peki dostlar biz hangisiyiz acaba?
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
1.260 görüntülenme · 15 yanıt
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm Süper paylaşım.. inşallah bizde kahve gibi oluruz...Allaha emanet ol hafize teyze.....Seni Allah için çok seviyoruz...
l@l yazdı:
B)B)B) S.A. kahve gibi oluruz inş. B)B)B)
mabet_bekcisi yazdı:
s.a abla vallaha çok güzel bir paylaşım tavafuk oldu bu kadar olur aynı durumdaydım şuan ama ne olduğumu demesem daha iyi utandım şimdi.utanmasam ağlayacağım.çok güzel bir yazı hakkını helal et hemen alıyorum
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
hafize yazdı:sorunum vardı havuç yönetiyle çözüyordum ama artık vazgeçtim.ama kimse duymasın:D:D
mabet_bekcisi yazdı:
s.a abla vallaha çok güzel bir paylaşım tavafuk oldu bu kadar olur aynı durumdaydım şuan ama ne olduğumu demesem daha iyi utandım şimdi.utanmasam ağlayacağım.çok güzel bir yazı hakkını helal et hemen alıyorum
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Aleykümselam nasıl yani utanacak ne var hadi bana söyle kimseye söylemem ;):)
mabet_bekcisi yazdı:
hafize yazdı:sorunum vardı havuç yönetiyle çözüyordum ama artık vazgeçtim.ama kimse duymasın:D:D
mabet_bekcisi yazdı:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Aleykümselam nasıl yani utanacak ne var hadi bana söyle kimseye söylemem ;):)
anneler çok iyi sır saklar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19102-havuc-muyuz-yumurta-mi-kahve-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.