AMERİKANIN YAPTIKLARI
1.607 görüntülenme · 7 yanıt
YETER ARTIK YA BU AMERİKA NIN BİZİ YÖNETMESİ BANA ÇOK AĞIR GELİYO ADAMLAR HER İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR YAAAAA OFFFF:@:@:@:@:@:@:@:@:(:(:(:(:(:(:(:(
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: AMERİKANIN YAPTIKLARI
:o:o:@:@:@:@:@:@SANA VE TEPKİNE ANCA BU KADAR SANAL ORTAMDA DESTEK OLABİLİRİM KARDEŞİM.
:o:o:@:@:@:@:@:@SANA VE TEPKİNE ANCA BU KADAR SANAL ORTAMDA DESTEK OLABİLİRİM KARDEŞİM.
KAAN ERDEM yazdı:ZATEN ELİMİZDEN BU KADARI GELİYOR KAAN ABİ:@:@:@
Siyaset konuşmak sitemizde yasak olduğundan size cevap veremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın..
Bence bu konu daha fazla uzamasın..
SelametleB)B)
Siyaset konuşmak sitemizde yasak olduğundan size cevap veremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın..
Bence bu konu daha fazla uzamasın..
SelametleB)B)
Dunya KAfiriN Cenneti Mü ' minin Zindanıdr ßiz Sadece Müslüman oLdqumuz içn Cennette saYıyorz keNmızı yokSa ßu dunya kafirlerın dunyası onLar hakım oLucakLar Fakat Ahırettede inşallah .. ßizLer ..
Dunya KAfiriN Cenneti Mü ' minin Zindanıdr ßiz Sadece Müslüman oLdqumuz içn Cennette saYıyorz keNmızı yokSa ßu dunya kafirlerın dunyası onLar hakım oLucakLar Fakat Ahırettede inşallah .. ßizLer ..
BAĞIRDIM SESİMİ DUYAN OLMADI ŞİMDİDE BURAYA YAZIYORUM
AMA AZ KALDI AMERİKA BAĞIMLILIĞININDA SONUNA YAKLAŞIYORUZ
AMA AZ KALDI AMERİKA BAĞIMLILIĞININDA SONUNA YAKLAŞIYORUZ
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18916-amerikanin-yaptiklari · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kafir Amerikanın İşi Bitik... Kutlama ve Tebrik Mesajları 10 cevap
- Şeytanın Namazı Bozdurmak İçin Yaptıkları Nasihatler 23 cevap
- israil in FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR a yaptıkları İlahiler ve Ezgiler 9 cevap
- İsrail'in Filistine Yaptıkları !!! Nasihatler 14 cevap
- İnsanın Yaptıkları Karşısına Çıkacak Nasihatler 0 cevap
- Yaptıkları kötülüklerin sorumluluğunu başkalarının üzerine atmaya çalışmaları Dini sohbet 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.