Abdestli Bulunmanın Faziletleri
4.608 görüntülenme · 55 yanıt
RE: Abdestli Bulunmanın Faziletleri
S.A.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM UYGULAYANLARDAN EYLESİN.ABLACIM BENİM SİZE BİR SORUM OLACAKTI KUSURA BAKMASSANIZ .GENELDE İNTERNET BAŞINDA OLUYORUM BU ARADA RİSALE OKUMAK İSTİYORUM TAVSİYENİZ BİR SİTE VARMI ,HANGİ KİTAPTAN BAŞLAMALIYIM ,BİRAZ KARIŞIK GİBİ GELDİ ,YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN A.E.O.
S.A.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM UYGULAYANLARDAN EYLESİN.ABLACIM BENİM SİZE BİR SORUM OLACAKTI KUSURA BAKMASSANIZ .GENELDE İNTERNET BAŞINDA OLUYORUM BU ARADA RİSALE OKUMAK İSTİYORUM TAVSİYENİZ BİR SİTE VARMI ,HANGİ KİTAPTAN BAŞLAMALIYIM ,BİRAZ KARIŞIK GİBİ GELDİ ,YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN A.E.O.
A.S.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM.RİSALE İLE İLGİLİ BİR FORUM AÇTIM.ÖZET OLARAK YANİ.SİHİRLİ DEĞNEK FORUMUN ADI.İNTERNETTEN OKUMAKTANSA EVDE SAKİN BİR ORTAMDA TEFEKKÜR EDECEK ŞEKİLDE OKUMAK DAHA İYİDİR DERİM.www.risaleinurenstitüsü.org adresinde okuma takibi çok kolay oluyor.kaldığın yerden devam etme şansın var.Külliyatın tamamını alma hemen.Ancak Lem'alar,Sözler ve Mektubat ile Asayı Musa yı edinip okursan daha iyi olur.ALLAH yardımcın olsun.A.E.O.
fatma_tuba yazdı:
A.S.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM.RİSALE İLE İLGİLİ BİR FORUM AÇTIM.ÖZET OLARAK YANİ.SİHİRLİ DEĞNEK FORUMUN ADI.İNTERNETTEN OKUMAKTANSA EVDE SAKİN BİR ORTAMDA TEFEKKÜR EDECEK ŞEKİLDE OKUMAK DAHA İYİDİR DERİM.www.risaleinurenstitüsü.org adresinde okuma takibi çok kolay oluyor.kaldığın yerden devam etme şansın var.Külliyatın tamamını alma hemen.Ancak Lem'alar,Sözler ve Mektubat ile Asayı Musa yı edinip okursan daha iyi olur.ALLAH yardımcın olsun.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ULUTAS yazdı:
m_muaz yazdı:
selamun aleykum
her daim aklımızda bulunmalı ve elimizden geldigince abdestli gezmeliyiz selametle..
V.A.S.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.NE DEMEK TABİKİ,HAK MI OLUR,AMA HELAL OLSUN.ALLAHA EMANETSİN İNŞ...B)
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.ÇIKTISINI ALDIM HAKKINI HELAL ET.
V.A.S.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.NE DEMEK TABİKİ,HAK MI OLUR,AMA HELAL OLSUN.ALLAHA EMANETSİN İNŞ...B)
(Abdestli yatıp Allahü teâlâyı anarak uyuyan, uyanana kadar namazda sayılır. Bir melek onun için ibadet eder. Uyandığı zaman yine Allahü teâlâyı anarsa, o melek, bu kulun affı için Allah a dua eder.) [İbni Hibban]
(Abdestli yatıp Allahü teâlâyı anarak uyuyan, uyanana kadar namazda sayılır. Bir melek onun için ibadet eder. Uyandığı zaman yine Allahü teâlâyı anarsa, o melek, bu kulun affı için Allah a dua eder.) [İbni Hibban]
S.A.SENDEN DE KARDEŞİM.A.E.O.B)
nuresma yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN
S.A.SENDEN DE KARDEŞİM.A.E.O.B)
(Abdestten sonra Kadir suresini okuyanın elli yıllık günahı affolur.) [Halebi]
(Abdestten sonra Kadir suresini okuyanın elli yıllık günahı affolur.) [Halebi]
Abdestten sonra, on defa salevat-ı şerife getirenin gamı gider, duası kabul olur.) [Ey Oğul İlmihali]
Abdestten sonra, on defa salevat-ı şerife getirenin gamı gider, duası kabul olur.) [Ey Oğul İlmihali]
V.A.S.İNŞAALLAH.A.E.O.
tsunami yazdı:
selamun aleyküm
ablam eline emeğine sağlık ben elimden geldiğince abdestli olmaya çalışıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun Allah a emanet ol....
V.A.S.İNŞAALLAH.A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19134-abdestli-bulunmanin-faziletleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Abdestli Olmanın Faziletleri Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Abdestli Bulunmanin Vaziletleri Dini sohbet 4 cevap
- --ABDESTLİ DURMANIN FAZİLETİ-- Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- Abdestli durmanın fazileti nedir İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- ABDESTLİ BULUNMAK.. İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Abdestli durmanin fazileti Nasihatler 47 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.