HASTALIK İNSAN HAYATINDA OLAN BİRŞEYDİR.ALLAH BİZE BİR HASTALIKLARI VERDİĞİ GİBİ ŞİFAYIDA VERİR.HİÇ BİR ZAMAN BUNA İSYAN ETMEMELİYİZ.ALLAH BİR KÖTÜLÜK VERİRSE İYİLİĞİ KESİNLİKLE VERİR.BEN BUNA ŞÜKR EDİYORUM.ÇÜNKÜ KÜÇÜCÜK BİR HASTALIĞIM BİLE YOK.ARKADAŞIM KANSER VE ONU HER GÖRDÜĞÜMDE HALİME ŞÜKR EDİYORUM.ŞÜKÜR ETTİĞİMİ HER ZAMAN SÖYLÜYORUM.ÇÜNKÜ BU ÇOK LAZIM.ALLAH HASTA OLAN İNSANLARA ŞİFA VERSİN.
HASTALIKLAR...
894 görüntülenme · 3 yanıt
RE: HASTALIKLAR...
Bin şükür halimize, dünümüze , bugünümüze.Dönüp bakınca şükredecek o kadar çok şey var ki elimizde, aldığımız her sıhhatli nefes bir şükür vesilesi aslında. Rabbim arkadaşınıza ve nice dermansız dert ceken kullarına yardım etsin. Amin , amin, amin
Bin şükür halimize, dünümüze , bugünümüze.Dönüp bakınca şükredecek o kadar çok şey var ki elimizde, aldığımız her sıhhatli nefes bir şükür vesilesi aslında. Rabbim arkadaşınıza ve nice dermansız dert ceken kullarına yardım etsin. Amin , amin, amin
RE: HASTALIKLAR...
Herseyden önçe saglik tabiki, saglik olmazsa imanimizi ibadetimizi yeterince yerine getirebilirmiyiz, buda ayrintili bir soru ??
Yüce Mevlam bizlere sükr duygusunu her an her saniye hatirlatmayi nasib etsin,
Allah (c.c) sükürler olsun ....B)B)B)
güzel bir paylasim açtin, emegine saglik...B)
Herseyden önçe saglik tabiki, saglik olmazsa imanimizi ibadetimizi yeterince yerine getirebilirmiyiz, buda ayrintili bir soru ??
Yüce Mevlam bizlere sükr duygusunu her an her saniye hatirlatmayi nasib etsin,
Allah (c.c) sükürler olsun ....B)B)B)
güzel bir paylasim açtin, emegine saglik...B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18876-hastaliklar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Manevi Hastalıklar (Alıntıdır) 2 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Müslümanları Batıran Hastalıklar-GIYBET - Vehbi Vakkasoğlu Dini sohbet 2 cevap
- Manevi Hastalıklar...!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Manevi Hastalıklar (Alıntıdır) 1 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 0 cevap
- Hastalıklar, musibetler ve kader İslami Bilgi ve Kaynaklar 0 cevap
- Kişiye orantılı hastalıklar Sağlık ve Yaşam 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.