ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM
73.786 görüntülenme · 952 yanıt
Merhaba ben siteye yeni üye oldum ama site hakkinda daha detayli bilgi istiyorum siteyi iyi bi şekilde kullanamiyorum
site kurucularına ve bütün üyelere bende sizlere katılmak için üye oldum .allahın izni ile sizlerle çok güzel bilgiler paylaşırız .bizler islamı en güzel şekilde yaşamak için çok daha fazla bilgiye sahip olmamız lazım o bilgileri bu sitede bulup eksiklerimizi gideririz inşallah allah hepinizden razı olsun. a.e.o
Aslında bilgi almak isteyen arkadaşlar tam olarak ne konuda bilgilenmek istediklerinide yazsalar görevli arkadaşlar ona göre aydınlatıcı bilgileri vereceklerdir bende sadece bu forumda yeniyim ama gayet düzenli ve gayet açık herşey, herkese kolay gelsin.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
...
...
Hayır...
........
...
Huzurumarkadaşlar özel mesaj atma şansımız varmı sitede
Hayır...
........
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
abı_hayats.a ben yeni üye oldum ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum. nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
aLEYKÜM SELAM KARDEŞİM,ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.ÜYELİĞİN HAYIRLI VE DAİM OLSUN İNŞAALLAH.KONU PAYLAŞMAK İÇİN ÖNCELİKLE KONUNUN HANGİ BÖLÜMDE BULUNMASINI İSTİYORSAN O SAYFAYA GİRİP SOL ÜST KÖŞEDEKİ YENİ KONU BUTONUNA BASIP KONULARINI ORAYA YAZABİLİRSİN.Bİ DENE BEN YARDIMCI OLURUM,BURDAYIM KARDEŞİM.
Sefine-i HayataLEYKÜM SELAM KARDEŞİM,ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.ÜYELİĞİN HAYIRLI VE DAİM OLSUN İNŞAALLAH.KONU PAYLAŞMAK İÇİN ÖNCELİKLE KONUNUN HANGİ BÖLÜMDE BULUNMASINI İSTİYORSAN O SAYFAYA GİRİP SOL ÜST KÖŞEDEKİ YENİ KONU BUTONUNA BASIP KONULARINI ORAYA YAZABİLİRSİN.Bİ DENE BEN YARDIMCI OLURUM,BURDAYIM KARDEŞİM.
ALLAH razı olsun cevabınızı yeni gördüm. benim problemim pc de yeni olmamdan kaynaklanıyor sanırım. malasef bir çok şeyi bilmiyorum. yani çoooooookk yardıma ihtiyacım var...
B)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)
antiocheiaaslanB)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)b)
:DB):D olacak abi inşaALLAH selametle
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18898-uye-kardeslerimize-yardim · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.