İNSANIN KALBİ YÜZÜNE VURUR…

2.489 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

B)İNSANIN KALBİ YÜZÜNE VURUR...B)

GÜN GELİR BAZI YÜZLER AĞARIR, BAZI YÜZLER KARARIR. YÜZLERİ KARARANLARA ŞÖYLE DENİR: "İMANINIZDAN SONRA KÜFRE Mİ DÜŞTÜNÜZ? HADİ SAPTIĞINIZ KÜFÜR YÜZÜNDEN TADIN AZABI"

YÜZLERİ AĞARANLARA GELİNCE, ONLAR, ALLAH'IN RAHMETİ İÇİNDEDİRLER.SÜREKLİ ONDADIR ONLAR.

BU YAZIMA AYETLE BAŞLADIM SİZDE OKUYUN ÖNCE İSTEDİM.

KONUMDA BU HAYATTA KİMLERE İNANACAĞIZ YADA KİMLERE İNANMAYACAGIZ...

KONUYU AYAETİ VEREREK KISALTTIM VE BİRAZDA SİZİN DÜŞÜNMENİZİ İSTİYORUM...

İNSANIN KALBİ YÜZÜNE VURURMUŞ... NEGATİF BİR ENERJİ YAYAN YADA YÜZÜNDE BİR KARARTI HİSSETİĞİNİZ KİŞİLERE BEL BAGLAMAYIN ONLARA PEK GUVENMEYİN DERİM...

AMA ŞUNUDA AYIRD ETMENİZİ İSTİYORUM... YÜZ KARALIĞI DERKEN BURADA RENKTEN BAHSETMİYORUZ BURADA TAMAMEN KARANLIK BİR ENERJİDEN BAHSEDİYORUZ... KONUSAN KİŞİ BEMBEYAZ BİR İNSANDA OLSA, YADA TAMAMEN SAP SARI DA OLSA EGER KALBİ KÖTÜ İSE SİZE YÜZÜ KARANLIK GELECEKTİR...

İŞTE BAHSEDİLEN KARARMA BUDUR... BU HİSSEDİLİR, BU GÖZLE GÖRÜLÜR, AMA UNUTMAYIN RENK DEĞİLDİR...
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

RE: İNSANIN KALBİ YÜZÜNE VURUR…

S.A. kardeş evet katılıyorum sana, bi insanın kalbinden ve aklından geçenler yüzüne yansır, bakışları ve mimikleri ona göre yönlenir, ben buna çok dikkat ederim. emeğine sağlık selametle...B)B)B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Rabbim o günde yüzleri ak olanlardan eylesin inş.Rahman razı olsun emğinize sağlık selam ve dua ile...
KERAY

KERAY

Kıdemli Üye · 129 mesaj

KARDEŞ BENDE KATILIYORUM SANA KİMDEN KÖTÜ BİR ENERJİ ALDIYSAM BİR KÖTÜLÜĞÜ DOKUNMUŞTUR BENDE BUNU TECRÜBE ETTİM YAŞADIM HANİ DERLER YA SURATINDA MEHMENET YOK DİYE ESKİLER DOĞRU SÖYLEMİŞ.
ALLAH DOĞRU ZAMANDA DOĞRU İNSANLARL KARŞILAŞTIRSIN .AMİN
CENNET GULU

CENNET GULU

l@l yazdı:
S.A. kardeş evet katılıyorum sana, bi insanın kalbinden ve aklından geçenler yüzüne yansır, bakışları ve mimikleri ona göre yönlenir, ben buna çok dikkat ederim. emeğine sağlık selametle...B)B)B)

İNŞALLAH BİZ DE O YÜZÜ KARALARDAN OLMAYIZ...SELAM VE DUA İLE...B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

zynp_rukiye yazdı:
Rabbim o günde yüzleri ak olanlardan eylesin inş.Rahman razı olsun emğinize sağlık selam ve dua ile...

İNŞAALLAH ABLACIM...B)B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

KERAY yazdı:
KARDEŞ BENDE KATILIYORUM SANA KİMDEN KÖTÜ BİR ENERJİ ALDIYSAM BİR KÖTÜLÜĞÜ DOKUNMUŞTUR BENDE BUNU TECRÜBE ETTİM YAŞADIM HANİ DERLER YA SURATINDA MEHMENET YOK DİYE ESKİLER DOĞRU SÖYLEMİŞ.
ALLAH DOĞRU ZAMANDA DOĞRU İNSANLARL KARŞILAŞTIRSIN .AMİN

:D:D:D:DÇOK DOĞRU...:D:D:D:D
tb988

tb988

Yeni Üye · 8 mesaj

İNŞALLAHHH...B)B)B)
sebos

sebos

Kıdemli Üye · 100 mesaj

:):):):)emegıne saglık kardesım haklısın yuzu guzelde bembeyaz tenıde olsa yuzune vuran karanlık bı bulut olan ınsanlar var rabbım oyle kısılerede hıdayet nasıp eylesın allah razı olsun :):):):)
cakamo

cakamo

Kıdemli Üye · 225 mesaj

ESSELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM;
KAVUŞTURAN RABBİME HAMD OLSUN RABBİM BİZLERİ AHİRET HIRSIZLARININ ŞERLERİNİN TÜMÜNDEN EMİN EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUNUZ...B)
HAK BAKİDİR BAKİ KALACAKTIR.KİM ONA SAHİP ÇIKARSA TEHVİD BAYRAĞI ONUN ELİNDE DALGALANACAKTIR.
CENNET GULU

CENNET GULU

sebos yazdı:
:):):):)emegıne saglık kardesım haklısın yuzu guzelde bembeyaz tenıde olsa yuzune vuran karanlık bı bulut olan ınsanlar var rabbım oyle kısılerede hıdayet nasıp eylesın allah razı olsun :):):):)

AMİN KARDEŞİM ; ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN...BİZİ O YÜZÜ KARALARIN ŞERRİNDEN KORUSUN İNŞAALLAH...B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

tb988 yazdı:
İNŞALLAHHH...B)B)B)

B)B)SELAM VE DUA İLE...B)B)
ferit

ferit

Mübarek Üye · 1.723 mesaj

Es Selamü Aleyküm

Güzel kardeşim Allah c.c. razı olsun...

Benim kalbim temiz diyenlere çok güzel bir cevap...İnsan kalbinin güzelliğini yüzüne ve görüntüsüne yansıtmalı...

Yâr'a emanet ol...
CENNET GULU

CENNET GULU

cakamo yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM;
KAVUŞTURAN RABBİME HAMD OLSUN RABBİM BİZLERİ AHİRET HIRSIZLARININ ŞERLERİNİN TÜMÜNDEN EMİN EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUNUZ...B)

AMİN...AMİN...AMİN...B)B)B)B)
CENNET GULU

CENNET GULU

ferit yazdı:
Es Selamü Aleyküm

Güzel kardeşim Allah c.c. razı olsun...

Benim kalbim temiz diyenlere çok güzel bir cevap...İnsan kalbinin güzelliğini yüzüne ve görüntüsüne yansıtmalı...

Yâr'a emanet ol...

ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN ; FERİT ABİ...İNŞAALLAH HEPİMİZİN KALBİ TEMİZ KALIR....
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CENNET GULU

CENNET GULU

CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

ALLAH C.C. SİZDEN RAZI OLSUN...GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....B)B)B)B)B)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.