🔒 ..::99'kere Dua Edin::....::Amin::..

42.768 görüntülenme · 276 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

Amin Amin Allah Razi Olsun
wcell

wcell

Üye · 16 mesaj

amin Amin Amin !!!
seher vakit

seher vakit

Mübarek Üye · 1.103 mesaj

Aşkâ Mecnun

"O takvâ sahipleri ki, görmedikleri halde Allah'a ve Onun bildirdiklerine îmân ederler, namazı dosdoğru kılarlar ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden Allah yolunda bağışta bulunurlar." Bakara Sûresi: 2/3

"Allah Teala hazretleri bir kulun hayrını diledi mi ölümünden önce salih amel işlemede muvaffak kılar." Tirmizi, 2134 30 .

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle... dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
amin

Amin Amin Amin kardesim Allah razi olsun emeginize saglik
kebrari

kebrari

Üye · 21 mesaj

aminler kere amin olsun ins...
ebuesad

ebuesad

Üye · 25 mesaj

amin amin ve selamun alelmurselin...
gul_50_nl

gul_50_nl

Üye · 20 mesaj

Amin Amin amin
efe mert

efe mert

Yeni Üye · 3 mesaj

çok güzel okuyunça okadar ferahladım ki allah razı osun çom duygulandım ya
gnl123

gnl123

Yeni Üye · 1 mesaj

gnl123

gnl123

amin hayırlara vesili olsun
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

amin amin amin allah razı olsun çok güzel dualar abim tekrar allah razı olsun
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

amin amin amin amin amin amin inşALLAH Allah dualarımızı kabul etsin
*kübra*

*kübra*

Üye · 40 mesaj

Amin Amin Amin.Allah razı olsun B)
ZEMİNE

ZEMİNE

Yeni Üye · 6 mesaj

allahım hepinizden razı olsun amin amin amin
yusuf_özkan

yusuf_özkan

Üye · 33 mesaj

amin Amin AminAllah Razi Olsun Kardeşim....
imported_ahmet_

imported_ahmet_

Yeni Üye · 3 mesaj

amin kardesim allah razı olsun insaallah
bagban

bagban

Aktif Üye · 53 mesaj

Amin...amin....
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

Amin Amin Amin
tubasöyler

tubasöyler

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamunaleyküm...

Rabbim cümlenizden razı olsun çok güzel paylaşımlar içindesiniz .Rabbim hepimizi kollasın ve yardımcımız olsun ...
Ħαпifә

Ħαпifә

Üye · 49 mesaj

amin..amin..amin
Allah razı olsun hepinizden kardeşlerim
_aysegul_

_aysegul_

Yeni Üye · 3 mesaj

farkinda olmali insan...bir damlacik sudan yaratildigini farketmeli.anne karnina sigarken dünyaya neden sigmadigini ve en sonunda bir metrekarelik yere nasil sigmak zorunda kalacagini farketmeli.henuz bebekken dünya benim dercesine avuclarinin simsiki kapali oldugunu,ölürkende ayni avuçlarin herşeyi birakip gidiyorum işte dercesine apacik oldugunu farketmeli.allah öyle yaşayanlardan eyler inşallah.(amin)
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.