PEYGAMBERİMİZİ SEVEN TEPKİSİZ KALMASIN...

2.733 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

Amerika'dan yayın yapan CNN haber kanalı internet sitesi, hakaretlerle dolu Hz. Muhammed (S.A.V) karikatürünü ankete açtı ve anket hala devam ediyor...

"Sizce Avrupa basını Hz. Muhammed (S.A.V)'in karikatürlerini yayınlamalı mı?" anketine lütfen bir vurdum duymazlık örneği göstererek seyirci kalmayalım... Ankete katılalım ve bunu arkadaşlarımıza da duyurarak gereğini yapalım. Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu Peygamber Efendimiz (S.A.V)' e olan saygımızın ve sevgimizin bir göstergesi olarak düşünelim ve gerekli cevabı hep birlikte verelim. Tepkimiz bence ağır olmalıdır ki bir daha böyle bir terbiyesizliğe yeltenmesinler. CNN'in internet sitesine aşağıdaki adresten ulaşıp oyunuzu kullanabilirsiniz.

CNN.com - Storm grows over Mohammad cartoons - Feb 2, 2006

Bu adrese girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçeneğini işaretledikten sonra VOTE' ye tıklayın.

Lütfen bir sağ duyu gösterelim ve bütün dünyaya Müslümanların bu konu üzerindeki hassasiyetinin ne derece kuvvetli olduğunu anlatmaya çalışalım. Böylece oylarımızla Allah'ın dinini yüceltmiş olalım...

B)B)B)Hassasiyetinizden ve ilginizden dolayı şimdiden Allah sizlerden razı olsun...B)B)B)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

RE: PEYGAMBERİMİZİ SEVEN TEPKİSİZ KALMASIN...

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN KARDEŞİM SENİN VESİLENLE DİNSİZLİĞE KARŞI KILIÇ ÇEKENLERE BİR HAYIR OYU KULLANDIK TIPKI GEÇENLERDEKİ GİBİ..RABBİM DAİMA UYANIK OLAN KULLARINDAN ETSİN BİZLERİ..VE HAİNLERE FIRSAT VERMESİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OL..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

95% Hayir
5% Evet

Selamun Aleyküm Canim

Allah Razi Olsun___ Böyle birseden haberim yoktu__:(__:@
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A KARDEŞİM ÖNCELİKLE COK ALLAH RAZI OLSUN BU HABERİ VERDİGİN İCİN OYUMU KULLANDIN VE TEKRAR TEKRAR KULANACAM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ÖNCELİKLE COK ALLAH RAZI OLSUN BU HABERİ VERDİGİN İCİN OYUMU KULLANDIN VE TEKRAR TEKRAR KULANACAM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM EVET BENDE OYUMU KULLANDİIM.....
CENNET GULU

CENNET GULU

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN KARDEŞİM SENİN VESİLENLE DİNSİZLİĞE KARŞI KILIÇ ÇEKENLERE BİR HAYIR OYU KULLANDIK TIPKI GEÇENLERDEKİ GİBİ..RABBİM DAİMA UYANIK OLAN KULLARINDAN ETSİN BİZLERİ..VE HAİNLERE FIRSAT VERMESİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OL..

AMİN..AMİN...AMİN...AMİN...B)B)B)B)B)
ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN ; BEN SADECE ARACIYIM...B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

Bahar_58 yazdı:
95% Hayir
5% Evet

Selamun Aleyküm Canim

ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN....HABERİNİZ OLDU İŞTE ŞİMDİ....:|:|:|:|:|:|:|
CENNET GULU

CENNET GULU

CEVDET-71 yazdı:

ALLAH C.C. SİZLERDEN DE RAZI OLSUN...ALLAH RIZALARINI TOPLUYORUZ İNŞAALLAH...B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

MAVI HUZUN yazdı:
CEVDET-71 yazdı:

RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM EVET BENDE OYUMU KULLANDİIM.....

BUNU DİĞER ARKADAŞLARINIZA DA İLETİRSENİZ MEMNUN OLURUM...İNANMIYORLAR , BARİ DİNİMİZİ ZEDELEMEYE ÇALIŞMASSINLAR....:@:@:@:@:@:@
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

CENNET GULU yazdı:
Bahar_58 yazdı:
95% Hayir
5% Evet

Selamun Aleyküm Canim

:|
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

s.a. kardeşim Allah razı olsun Efendimize sahip çıkalım inşallah. Rabbim muhakkak onların cezasını verecektir...selam ve dua ile...
CENNET GULU

CENNET GULU

Bahar_58 yazdı:
CENNET GULU yazdı:
Bahar_58 yazdı:
95% Hayir
5% Evet

Selamun Aleyküm Canim

:|

KIZDINIZ MI ABLA YOKSA???:o:o:o:o:o
CENNET GULU

CENNET GULU

zynp_rukiye yazdı:
s.a. kardeşim Allah razı olsun Efendimize sahip çıkalım inşallah. Rabbim muhakkak onların cezasını verecektir...selam ve dua ile...

