RE: KADININ DİNİ YARIMDIR
VEYS yazdı:
fatoş hanım siz aldınız konuyu nereye surukledınız ben ne zaman dedim kadın dısarı cıkmasın erkek var dıye yanlıs dusunuyorsunuz? aynı bana özelden gelen bı mesajı sıze aktarayım ısım vermıyorum yazıyor kendısı ( veysel bey siz ne hakla kadınlara dınsız dıyorsunuz ) arkadaşlar ben nedense yazdıklarımda sureklı yanlıs anlasılmalar oluyor ben bunları yorumsuz koşesıne bırakıyorum. Lütfen bana kırılmayınız ....
ben sizin yazılarınız çok beğeniyorum yanlış anlaşılma yok bence fatoş kardeşimde çok mantıklı bi insan biraz daha dikkatli okursa yazılanları eminim anlar sizi
allah razı olsun kardeşim
aslında kadının kendine dışarda dikkat ettiği kadar erkete etse hiç sorun olmaz bence inanın çok şeylerle karşılaşıyoruz öyle şeyler duyuyoruzki bu insanlarda ar kalmamış diye düşünüyor insan keşke herkes bu sitedekiler gibi olsa o zaman ne kadının çalışması sorun olur nede güvensizlik olur sadece erkekler değil kadının dışarıdaki hayatını zorlaştıran diğer kadınlarda yani inançsız kadınlarda buna sebep oluyor erkelerde bütün kadınları aynı görüyor ve aynı muameleyi yapıyor