Anneyi taşıyan genç ....
5.567 görüntülenme · 68 yanıt
RE: Anneyi taşıyan genç ....
kardeşim benim..ilk sayfada en altta sayfa sırası vardır ordan 1 e tıkla cıkacak ilk sayfa selametle..
MSKT64 yazdı:
Maalesef sadece kırmızı yazılar var diğer başlıklar altındaki resimleri görebiliyorum fakat enneyi taşıyan genç başlığı altında resim göremiyorum
kardeşim benim..ilk sayfada en altta sayfa sırası vardır ordan 1 e tıkla cıkacak ilk sayfa selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Kardeş inan yorumları görünce resmi çok merak ettim birinci sayfayı açmayı biliyorum fakat öncede dediğim gibi yazılardan başka birşey göremiyorum bilgisayar ayarları ile alakalı olabilirmi bilmiyorum bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim :o
m_muaz yazdı:
MSKT64 yazdı:
Maalesef sadece kırmızı yazılar var diğer başlıklar altındaki resimleri görebiliyorum fakat enneyi taşıyan genç başlığı altında resim göremiyorum
Kardeş inan yorumları görünce resmi çok merak ettim birinci sayfayı açmayı biliyorum fakat öncede dediğim gibi yazılardan başka birşey göremiyorum bilgisayar ayarları ile alakalı olabilirmi bilmiyorum bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim :o
amin inş..ecmain sağolasınz selametle...
konak yazdı:
Paylaşımınız için Rabbim razı olsun. Rabbim bizlere de annelerimizin değerini bilen kullarından eylesin. Selam ve dua ile.
amin inş..ecmain sağolasınz selametle...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19010-anneyi-tasiyan-genc · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ve Allah Anneyi yarattı İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- En İyi Anneyi Seçelim Arkadaşlar? Karışık Resimler 6 cevap
- Laf taşıyan cennete gidemez Hadis-i Şerif 4 cevap
- Imanın asaletini taşıyan müslüman bir hanım;... Kur'an'da Müminlerin Tanımı 18 cevap
- su taşıyan karınca Dini Hikayeler 60 cevap
- İmanın Asaletini Taşıyan Tüm Müslüman Kadınlara Kur'an'da Müminlerin Tanımı 3 cevap
Forum şu an salt-okunur önizleme modunda; yazma yakında açılacak.