sain arkadaişım sana yardım etmek isterdim ama
işimvar cocugunuz varmı
18.413 görüntülenme · 151 yanıt

CENNET GULU yazdı:
50 TANE DE BENDEN ALLAH C.C. YARDIMCINIZ OLSUN..ANCAK BU KADAR ALABİLİYORUM...:(:(:(:(:(:(:([/quote
S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN YİNEDE DÜŞÜNMEN YETER KARDEŞİM SİZLERİN COK DOLU OLDUĞUNUZU BİLİYOM BENDE RAHATSIZIM AMA KARDEŞİME SÖZ VERDİM BİTİRMEDEN GİTMİCEM ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM B)B)B)B)

sehadet27 yazdı:
500 TANEDE BEN OKUYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNB)B)B)B)

CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
500 TANEDE BEN OKUYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNB)B)B)B)
S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN VAY BENİM KARDEŞİM İMDADIMA YETİŞTİ KARDEŞİM ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAHA EMANET OL ALAH SEVDİKLERİNE KOVUŞTURUR İNŞALLAH B)B)B)B)

CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM ŞİMDİ ANLADIM SALATİ TEFRİCİYE OKUNACAK ALLAH RAZI OLSUN A.E.O.B)B)B)B)
BU DUANIN OKUNUŞU .
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19031-bana-yardim-edermisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.