Anneanne mi???Babaanne mi???:):)

1.644 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Evet arkadaşlar gece otururken aklıma birdenbire geldıı belki saçma olabiilir ama sizce anneanneler mi yoksa babaanneler mi daha çok sevilir???

yorumlarınızı bekliyorum....B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

RE: Anneanne mi???Babaanne mi???:):)

selamün aleyküm hafize annem.. bence anneanneler.. genellikle öyle:|
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

Sevilmek bakımından insanoğlunda öyle bir yapı var, evlatlar, anneleri daha çok sever. Ama sevmek bakımından babalar anneler kadar çok sever. Babalar pek belli etmez ama babalar da ağlar.
hafize

hafize

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm hafize annem.. bence anneanneler.. genellikle öyle:|

LEYKÜMSELAM BENCEDE AMA BABANNELERDE SEVİLİYOR :D

Mevlana'dan

Bana

desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum..
Sevilmeye layık olanlar sevilirler.. Annaneler çok sevilir yada babaanneler çok sevilir diyemeyiz bence..:|
nurkiz

nurkiz

Üye · 37 mesaj

IKISIDE KIYMETLIDIR. AMA BEN BABAANNE SEVGISI GORMEDIM CUNKU BEN DOGMADAN OLMUS ALLAH RAHMET ETSIN
nurkiz

nurkiz

Üye · 37 mesaj

IKISIDE KIYMETLIDIR. AMA BEN BABAANNE SEVGISI GORMEDIM CUNKU BEN DOGMADAN OLMUS ALLAH RAHMET ETSIN:(
nurkiz

nurkiz

Üye · 37 mesaj

IKISIDE KIYMETLIDIR. AMA BEN BABAANNE SEVGISI GORMEDIM CUNKU BEN DOGMADAN OLMUS ALLAH RAHMET ETSIN:(
nurkiz

nurkiz

Üye · 37 mesaj

atabey76

atabey76

Kıdemli Üye · 215 mesaj

ikiside sevilmez dermişim nasıl soru ya ne farkeder baba anna daha yakın babadan olsa gerek:p
hafize

hafize

atabey76 yazdı:
ikiside sevilmez dermişim nasıl soru ya ne farkeder baba anna daha yakın babadan olsa gerek:p

Fark etmezmi benim içinde farketmez ama bazıları için çok farkediyor bazıları babanneyi pek sevmiyor nedense anneanne yi anneler açısından daha fazla seviliyor inanki ben üzülüyorum benim için her ikisininde sevgisi aynı olmalı B)

Mevlana'dan

Bana

@melike@

@melike@

Yeni Üye · 1 mesaj

bence sevgiyi sefkati kimden daha çok gördüysek buda onların elinde
nursah

nursah

Kıdemli Üye · 108 mesaj

MELİKE KARDEŞİME KATILIYORUM;KİMDEN SEVGİ VE ŞEVKAT GÖRDÜYSEK O DEĞERLİDİR.
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

S.A,

belli olmaz genelde anneanneler daha cok sevilir, ama babaannelerde anna sayilir hepsi Cennet Analaridir , bu kisiliye göre fark eder, insanin torununa yansitigi sevgiy'le saygiyla tamamlarnir.

Teski bu dünyevi hayata saygi sevgi konusunda hersey karsilikli dolu olsada, bu sorular aklimizdan geçmezse.

güzel bir paylasim, allah senden razi olsun,,

Hayirli Cumalar.... B)B)B)
hafize

hafize

@melike@ yazdı:
bence sevgiyi sefkati kimden daha çok gördüysek buda onların elinde

Melikecim şefkat göstersende hiç haketmediğin halde o sevgiyi göremiyorsun mesela yeğenlerim yani abimin kızları annem ne yaptıysa yaranamadı annemde üzüldüğü zaman üzülme oda öyle görür diyorum benimde torunlarım var beni ne kadar seviyorsa anneannesini ve babaannesini öyle sevsinler bütün iş bence annelerde bitiyor ha karşı taraftan sevgi görmüyorsa o başka tabi bence hepsi sevilmeye değer çünki torun çok tatlı oluyor :D

Mevlana'dan

Bana

hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

bu konu biraz hassas konu ama bana göre anneanne babaanne hiç fsark etmez ikiside aynı konumda ve yerde duruyor birinin birinden eksik veya fazlalalığı yok benim görüşüm ;)
haci yahya

haci yahya

Üye · 46 mesaj

S.A
DOĞRUDUR BİZİM TARAFIMIZDAN İKİSİDE EŞİT DURUR GENELDE BİRİNİ DİĞERİNE ZOR ÜSTÜN GÖSTERİRİZ.
AMA DİĞER TARAFTAN BAKILDIĞINDA TORUNA BABAANNE BİRAZCIK DAHA KIRIKTIR HERZAMANN.EN AZINDAN BEN ÖYLE GÖRDÜM
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

Doğrusu ikisininde aynı derecede sevilmesidir. Çünkü birisi annenizin diğeri babanızın annesidir. Fakat toplumda genel kanı anneanne sevgisidir. Nedeni babaannelerin torunlarını sevmemesi değil annelerimizin kayınvalidelerini sevmemeleridir. Klasik gelin kaynana çatışmasının sonuçlarıdır bu. Anneniz kayınvalidesiyle anlaşamıyorsa size yani çocuğuna onu ÖCÜ olarak gösterir , sürekli ondan şikayet eder ve belki isteyerek , belkide istemeyerek sizin bilinçaltınıza Babaannenizin sizi sevmediği duygusunu işler ve sürekli olarak kendi annesine doğru sizi iter. Annenizin annesi de böylece en iyi olarak beyninize işlenir. :D

SONUÇ : Anneannenizi sevmenizin temel nedeni gelin-kaynana çekişmesidir.:D

B)B)B)
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...BEN ANANEM DİYORUM ÇÜNKÜ HERŞEYİMİ PAYLAŞIRIM...ALLAH C.C. SELAMET VERSİN...BABANEMİ GÖRMEDİM VEFAT ETMİŞ (ALLAH C.C. RAHMET EYLESİN)...YANİ BABAMIN ANLATTIĞI KADARIYLA TANIYORUM...EVET ANANEMDEN FARKLI OLMAZDI SEVGİSİ HERALDE...ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...B)
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
hafize

hafize

kursun kalem yazdı:
Doğrusu ikisininde aynı derecede sevilmesidir. Çünkü birisi annenizin diğeri babanızın annesidir. Fakat toplumda genel kanı anneanne sevgisidir. Nedeni babaannelerin torunlarını sevmemesi değil annelerimizin kayınvalidelerini sevmemeleridir. Klasik gelin kaynana çatışmasının sonuçlarıdır bu. Anneniz kayınvalidesiyle anlaşamıyorsa size yani çocuğuna onu ÖCÜ olarak gösterir , sürekli ondan şikayet eder ve belki isteyerek , belkide istemeyerek sizin bilinçaltınıza Babaannenizin sizi sevmediği duygusunu işler ve sürekli olarak kendi annesine doğru sizi iter. Annenizin annesi de böylece en iyi olarak beyninize işlenir. :D

SONUÇ : Anneannenizi sevmenizin temel nedeni gelin-kaynana çekişmesidir.:D

B)B)B)

Aynen sana katılıyorum bende bunu anlatmak istedim gelin kayınvalide ilişkkleri torunlara yansıyor hem ayıp hem günah kimseyi birbirlerinden ayırmaya hakkı yok selamlar B)

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.