ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
FİRST LADY

FİRST LADY

Yeni Üye · 3 mesaj

Merhaba ben siteye yeni üye oldum ama site hakkinda daha detayli bilgi istiyorum siteyi iyi bi şekilde kullanamiyorum
FERDİ 06

FERDİ 06

Aktif Üye · 69 mesaj

biraz daha bilgl verirmisiniz lütfen
ASİRA

ASİRA

Yeni Üye · 3 mesaj

Herkese hayirli ramazanlar ben asira yeni üye oldum çok fazla bilgim yok inşallah yardimci olursunuz
ASİRA

ASİRA

Yeni Üye · 3 mesaj

Sitedeki kardeşlerimle nasil tanişabilirim
ayşe kalkan

ayşe kalkan

Aktif Üye · 58 mesaj

selamün aleyküm
semanur3568

semanur3568

Üye · 19 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar
semanur3568

semanur3568

Üye · 19 mesaj

inşallah iyisinizdir
su_sıla

su_sıla

Kıdemli Üye · 291 mesaj

site kurucularına ve bütün üyelere bende sizlere katılmak için üye oldum .allahın izni ile sizlerle çok güzel bilgiler paylaşırız .bizler islamı en güzel şekilde yaşamak için çok daha fazla bilgiye sahip olmamız lazım o bilgileri bu sitede bulup eksiklerimizi gideririz inşallah allah hepinizden razı olsun. a.e.o
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

Aslında bilgi almak isteyen arkadaşlar tam olarak ne konuda bilgilenmek istediklerinide yazsalar görevli arkadaşlar ona göre aydınlatıcı bilgileri vereceklerdir bende sadece bu forumda yeniyim ama gayet düzenli ve gayet açık herşey, herkese kolay gelsin.
gnnr

gnnr

Aktif Üye · 64 mesaj

selamunaleykum. ve ALLAH razı olsun bvende yeni üyelerdenim ve biraz zorlandım siteye ayak uydurmakta ama çok şükürki böyle bi nimetten bende faydalanabilicem. ALLAHın selamı sizlerle olsun selametle
Huzurum

Huzurum

Üye · 17 mesaj

arkadaşlar özel mesaj atma şansımız varmı sitede
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

...

...

Huzurumarkadaşlar özel mesaj atma şansımız varmı sitede

Hayır...
........
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

s.a ben yeni üye oldum ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum. nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

abı_hayats.a ben yeni üye oldum ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum. nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

aLEYKÜM SELAM KARDEŞİM,ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.ÜYELİĞİN HAYIRLI VE DAİM OLSUN İNŞAALLAH.KONU PAYLAŞMAK İÇİN ÖNCELİKLE KONUNUN HANGİ BÖLÜMDE BULUNMASINI İSTİYORSAN O SAYFAYA GİRİP SOL ÜST KÖŞEDEKİ YENİ KONU BUTONUNA BASIP KONULARINI ORAYA YAZABİLİRSİN.Bİ DENE BEN YARDIMCI OLURUM,BURDAYIM KARDEŞİM.

_ALpeR_

_ALpeR_

Yeni Üye · 4 mesaj

Herkese Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selam ve dua ile
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Sefine-i HayataLEYKÜM SELAM KARDEŞİM,ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.ÜYELİĞİN HAYIRLI VE DAİM OLSUN İNŞAALLAH.KONU PAYLAŞMAK İÇİN ÖNCELİKLE KONUNUN HANGİ BÖLÜMDE BULUNMASINI İSTİYORSAN O SAYFAYA GİRİP SOL ÜST KÖŞEDEKİ YENİ KONU BUTONUNA BASIP KONULARINI ORAYA YAZABİLİRSİN.Bİ DENE BEN YARDIMCI OLURUM,BURDAYIM KARDEŞİM.

ALLAH razı olsun cevabınızı yeni gördüm. benim problemim pc de yeni olmamdan kaynaklanıyor sanırım. malasef bir çok şeyi bilmiyorum. yani çoooooookk yardıma ihtiyacım var...
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

B)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

B)allahB)her şey senin isteğinle olur allahımB)
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

antiocheiaaslanB)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)

:DB):D olacak abi inşaALLAH selametle
[medya]
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.