OBJEKTİFİMDEN SULTAN AHMET

4.767 görüntülenme · 60 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

RE: OBJEKTİFİMDEN SULTAN AHMET

selamün aleyküm kardeşim. resimler çok güzel gerçekten.. emeğinize sağlık. Allah razı olsun bizlerle paylaştığınız için. selametle.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm

Cok Güzel abi resimler süper olmus 10 puanlik__B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN KARDEŞİM.SA

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim. resimler çok güzel gerçekten.. emeğinize sağlık. Allah razı olsun bizlerle paylaştığınız için. selametle.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.AMA BİR PROBLEM VAR NE ZAMAN RESİM EKLEMEYE KALKSAM PC YADA NET YAVAŞLIYOR.ELİMDE DAHA GÜZELLERİ VAR AYNI YERLERE AİT AMA BUNALTTI BENİ ÇOK ZAMAN GEÇİYOR.EKLEYECEĞİM AMA.BUNLARI ÇEKERKEN GÜNEŞİN ALTINDA AZICIK KIZARDIM.AMA DEĞDİ SANIRIM.GÜZEL RESİMLER ÇIKTI ORTAYA GÜZEL MEKANLARI ÇEKERKEN.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.SA

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum..
Çok güzeller kardeşim emeğine sağlık, güzel çekmisşin:)
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.AMA BİR PROBLEM VAR NE ZAMAN RESİM EKLEMEYE KALKSAM PC YADA NET YAVAŞLIYOR.ELİMDE DAHA GÜZELLERİ VAR AYNI YERLERE AİT AMA BUNALTTI BENİ ÇOK ZAMAN GEÇİYOR.EKLEYECEĞİM AMA.BUNLARI ÇEKERKEN GÜNEŞİN ALTINDA AZICIK KIZARDIM.AMA DEĞDİ SANIRIM.GÜZEL RESİMLER ÇIKTI ORTAYA GÜZEL MEKANLARI ÇEKERKEN.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.SA

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

Bende öyle oluyo abi__:D
Bence emegine degmis cok güzel olmus cok begendimB)__ azicik kizarmisin ama degmis:D Birseye ne kadar cok emek verirsen o kadar güzel olur__ Cektigin resimler gibi
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAMETLE.

desertrose yazdı:
Selamun aleykum..
Çok güzeller kardeşim emeğine sağlık, güzel çekmisşin:)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:p:D:D;)B)B)

Bahar_58 yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

Bende öyle oluyo abi__:D
Bence emegine degmis cok güzel olmus cok begendimB)__ azicik kizarmisin ama degmis:D Birseye ne kadar cok emek verirsen o kadar güzel olur__ Cektigin resimler gibi
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN FOTOĞRAFLAR ÇOK GÜZELL..YOK MU YAKIN ZAMANDA Bİ SERGİ FALAN ABİ..HANİ SERGİ VARDA HABERİMİZ YOKSA DARILIRIM YANİ:):):):)ÇOK GÜZEL YERLER VAR İSTANBULDA GERÇEKTEN..GÖRDÜM AMA Bİ DAHA GÖRESİM GELDİ YAA BU FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE:(:(İNŞAALLAH NASİP OLURSA BU YAZ TEKRARDAN GİDİP GÖRMEYİ İSTİYORUM..AMA KESİN Bİ AKSİLİK ÇIKACAK BİLİYORUM:(:( NEYSE ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABİ S.ALEYKÜM
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

esselamun aleyküm kardeşim bu güzel resimleri bizimle paylaştığınız için Rahman razı olsun selam ve dua ile...
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZELLER. İNŞALLAH BENDE ÇOK GÖRMEYİ İSTİYORUM ORALARI SULTAN AHMET, AYASOFYA,EMİNÖNÜ VB. İNŞALLAH KISMET OLUR BİGÜN
GİDİP GÖRMEYE. HATTA BERABER GEZERİZ REHBERİMİZ OLURSAN SEVİNİRİM. RECEB BENİ GÖTÜRMÜYO AMA BEN ONUDA GÖTÜRRÜM.:D
ALLAH'A8C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
haci yahya

haci yahya

Üye · 46 mesaj

MAŞALLAH ÇOK GÜZEL
tugba gunes

tugba gunes

Aktif Üye · 87 mesaj

Eline sağlık çok güzeller kardeşim.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN.ALLAH CC İNŞAALLAH NASİP EDER KARDEŞİM.İSTANBUL BAMBAŞKA GÜZELLİKTE BİR YER İNAN HER GİTTİĞİMDE İLK GİDİYORMUŞUM GİBİ BİR HAYRANLIK İÇERSİNDE KALIYORUM.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN FOTOĞRAFLAR ÇOK GÜZELL..YOK MU YAKIN ZAMANDA Bİ SERGİ FALAN ABİ..HANİ SERGİ VARDA HABERİMİZ YOKSA DARILIRIM YANİ:):):):)ÇOK GÜZEL YERLER VAR İSTANBULDA GERÇEKTEN..GÖRDÜM AMA Bİ DAHA GÖRESİM GELDİ YAA BU FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE:(:(İNŞAALLAH NASİP OLURSA BU YAZ TEKRARDAN GİDİP GÖRMEYİ İSTİYORUM..AMA KESİN Bİ AKSİLİK ÇIKACAK BİLİYORUM:(:( NEYSE ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABİ S.ALEYKÜM
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL.

zynp_rukiye yazdı:
esselamun aleyküm kardeşim bu güzel resimleri bizimle paylaştığınız için Rahman razı olsun selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS ABİ İNŞALLAH NE DEMEK HABERLEŞMEMİZ YETER İNŞALLAH GİDERİZ VE ORALARI DOYA DOYA SİZLERLEDE GEZERİZ SELAM VE DUA İLE KALIN.

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZELLER. İNŞALLAH BENDE ÇOK GÖRMEYİ İSTİYORUM ORALARI SULTAN AHMET, AYASOFYA,EMİNÖNÜ VB. İNŞALLAH KISMET OLUR BİGÜN
GİDİP GÖRMEYE. HATTA BERABER GEZERİZ REHBERİMİZ OLURSAN SEVİNİRİM. RECEB BENİ GÖTÜRMÜYO AMA BEN ONUDA GÖTÜRRÜM.:D
ALLAH'A8C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN.

haci yahya yazdı:
MAŞALLAH ÇOK GÜZEL
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN.

tugba gunes yazdı:
Eline sağlık çok güzeller kardeşim.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

B)B)B)B)B) hepsi çokguzel gorunuyor kardesim emegine saglik kardesim ALLAH razi olsun selam ve dua ile
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.