!!!!ÖF YA CANIM SIKILIYOR!!!!
5.519 görüntülenme · 22 yanıt
RE: !!!!ÖF YA CANIM SIKILIYOR!!!!
burda forumda paylaş kardeş can sıkıntını başka şeylerde giderebilir.özel mesajlaşmak çok mu önemli senin için
burda forumda paylaş kardeş can sıkıntını başka şeylerde giderebilir.özel mesajlaşmak çok mu önemli senin için
seviyeli olan kadar olmayan da var hilalcim insanları rahatsız etmek için uğraşanlar var bu yüzden yasak gerek yok burda herkes konuşabilir
seviyeli olan kadar olmayan da var hilalcim insanları rahatsız etmek için uğraşanlar var bu yüzden yasak gerek yok burda herkes konuşabilir
belkide haklısınız teşekkür ederim
mabet_bekcisi yazdı:
hilal76 yazdı:bunlar olan şeyler kardeş böyle rahatsızlıklar alesef bu gibi kaliteli bir sitede bile olabiliyor insanlar sitenin içeriğine bakmıyor haya olmayınca sınır tanımıyor işte
mabet_bekcisi yazdı:
kimse edebinle kullanmadı ki olsun sıkı can çabuk çıkmaz :D
kimse edebinle kullanmadı ki olsun sıkı can çabuk çıkmaz :D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
ARADA HEPİMİZE CAN SIKINTISI GELİYOR OLABİLİR KARDEŞİM ÜZÜLME BÜYÜTME GEÇER ...
ARADA HEPİMİZE CAN SIKINTISI GELİYOR OLABİLİR KARDEŞİM ÜZÜLME BÜYÜTME GEÇER ...
Bu sayfyaya giripde,bu kadar güzel seyleri okuyupda insanin caninin sIkilmasina sasarim..:o
Bu sayfyaya giripde,bu kadar güzel seyleri okuyupda insanin caninin sIkilmasina sasarim..:o
İNANIR MSINIZ HER ZMAN BURDAYIM AMA ÖZELLİKLE SIKINTILI OLDUĞUM ZMANLAR VE BURAYA TAKILIP GÜZEL GEREKLİ BİLGİLER ÖĞRENİNCE SIKINTIM GEÇİYOR VE ÇOK MUTLU OLUYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN :):)B)B)
İNANIR MSINIZ HER ZMAN BURDAYIM AMA ÖZELLİKLE SIKINTILI OLDUĞUM ZMANLAR VE BURAYA TAKILIP GÜZEL GEREKLİ BİLGİLER ÖĞRENİNCE SIKINTIM GEÇİYOR VE ÇOK MUTLU OLUYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN :):)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19171-of-ya-canim-sikiliyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.