RE: İstersen rüzgâra salıver gitsin ""BEN GELDİM""
KAAN ERDEM yazdı:
SA DİĞER BİR FORUMDA HOŞ GELDİN DEDİM AMA MADEM VERİ BURASI BİR KEZ DAHA HOŞ GELDİN KARDEŞİM.TATİLİN ÇOK AKTİF VE FAZLACA SOSYAL GEÇMİŞ GİBİ SENİN YAZDIKLARINA GÖRE ALLAH CC DAHA İYİ ETSİN.DİĞER MANZARA RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ PAYLAŞIMLARINDA.ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL.AYRICA YOKLUĞUNUZ GERÇEKTEN BELLİ İDİ KARDEŞİM.SEN GİBİ SEVİYELİ EDEPLİ BİR DURUŞ TAKINAN KARDEŞLERİMİZ YOKLULUKLARINDA FARDKEDİLİP NERDE KALDI NE ZAMAN GELECEK DİYE DE DEDİRTİYOR:).TEKRARDAN HOŞ GELDİN.KARDEŞİM.:DB)
Aleykum selam kardeşim.. Çok hoşbuldum sağolasın.. Tatilim baya dolu dolu geçti fazla manzara resmi yok ama birkaç tane çekmeyi başardım, müsait olduğum bir zaman paylaşıcam inşaAllah:) 2 mağara, 1 şelale, 2 yayla, birkaç şehir, 1göl ve birde maden suyu kaynağı gezdim.. Resimlerini de göstericem inşaAllah..
Ayrıca güzel sözlerin için Allah c.c. razı olsun, "mü'min, mü'min'in aynasıdır" demişler..
O güzel şeyler senin ve burdaki birçok arkadaşımız içinde geçerli.. Gönlünüzde yer edebildiysem ne mutlu bana:)
Selam ve dua ile kal inşaAllah kardeşim, Allah'a emanetsin..