ALTTAKİNE SORUN ????
3.430 görüntülenme · 42 yanıt
RE: ALTTAKİNE SORUN ????
EVET SİZE KARDEŞİM DESEM NASIL OLUR...:|
BEN ÇIKIYORUM YA SEN...HAYIRLI GECELER...A.E.O...SELAMETLE...
TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM...B)B)B)
hilal76 yazdı:
ya ben kavga etmem ağız dalaşına girmem çünkü insan sinirlenirse ne söyleyeceğini bilemez ama elimde değil işte biraz kinciyi;)
sen yanlız kalmayı severmisin
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
hayırlı geceler
nihalim yazdı:
hilal76 yazdı:
ya ben kavga etmem ağız dalaşına girmem çünkü insan sinirlenirse ne söyleyeceğini bilemez ama elimde değil işte biraz kinciyi;)
sen yanlız kalmayı severmisin
hayırlı geceler
Evde
peki alttaki sen nerdesin
Evde
peki alttaki sen nerdesin
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
burda aksam yeni oldu,, namazimi kilip geliyorum ....B)B)B)
altaki bu sabah saat kaçte uyandin ???
burda aksam yeni oldu,, namazimi kilip geliyorum ....B)B)B)
altaki bu sabah saat kaçte uyandin ???
bu mevsimde mangal çok güzel uyum saglar ;)
altaki okumak mi calismak mi ???
bu mevsimde mangal çok güzel uyum saglar ;)
altaki okumak mi calismak mi ???
yemek yemek ve yapmak kitap okumak ama çok fazla degil gezmek ve alisveris ama oda gerektigi kadar hiimm baska simdilik bu kadar :D:D:D alttaki en çok yapmyi sevdigin sey nedir???
yemek yemek ve yapmak kitap okumak ama çok fazla degil gezmek ve alisveris ama oda gerektigi kadar hiimm baska simdilik bu kadar :D:D:D alttaki en çok yapmyi sevdigin sey nedir???
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
DÜNYALIK İŞLERDEN SORUYORSANIZ BU SİTEYE GİRMEK GALİBA,TABİ ARKADAŞLARIMLA DOLAŞMAYI DA ÇOK SEVİYORUM:pALTTAKİ KOMŞUM NE İLE MEŞGULSÜN,OKUYOR MUSUN ÇALIŞIYOR MUSUN?
DÜNYALIK İŞLERDEN SORUYORSANIZ BU SİTEYE GİRMEK GALİBA,TABİ ARKADAŞLARIMLA DOLAŞMAYI DA ÇOK SEVİYORUM:pALTTAKİ KOMŞUM NE İLE MEŞGULSÜN,OKUYOR MUSUN ÇALIŞIYOR MUSUN?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19150-alttakine-sorun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.