ALLAH C.C. SİZDE DE RAZI OLSUN...ZATEN ALLAH C.C.'YA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ EN ÇOK YAYINLANMASIN DİYEN VAR....B)B)B)B)B)B)B)
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

selamunaleykum
allah razı olsun.bıtmedı bıtmeyeck bu haksız ! cırkın ! cırkef ! saldırılar ama bılmelıler kı bızdede bıtmeyecek taakı son nefesımıze kadar ,kı ondada ıcımız rahat arkamızdan davamızı surdurceke zurrıyetlerımız var ....
tek bır sey dılıyorum ;zaman gelıp dıvana cıkıp hukum verılınce sımdı seyrıne doyamadıgımız plazmalar gıbı dev ekranlarda yapılanlar bır bır gelınce goz onune tum musluman alemıne nasıl donup bakmaya yureklerı yetecek nasıl kafalarını kaldırabılecekler ıcıne gırmek ısteyeceklerı yerın dıbınden.o gunu cok merak edıyorum....
selam ve dua ıle...
CENNET GULU

CENNET GULU

efsude yazdı:
selamunaleykum
allah razı olsun.bıtmedı bıtmeyeck bu haksız ! cırkın ! cırkef ! saldırılar ama bılmelıler kı bızdede bıtmeyecek taakı son nefesımıze kadar ,kı ondada ıcımız rahat arkamızdan davamızı surdurceke zurrıyetlerımız var ....
tek bır sey dılıyorum ;zaman gelıp dıvana cıkıp hukum verılınce sımdı seyrıne doyamadıgımız plazmalar gıbı dev ekranlarda yapılanlar bır bır gelınce goz onune tum musluman alemıne nasıl donup bakmaya yureklerı yetecek nasıl kafalarını kaldırabılecekler ıcıne gırmek ısteyeceklerı yerın dıbınden.o gunu cok merak edıyorum....
selam ve dua ıle...

SİZ HARİKA BİR TEŞHİS KOYMUŞSUNUZ BENCE ONLARA...BUNDAN DAHA İYİ BİR YORUM YAPILAMAZDI...B)B)B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

efsude yazdı:
selamunaleykum
selam ve dua ıle...

B)...VE ALEYKÜM SELAM...B)
SİZ HARİKA BİR TEŞHİS KOYMUŞSUNUZ BENCE ONLARA...BUNDAN DAHA İYİ BİR YORUM YAPILAMAZDI...B)B)B)B)B)B)B)
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum güzel kardeşim..
Oy vermeyenler için hatırlatmada bulunduğun için Allah razı olsun..
Ben oyumu kullanmıştım hayırlı olur inşaAllah..
O nasipsizlere bir ders vermiş oluruz Allah'ın izniyle..
Selametle kal kardeşimB)B)
ysm_in

ysm_in

Kıdemli Üye · 115 mesaj

Oyumu bende kullandım herkesten ALLAH Razı Olsun oy kullananlardanda ve senden de kardeşim böyle bir koyunu paylaştığın için yayınlanmasın diyenler çoğunlukta ALLAH'a şükürler olsunki ama evet oyunu kullananlardan ALLAH RAZI OLMASIN !!!!!:(
CENNET GULU

CENNET GULU

desertrose yazdı:
Selamun aleykum güzel kardeşim..
Oy vermeyenler için hatırlatmada bulunduğun için Allah razı olsun..
Ben oyumu kullanmıştım hayırlı olur inşaAllah..
O nasipsizlere bir ders vermiş oluruz Allah'ın izniyle..
Selametle kal kardeşimB)B)

ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN...EVET ; NASİPSİZLERE DERS VERMİŞ OLDUK...MÜ'MİNLERİN KARDEŞLİĞİ BUDUR İŞTE...SELAM VE DUA İLE...B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

ysm_in yazdı:
Oyumu bende kullandım herkesten ALLAH Razı Olsun oy kullananlardanda ve senden de kardeşim böyle bir koyunu paylaştığın için yayınlanmasın diyenler çoğunlukta ALLAH'a şükürler olsunki ama evet oyunu kullananlardan ALLAH RAZI OLMASIN !!!!!:(

ALLAH C.C. EVET DİYENLERDEN RAZI OLMASIN!!!!:@:@:@:@
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.