HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM...

1.734 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

RE: HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM...

sehadet27 yazdı:
HELAL OLSUN KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SENİ ARAMIZDA TEKRAR GÖRÜRÜZ İNŞALLAH AEOB)B)B)B)

bak gelim kardeşim;) saol güzel kardeşimr rabbim senin de yardımcın olsun...
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Sizdemi gidiyorsunuz......Hayırlısı olsun nediyelim.....Ama bu gitmek temelli değildir inşallah..Allah(c.c)'ya emanet olun.... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

Resul_Acer yazdı:
Sizdemi gidiyorsunuz......Hayırlısı olsun nediyelim.....Ama bu gitmek temelli değildir inşallah..Allah(c.c)'ya emanet olun.... B)

EVET GİTTİM VE DÖNDÜM... AMA SÜREKLİ DEİL BEİLKİ ARTIK HAFTADA BİR ZİYARET ESKİSİ GİBİ SIK OLMAYACAK .... PEKİ BEN YOKKEN BAŞKALARIDA MI GİTTİ?:(
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

MAVI HUZUN yazdı:
Resul_Acer yazdı:

EVET GİTTİM VE DÖNDÜM... AMA SÜREKLİ DEİL BEİLKİ ARTIK HAFTADA BİR ZİYARET ESKİSİ GİBİ SIK OLMAYACAK .... PEKİ BEN YOKKEN BAŞKALARIDA MI GİTTİ?:(

Aşka mecnun gitti.cevdet abi sık girmicek... Kaan erdem tatile gitti umeyye gitti(gelebilir)

öyle işte..... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Hakkınız varsa helal olsun sizde helal edin inşallah selam ve dua ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.