kadının dini yarımmı?
1.125 görüntülenme · 4 yanıt
sevgili kardeşim bazı şeyler yazıyorsun ve maalesef kadınların kalbini kırıyorsun .kadınnın dini yarımdır değilde,kadın erkeğe göre günaha biraz daha meyillidir demen gerekmezmi .hem dinin yarım o0lmasınıda adet günlerine bağlıyorsun .bana mantiken hiç akıllıca gelmedi.bunu kadınlara veren allah teala .yani allah kendisi veriyor nasıl dini yarım denilebilirki. kaldıki birçok kadın erkeklerden daha hayırlıdır.hatice validemiz,hz.fatıma ki bunlar cenete ilk gireceklerden. VE ŞUNU SÖYLİYEYİM KADININ DİNİ YARIM DEĞİL ,ANCAK YARATILIŞI İTİBARİYLE GÜNAHA DAHA YAKINDIR .KENDİNİ BUNA KARŞI KORURSA O TÜM ERKEKLERDENDE HAYIRLI OLUR.CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR.
RE: kadının dini yarımmı?
apo001 kardeşim birincisi yazıyı iyi oku içinde efendimiz s.a.v. sözlerini göreceksin ikinci olarak kadının küçümsendigi filan yok burda hem Kadın Tüm erkeklerden daha hayırlı olur sözün tamamen asparagas !!!!!!!!!!!!! kim efendimizden daha hayırlı olabilir ki konu güzel bişekilde bağlanmışken sen başka yönlerden çekiyorsun ve kabullenmiyorsun kadın erkek eşit degildir... KAdınlarımız baş tacı ama onların fıtratı ile bizim fıtratımızı göz önüne alırsan ozaman eşit olmadıgıda ortaya çıkar kaldı ki kardeşimiz o yazıda güzelce herşeyi açıklıyor ve kimseninde kabinin kırıldıgını görmedim şuana kadar sitede... s.a.
apo001 kardeşim birincisi yazıyı iyi oku içinde efendimiz s.a.v. sözlerini göreceksin ikinci olarak kadının küçümsendigi filan yok burda hem Kadın Tüm erkeklerden daha hayırlı olur sözün tamamen asparagas !!!!!!!!!!!!! kim efendimizden daha hayırlı olabilir ki konu güzel bişekilde bağlanmışken sen başka yönlerden çekiyorsun ve kabullenmiyorsun kadın erkek eşit degildir... KAdınlarımız baş tacı ama onların fıtratı ile bizim fıtratımızı göz önüne alırsan ozaman eşit olmadıgıda ortaya çıkar kaldı ki kardeşimiz o yazıda güzelce herşeyi açıklıyor ve kimseninde kabinin kırıldıgını görmedim şuana kadar sitede... s.a.
RE: çok net
gayet net bence anlaşılmayacak bişey yok
artı aynen katılıyorum kardeşime
Siyahgulsevdalisi yazdı:
gayet net bence anlaşılmayacak bişey yok
artı aynen katılıyorum kardeşime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1931-kadinin-dini-yarimmi · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kadının aklı ve Dini yarımmı? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 6 cevap
- MÜSLÜMAN KADININ YÜZÜNÜ PEÇE İLE ÖRTMESİ FARZ DEĞİLDİR İslâm'da, kadının, gö Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Kadının Çalışması ve Kadının Malı... Nasihatler 67 cevap
- Kadının Aklı ve Dini Eksiktir...(hadis-i şerif) Islamda Kadının Yeri ve Önemi 1 cevap
- Kadının dini yarımmıdır? Fıkıh ve Akaîd 24 cevap
- KADININ DİNİ YARIMDIR Dini sohbet 74 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.