emirdağ lahikası | | 15
bu dünya fanidir. en büyük dava, baki olan alemi kazanmaktır. insanın i'tikadı sağlam olmazsa, davayı kaybeder.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
32.730 görüntülenme · 314 yanıt
yas_38 yazdı:
insan inandığı gibi yaşamazsa, yaşadığı gibi inanmak zorunda kalır.
fevzisultansu yazdı:
huzur namazda namaz vaktinde bahar gülde sevgi gönülde vefa dostta güzeldir B)B)
firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
;)
OKYANUSTAN BİR DAMLA..B)
YALNIZ GÖZE GÜVENEN ŞU AKILCIYA BAK,BAŞINI KUMA SOKMUŞ DEVE KUŞUNDAN AHMAK..
RABBİM KALPLERİ MÜHÜRLENENLERDEN ETMESİN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA...B)B)B)B)B)B)B)
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM RECEB KARDEŞİM MUSADENLE BENDE 1 TANE EKLEMEK İSTEDİM
HAKKINI HELAL ET. SELAMUN ALEYKÜM
DÜNYANIN LEZZETİNİ, ZEVKİNİSAADETİNİ, RAHATINI iİSTERSENİZ; MEŞRU DAİREDEKİ KEYFE İKTİFA EDİNİZ. O, KEYFİNİZE KAFİDİR.
(SÖZLER)

M DENIZ yazdı:
DÜNYANIN LEZZETİNİ, ZEVKİNİSAADETİNİ, RAHATINI iİSTERSENİZ; MEŞRU DAİREDEKİ KEYFE İKTİFA EDİNİZ. O, KEYFİNİZE KAFİDİR.
(SÖZLER)
gul-rana yazdı:
aleykümselam...Allah razı olsun.güzel ve o kadar ihtiyaç duyduğumuz,unutmaya başladığımız sözler ki:(...hatırlattığın için sağol kardeşim..
gurbetten yazdı:
M DENIZ yazdı:
(SÖZLER)
ALLAH RAZI OLSUN!ABILERIM COK GÜZEL BIR FORUM DEVAMI DAIM OLSUN!
MIRAC KANDILINIZDE MÜBAREK OLSUNB)B)
RECEB-I KAMER yazdı:
M DENIZ yazdı:
(SÖZLER)
ve aleykümselam abim estağfirullah çok memnun oldum bu güzel katılımından ötürü allah(c.c.)razı olsun..vaktin müsait olduğu müddetçe beklerim inşaAllah..allaha(c.c.)emanet ol abim zira bir hafta görüşemiycez ee özlersin inşaAllah beni:):)neyse aman işleri aksatmayın haa,döndüğümde bomba gibi bulmak isterim sizleri..hadi s.aleyküm
not:bu arada avatarın çok güzel olmuş abim..değiştirme sakın:):)
gurbetten yazdı:
M DENIZ yazdı:
(SÖZLER)
ALLAH RAZI OLSUN!ABILERIM COK GÜZEL BIR FORUM DEVAMI DAIM OLSUN!
MIRAC KANDILINIZDE MÜBAREK OLSUNB)B)
M DENIZ yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
M DENIZ yazdı:
(SÖZLER)
ve aleykümselam abim estağfirullah çok memnun oldum bu güzel katılımından ötürü allah(c.c.)razı olsun..vaktin müsait olduğu müddetçe beklerim inşaAllah..allaha(c.c.)emanet ol abim zira bir hafta görüşemiycez ee özlersin inşaAllah beni:):)neyse aman işleri aksatmayın haa,döndüğümde bomba gibi bulmak isterim sizleri..hadi s.aleyküm
not:bu arada avatarın çok güzel olmuş abim..değiştirme sakın:):)
VE ALEYKÜM SELAM RECEBİM İNŞALLAH DEVAM EDERİZ. SENİN YOKLUĞUN ÇOK BELLİ OLACAK AMA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR İDARE EDİCEZ. BİZDE SENİ İZİN DÖNÜŞÜ BOMBA GİBİ BEKLİYORUZ ONA GÖRE:D:D AVATARIMIDA DEĞİŞTİRMEM İNŞALLAH BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM. ALLAH'A(C.C) EMANET OL.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19269-okyanustan-bir-damla · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.