✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
39.681 görüntülenme · 129 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
zeyd65 yazdı:
:D:D:DŞİMDİYE KADAR BÖYLE KOMIK KARIKATUR GORMEDIM COK GULDUM SUPER BISE ELINIZE SAGLIK :D:D:D:D:D:D:D:D
✦ Mübarek Üye
hafizkiz yazdı:
s.a
:)kardeşim anlamlı ve güzeller hele o ramazanda oruç tutmuyormusun karikatürü bi harika Allah razı olsun s.a
:)
✦ Mübarek Üye
hafizkiz yazdı:
s.a
Allah razı olsun çok güzeller hele o ramazanda oruç tutmuyo musun karikatürü bi başka s.a
:(✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
gonulturker yazdı:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D canm super yaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:DAllah ta seni guldursun.....dualrda bulusmak dilgiyle selam ve dua ile.....:D:D:D:D
✦ Mübarek Üye
umeyye yazdı:
s.a kardeşim emeğine sağlık hepsi bir birinden komiik :p:p:p selam ve dua ile a.e.o
aliye_aliye yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm güzel kardeşim..
hidayete ermeyeceklerse, Kahr-u perişan eylesin Rabbim bunları..Bu gelen mübarek Ramazan-ı Şerif yüzü suyu hürmetine..Çok etkilendim bu karikatürden, paylaşmak istedim kardeşim:(:(..Selametle kal..Dualarda buluşalım inşB)B)
:(
ve aleyküm selam canım kardeşim. çok teşekkür ederim eklediğin karikatür için. güzel kardeşim benim, bunlar, kuranda bizlere vaad edilen günlerin artık yaklaştığını gösteriyor..onların da ''taş kesileceği günler'' çok yakındır inşallah..ve bundan sonra rüzgar tersinden esecek, ben buna gönülden inanıyorum. zira birtakım hesaplarının tutmamasından, bunu kendilerinin de kabul etmesinden bu çok rahat bir şekilde anlaşılıyor..karikatür çok üzücü. üzüldüğümüz kadar da ümitlerimiz var elh...yine bir ramazana daha acı ve zulmün tahakkümü altında girecekler.. Rabbimin yardım ve inayeti onlarla olsun inşallah.. kalplerimiz o mücahit ve mücahidelerle birlikte, dualarımız her zaman onlar için.. ve bir gün bu zulüm düzenini yıkacaklardır..buna sonsuz inancım var : ''İNANIYORSANIZ, ÜSTÜN GELECEK OLAN SİZLERSİNİZ...''
güzel kardeşim..Allah razı olsun bu hassas ve düşünceli yaklaşımın için..Yüce rabbimiz onlar için olan dualarımızı kabul eylesin bu mübarek Ramazan-ı şerifin hürmetine inşallah..Rabbimiz kahhar ismiyle kahretsin, ''ADL'' ismiyle de adaletini tecelli ettirsin inşallah..
Ramazan-ı şerifin mübarek olsun kardeşim..Rabbimiz hayırlara vesile etsin, tutacağımız oruçları, okuyacağımız hatimleri kabul etsin. bu ayın rahmetinden, bereketinden, feyzinden, mağfiretinden istifade edebilen kullarından olabilmemiz duasıyla..Allah'a emanetsin kardeşim. dualarımdasın.. B)B)
selennyharikasın müthiş Selamun aleykum:)
Kardeşim süpersin ya muhteşemler..
Tamda ihtiyacım olduğu zaman çıktı bu karikatürler..
Güldürdün beni Allah razı olsun
Hepsi çok güzel karikatürlerin emeğine sağlık güzel kardeşim..
Selametle kal inşaAllahB)B):K
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18831-ilginc-karikaturler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.