SABAHIN ALTISINDA BİR KALP KIRILDI

2.616 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

zeynep-16elinize sağlık çok beğendim ya walla bu konuları anlamkata zorluk çekiorum bu isteyen dilenci olsun olmasın bazılarının gerçekten çok ihtiyacı var bazıları da alışmış para yemeye yardım edeyim diosun etsen bi türlü etmesen bi türlü sizler bu durumlarda ne yapıosunuz mrk ettm?:|

katılıyorum kardeşime...:evet
vildana

vildana

Kıdemli Üye · 122 mesaj

Selamün aleyküm Hayrunissa86 kardeşim eline emeğine sağlık.Allah(c.c) razı olsun çok güzel bir paylaşımdı.
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

arkadaşlar çoğunun ihtiyacı yok ama gende boş ceviremıyosun.zanda kalıyosun.şuda varkı dilenciyı dilenciyi dilenciliğe teşvik etmekte günah.bu sebepten gerçek yardıma muhtac insanları gözetlemek şart! çünkü dilenmek yok.ben çocukları kullanan tesettürü kullananlardan nefret ediyorum hatta onları uyarıyorum gördüğümde.çünkü onlar meslek halıne getirmiş.ama yaşlılara ne olursa olsun kıyamıyorum..
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

allah razı olsun kardeşim çok güzel bir hikayeydi
peygamber efendimiz kapınıza geleni boş çevirmeyin diyor ama insan da tereddüt ediyor acaba gerçekten ihtiyaç sahibimi diye
bu hikayeye gelince tüylerim diken diken oldu çok etkilendim
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNİZE SAĞLIK MEVLA BİZLERİ GÜNAH İŞLEMEKTEN MUHAFAZA ETSİN S.A:gulegule
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

S.a Allah Razi Olsun Kardeşim çok Güzel Bi Paylaşimdi Bence O Gelen Hizirdi Tüh Kaçirmişin Gördün Mü S.a
son osm@nlı
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

gül tanem, post: 470562, member: 20799allah razı olsun kardeşim çok güzel bir hikayeydi
peygamber efendimiz kapınıza geleni boş çevirmeyin diyor ama insan da tereddüt ediyor acaba gerçekten ihtiyaç sahibimi diye
bu hikayeye gelince tüylerim diken diken oldu çok etkilendim

yaradanım senden razı olsun kardesım selam ve dua ıle
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

hafizkiz, post: 470596, member: 37970S.a Allah Razi Olsun Kardeşim çok Güzel Bi Paylaşimdi Bence O Gelen Hizirdi Tüh Kaçirmişin Gördün Mü S.a

senden de razı olsun hafız kardesım
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

berra34arkadaşlar çoğunun ihtiyacı yok ama gende boş ceviremıyosun.zanda kalıyosun.şuda varkı dilenciyı dilenciyi dilenciliğe teşvik etmekte günah.bu sebepten gerçek yardıma muhtac insanları gözetlemek şart! çünkü dilenmek yok.ben çocukları kullanan tesettürü kullananlardan nefret ediyorum hatta onları uyarıyorum gördüğümde.çünkü onlar meslek halıne getirmiş.ama yaşlılara ne olursa olsun kıyamıyorum..

selamun aleykum kardesım hattim deyil ama kalbını dınle olurmu selam ve dua ıle
tan_vakti

tan_vakti

Aktif Üye · 84 mesaj

Sonucta adama servet bagıslanmıyorkı azıcık para veriliyor dilenci olsun yada olmasın imkanı varsa kişinin bir kaç kurusuda aramaması gerek bence dükkanım olsa ve bu durumla karsılassam o ihtiyac sahibini azarlıyana ters bir bakıs atardım sonra ihtiyac sahibine çay ikram eder önce biraz sohbet eder sonra da gereken parayı verip gönderirdim güzel hikayeymiş teşekkürler
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

tan_vaktiSonucta adama servet bagıslanmıyorkı azıcık para veriliyor dilenci olsun yada olmasın imkanı varsa kişinin bir kaç kurusuda aramaması gerek bence dükkanım olsa ve bu durumla karsılassam o ihtiyac sahibini azarlıyana ters bir bakıs atardım sonra ihtiyac sahibine çay ikram eder önce biraz sohbet eder sonra da gereken parayı verip gönderirdim güzel hikayeymiş teşekkürler

sa aleykum kardesım sagol
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Kalb kırmak çok kolaydır ama geri tamir edilemez bir insan başka bir konu ile ilgili hacca gidip hidayete ermiş olması gereken bir insan(Allah bilir biz bilemeyiz)karşısındaki insana sen Allah'ı ağzına alamazsın demek ne demek acaba? Sadece şunu söylemek istiyorum Allah kötü insanların şerrinden kötülüklerinden bizleri gelmeden korusun fırsat vermesin yapanlarıda Rabbim nasıl bilirse öyle yapsın öyle insanları Allah'a havel ediyorum Allah herkesin kalbine göre mükafatını versin inşallah Amin...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

leyla BelginKalb kırmak çok kolaydır ama geri tamir edilemez bir insan başka bir konu ile ilgili hacca gidip hidayete ermiş olması gereken bir insan(Allah bilir biz bilemeyiz)karşısındaki insana sen Allah'ı ağzına alamazsın demek ne demek acaba? Sadece şunu söylemek istiyorum Allah kötü insanların şerrinden kötülüklerinden bizleri gelmeden korusun fırsat vermesin yapanlarıda Rabbim nasıl bilirse öyle yapsın öyle insanları Allah'a havel ediyorum Allah herkesin kalbine göre mükafatını versin inşallah Amin...

amin inşallah kardesım ecmain
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.