Komik icatlar....!!!
5.411 görüntülenme · 45 yanıt
RE: Komik icatlar....!!!
hepsi fazla lazım olmayan şeyler ama bilgisayar koltuğuna bayıldım aynısından bi tanede ben istiyom ellerine sağlık kardeşim Allah razı olsun..
hepsi fazla lazım olmayan şeyler ama bilgisayar koltuğuna bayıldım aynısından bi tanede ben istiyom ellerine sağlık kardeşim Allah razı olsun..
Birsey degil Allah sizden de razi olsun.
Bencede bilgisayar koltugu her eve lazimmm :D
nur_en_nur yazdı:
Birsey degil Allah sizden de razi olsun.
Bencede bilgisayar koltugu her eve lazimmm :D
:D:D:D:D Emeğinize sağlık...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Evet Ben gördüm... Yoksa siz görmedinizmi....Madem görmediniz biz nie çok güzel dedik? demekki görmüşüz dimi:D:D:D:D
Tugbis yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Nasil yani siz gordunuz mu resim :o ben niye goremiyorum simdi birden bire kayboldu resmim yani ben gormuyorum :D neyse ki siz goruyormussunuz.:D
Evet Ben gördüm... Yoksa siz görmedinizmi....Madem görmediniz biz nie çok güzel dedik? demekki görmüşüz dimi:D:D:D:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19013-komik-icatlar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.