Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
52.532 görüntülenme · 397 yanıt
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
YENIDEN DOGUSRABBİM SANA NE KADAR HAMDETSEK AZDIR BİZİ NAMAZ KILANLAR ETTİN DEVAMINI NASİP ET YARABBİ KİMSEYİ BU MUTLULUKTAN MAHRUM ETME HERKESE TATTIR BU MUTLULUĞU...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
SayiliAşırı Kominist Bir Ailenin Çocuguyum Gerisini Siz Düşünün Artık Görmediğim Zulm Yemediğim Dayak Laf Kalmadı Halende Öyle Elbette Gizliden Gizliye Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum Ama Sabah Namazına Niyetlenipte Sırf Aile Baskısı Yüzünden Gidip Abdest Alamamak Kadar Acı Birşey Yoktur Evden Çıkıp Camiye Gitmek Bile Yasak Bunlar Daha Hiçbirşey Ama Az Kaldı Ekonomik Özgürlüğümü Elime Aldığımda Bu Tür İnsanlara Kesinkez Restimi Çekecem Benim Her Zaman Ettiğim Dilimden Düşmeyen Duayı Tekrarlıyorum Allah Hiçkimseyi Hiçkimseye Muhtaç Etmesin Amin!
Mihrace24selamun aleykum kardeşim öncelikle Allah yardımcınız olsun ama bide düşünün ki ne kadar şanslısınız Rabbim size dinimizin gereğini yapma arzusunu bahşetmiş ya bi haber ya umursamaz olsaydınız.Bu uğurda çektiğiniz sıkıntı inşallah günahlarınıza kefaret olur kardeşim.Allah ın üzerimize farz kıldığı ibeadetlere anne babanızın müdahale hakkı yoktur elbette fakat anlaığım kadarıyla size sıkıntı ediyorlar direnin kardeşim vazgeçmeyin inşallah.Son bişe daha sölemek istiyorum anne babanıza rest çekmek yerine dualarınızda onlar içinde hidayet dileyin Rabbim kısa zamanda sizi umduğunuza kavuşturur selam ve dua ile...
SayiliAllah Razı Olsun Arkadaşlar Gizem Hanım Ablanızıda Tebrik Ederim Fakat Sizin Babanız Gibi Beni Ailemde Kollayan Yok Herkes Üstüme Geliyor Ama Sabır Ediyorum Bu Genclık Gıttıkce Sapıtıyor Yazık Bızım Zamanımızda Böylemıydı Çok Kotu Gunler Beklıyor Sızı Bız Yasıyacagımızı Yasadık Sızı Dusunuyoruz Bır Suru Palavra Bende Çok Duydum Bunları Hepsı Palavra Ama Beklıyorum Sua n Ögrencıyım Gun Gelecek Bbenımde Bır Evım Ailem Olacak Elbet O Zaman Bende Felaha Kavusmus Olacagım Allahın Iznıyle Ama O Gunlere Cok Var Bu Sekılde Daha Ne Kadar Dıye Beynımde Zelzele Oluyor Sabır Sabır Sabır Bir Gün Tvde Peygamber Efendımızın Hadıslerını Izlıyorum Çok Unlu Bır Hoca Anlatıyor Peygamber Efendımızı Can Kulağı Ile Dınlıyorum Bu Yuzden Yemedıgım Kufur Yemedıgım Laf Kalmamıstı Sabah Namaza Kalkmak Yasak Mesela Rahatsız Oluyorlarmıs Ne Yapacam Bılmıyorum Allahım Ya Benı Yanına Alsın Yada Ibadetlerımı Yapabılecegım Rahat Bır Yasantı Nasıp Etsın Amin.
GoldenroseAllah (c.c.) yardımcınız olsun. Dualarımızdasın kardeşim..
tevbekarımamin..amin...amin...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
osiko123arkadaşlar abiler ablalar demekki namaz kılarken uff puf demiyecez
İCLALAllah bu dünyada iyilik ahirette iman nasip etsin inşallah ona layık bir kul olabiliriz
osiko123allah razı olsun
mina44Aminn Rahman namazlarımızı hakkıyla eda edenlerden eylesin inşAllah..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
aslan5367Rabbim hakkıyla namaz kılanlardan eylesin
bekujanbekiyi güzel hoş ama birde kaynak belirtseydiniz daha etkili olacagına inanıyorum...
**RaNa**Allah razı olsun
leyla ablam çok güzel bir paylaşım...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18679-namaz-kilmayana-allahin-verdigi-15-sikinti · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.