eşim ve 190 arkadaşı sendika istedikleri için işden çıkarıldılar tam 49 gün oldu işsiziz evimiz kira bakmakla oldugumuz kızımız var zor günler geçriyoz tabiki imtihan dünyasındayız bu günüzmüze şükür benim sizden müslüman kardeşlerimden istedigim sadece dua ve bunun için hatim veya yasin okumak istiyorum yardım edermisiniz ve bu konuda fikirlere açıgım tavsiyede bulunabilirsiniz. hepinizden allah razı olsun
beş dakikanı ayırırmısın
813 görüntülenme · 3 yanıt
RE: beş dakikanı ayırırmısın
kardeşim ALLAHÜ TEALA YARDIMCINIZ OLSUN BU MÜBAREK GECELERDE BOL BOL DUA EDELİM DUALAR KABULMUŞ RABBİME GÜVENİN YARDIM EDECEK BİR KAPI AÇACAKTIR...
kardeşim ALLAHÜ TEALA YARDIMCINIZ OLSUN BU MÜBAREK GECELERDE BOL BOL DUA EDELİM DUALAR KABULMUŞ RABBİME GÜVENİN YARDIM EDECEK BİR KAPI AÇACAKTIR...
RE: beş dakikanı ayırırmısın
S.A. KARDEŞİM İNAN COK ÜZÜLDÜM DEDİĞİN GİBİ BU DÜNYA İNTİHAM DÜNYASI SOBRET KARDEŞİM SADECE ALLAHA SIĞIN VE ONDAN YARDIM İSTE HER MUSUBETTE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞİM BEN 1999 - 17 - AĞUSTOS DEPREMİNDEN SAĞ CIKTIM AMA İNAN BEŞKURUŞ PARAMDA KOLMAMIŞTI AMA ALLAHIM BANA YARDIM ETTİ ŞU AN ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİM SENDE BİRAZ SABRET ALLAH HERKESİ GÜRÜR ALLAH YARDIMCIN OLSUN B)B)B)B)
S.A. KARDEŞİM İNAN COK ÜZÜLDÜM DEDİĞİN GİBİ BU DÜNYA İNTİHAM DÜNYASI SOBRET KARDEŞİM SADECE ALLAHA SIĞIN VE ONDAN YARDIM İSTE HER MUSUBETTE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞİM BEN 1999 - 17 - AĞUSTOS DEPREMİNDEN SAĞ CIKTIM AMA İNAN BEŞKURUŞ PARAMDA KOLMAMIŞTI AMA ALLAHIM BANA YARDIM ETTİ ŞU AN ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİM SENDE BİRAZ SABRET ALLAH HERKESİ GÜRÜR ALLAH YARDIMCIN OLSUN B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18897-bes-dakikani-ayirirmisin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kısa - Kısa - Kısa - Kısa Kıssadan Hisse 113 cevap
- Msn Aşkı mı??? Dikkat!!! Kıssadan Hisse 108 cevap
- İKİ BARDAK SU Kıssadan Hisse 97 cevap
- Aşkın Toz Pembe Tarifimiydi Bu? Kıssadan Hisse 95 cevap
- ŞEYTANDAN MEKTUP!!! Kıssadan Hisse 74 cevap
- KALBDENKALBE MESAJLAR(BUGÜN BURADA ÖLEN BİR ÇİNLİ VARMI) Kıssadan Hisse 55 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.