Nurşah kardeşim sizin için 100 adet tefriciye okudum. Yüce Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaAllah.
B)B)B)
2.563 görüntülenme · 41 yanıt
MAVI HUZUN yazdı:
VALLAHİ KARDŞİM ALMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA (BURADA YAZAMAYACAGIM)BAZI NEDENLERDEN DOLAYI OKUYAMAYACGIM AMA İNŞALLAH HEP DUACINIM..RABBİM MURADINI VERSİN İNŞALLAH....RABBİM İNŞALLAH BURADAKİ KARDEŞLERİMİN DUASIYLA BİRLİKTE KABUL EDER...
RECEB-I KAMER yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
VALLAHİ KARDŞİM ALMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA (BURADA YAZAMAYACAGIM)BAZI NEDENLERDEN DOLAYI OKUYAMAYACGIM AMA İNŞALLAH HEP DUACINIM..RABBİM MURADINI VERSİN İNŞALLAH....RABBİM İNŞALLAH BURADAKİ KARDEŞLERİMİN DUASIYLA BİRLİKTE KABUL EDER...
S.ALEYKÜM RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞAALLAH..BEN 100 ADET OKUYUM,100 ADETTE MAVİHÜZÜN ADINA OKUYUM ALMAYI İSTİYOR AMA ALAMIYORMUŞ..RABBİM HALİS NİYETİNE GÖRE VERSİN İNŞAALLAH..RABBİM KABUL BUYURSUN,OLUR İNŞAALLAH..EĞER BİTİREBİLİRSEM TEKRAR ALIRIM İNŞAALLAH..
ULUTAS yazdı:
kardeşim bellibir tarihi varmı bende 10 tane alayım yarın okurum allah yar ve yardımcın olsun
MAVI HUZUN yazdı:
kursun kalem yazdı:
Nurşah kardeşim sizin için 100 adet tefriciye okudum. Yüce Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaAllah.
B)B)B)
gulbanu yazdı:
50 tane de ben alayım inş.
fatmana yazdı:
70 tane daha okudum onuda size veriyorum allah kabul etsin inşallah....
kursun kalem yazdı:
nurşah kardeşim benim sizin için okuduğum 100 adeti listeye eklememişsiniz. sanırım gözünüzden kaçtı. listenize eklermisiniz lütfen.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18830-cok-ihtiyacim-var-tefriciye-icin-yardim-edebilirmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.