KABİR AZABI +16
5.708 görüntülenme · 33 yanıt
s.a ben bu resmi daha önce görmüştüm ama açıklaması sonradan öğrendim aslında bu sarışın bir genç öldürülüp ormana atılıyor güneş ışınları doğal ortam ve şiddetle bu hale gelmiş anlıycnız cinayet yani ne kadar doğru yine de bilemem slm ve dua ile
islam gülü
islam gülü
Cenabı ALLAH cümle ümmeti muhammedi cehennemi görmeden cennete giren kullarından eylesin.amin a.e.o.:):):)
islam gülü
Cenabı ALLAH cümle ümmeti muhammedi cehennemi görmeden cennete giren kullarından eylesin.amin a.e.o.:):):)
islam gülü, post: 672955, member: 38092Cenabı ALLAH cümle ümmeti muhammedi cehennemi görmeden cennete giren kullarından eylesin.amin a.e.o.:):):)
amin kardeşim inşaallahB)

Kabir azabı elbette haktır...şeksiz şüphesiz inanıyoruz ancak, resimdeki o kişiyi sanki kemirgen bir hayvan parçalamış gibi...belki buda bir kabir azabıdır, bilemiyoruz.....
Paylaşım için teşekkürler....Allah razı olsun/B]
Paylaşım için teşekkürler....Allah razı olsun/B]
selamunaleykum kardeslerim bole guzel bir hikayeyi bizlerle paylasan kardesimizden Allah razi olsun
selamınaleyküm kardeşim rabbim kabir azabından korusun hepimizi
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19131-kabir-azabi-16 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kabir azabının sebepleri nelerdir? Kabir azabı çekmeyecek olanlar kimlerdir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
- Kabir hayatı ve kabir azabı Dini sohbet 2 cevap
- m.islamoğlu ve kabir azabı.... Dini sohbet 19 cevap
- kabir azabı yorumlanızı bekliyorum Dini sohbet 4 cevap
- Kabir Azabı ( Lütfen herkes okusun ! ) İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- KABİR AZABI Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.