAŞLARIMA EMAİL YOLADIM.ŞAŞIRSINLAR VE BİLSİNLER DİYE.FARKLI VE FAYDALI BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SELAMETLE KALIN.(GEÇEN YAYINLADIĞINIZ DAYI YİĞEN FORMUN KONUSU GEÇEN HABERLERDE İZLEDİM VE DAYISI YİĞENİNİ ONLA EVLENMEYİ KABUL ETMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ.)KONUYU ARAŞTIRMAKTAYIM BAHSETTİĞİNİZ YERLERDEN.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.
Selamın aleyküm
kardeşim ben de çok şaşırdım allah hepinizden razı olsun...
selametle...
hazal34, post: 576924, member: 72384allah razi olsun kardesım herseylerı dusmanlıklarını ve kinlerini gosterıyor.allah hidayet nasıb etsın ınsallah..saglıcakla kalın.
sa kardeşim sizdende razı olsun aeolun

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19317-dikkat-windowsxp-nin-mesih-anlamina-geldigini-biliyormuydunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.