ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

eminiş43selam gönül dostları bende bu aileye girmeye karar verdim.Bilemediklerimizde bize yardımcı olacak hak dostları arıyorum.Kütahyadan katılıyorum.işçi emeklisiyim.sağlık ve mutluluk dileklerimle...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BİZLERDE SİZN GİBİ KARDEŞLERİMİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN COK MUTLU OLURUZ SORACAĞINIZ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY OLURSA BANA YAZIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

tas

tas

Yeni Üye · 2 mesaj

merhaba sıteye yenı uye oldum.cok güzel bir site...
tas

tas

Yeni Üye · 2 mesaj

sıkıntı.......

sıkıntı.......

arkadaşlar bazen coooook sıkılıyorum ne yaparsam bu durum azalır en azından........
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

tasmerhaba sıteye yenı uye oldum.cok güzel bir site...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ ÜYELİĞİNİZ DAİM OLUR İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

BU FORMU İNCELE KARDEŞİM GEREKLİ BİLGİLERİ GÖRECEKSİN

minels

minels

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamün aleyküm bende yeni üyeyim site çok faydalı.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

minelsSelamün aleyküm bende yeni üyeyim site çok faydalı.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BİZLERDE SİZİN GİBİ KARDEŞLERİMİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN COK MUTLU OLURUZ SORACAĞINIZ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY OLURSA BANA YAZIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE B)

seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

cevdet-71 kardesım yazı yazarken nasıl renk veriyorsunuz ..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

seda_seda_, post: 638411, member: 56599cevdet-71 kardesım yazı yazarken nasıl renk veriyorsunuz ..

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE YAZIYI YAZIN VE ÜZERİNDEN GECİN SONRA YAZILARI YAZDIĞINIZ YERDE ÜST TARAFTA A HARFİ VAR ONU TIKLAYIN VE CEVAPLA BUTONUNA BASIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

cok tesekkur ederım ALLAHA emnet olun
alpaslan_erdem

alpaslan_erdem

Yeni Üye · 2 mesaj

slm kardeşlerim ben yeni üyeyüm inşallah iyi güzel günlerimiz geçer
alpaslan_erdem

alpaslan_erdem

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar.ben alpaslan kütahyadan bundan sonra buradayız umarım.tanışıp hoş sohbetlerinizi takip edeceğim inşallah
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

hos geldın kardesım allaha emanet olasın
serapakıcı

serapakıcı

Yeni Üye · 5 mesaj

arkadaşlar selamun aleyküm ben de affınıza sığınarak resim nasıl yükleyebilirim malumunuz sadece ismimi görüyorsunuz lütfen banada yardımcı olun.sevgiler
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

serapakıcıarkadaşlar selamun aleyküm ben de affınıza sığınarak resim nasıl yükleyebilirim malumunuz sadece ismimi görüyorsunuz lütfen banada yardımcı olun.sevgiler

selamün aleykümm kardeşim hayırlı geceler.anasayfanın en üstünde yaralılinkleri tıkla profili düzenle de oardan avatarı düzenle yazuyo ordan yapıyosun.yapamazsan ben burdayım yardımcı olurum.ALLAH kolaylık versin
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

alpaslan_erdemslm kardeşlerim ben yeni üyeyüm inşallah iyi güzel günlerimiz geçer

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ ÜYELİĞİNİZ DAİM OLUR İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun sizlerden dualarınızı bekliyoruz bütün dualarımızı sizinle Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Alıntı:
CEVDET-71´isimli üyeden Alıntı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN BU KARDEŞLERİM İCİN KALAN 1490 ADETİ ALIYORUM 4 GÜNDE FELAN OKURUM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
Kardeşim ben 250 tane almıştım fazladan 50 tane daha okudum siz 1440 okuyacaksınız onu söyleyeyim dedim Allah razı olsun tekrar.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

leyla-1Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun sizlerden dualarınızı bekliyoruz bütün dualarımızı sizinle Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Alıntı:
CEVDET-71´isimli üyeden Alıntı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN BU KARDEŞLERİM İCİN KALAN 1490 ADETİ ALIYORUM 4 GÜNDE FELAN OKURUM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
Kardeşim ben 250 tane almıştım fazladan 50 tane daha okudum siz 1440 okuyacaksınız onu söyleyeyim dedim Allah razı olsun tekrar.

selamün aleyküm kardeşim tamam anladım ben 3 -4 güne kadar bitiririm rabbim sizlerden razı olsun siz cok uğraşıyorsunuz bu gibi yardımlarla allah sevap hanenize kat kat yazdırır inşallah rabbime emanet olun selam ve dua ile

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim tamam anladım ben 3 -4 güne kadar bitiririm rabbim sizlerden razı olsun siz cok uğraşıyorsunuz bu gibi yardımlarla allah sevap hanenize kat kat yazdırır inşallah rabbime emanet olun selam ve dua ile

Amin
Allah razı olsun kardeşim sizde her türlü yönlerden bizlere çok yardım ediyorsun Rabbim'de mükafatın her iki dünyada kat kat versin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirtte sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı geceler..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.