Beterin beteri var
1.916 görüntülenme · 23 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: Beterin beteri var
selamün aleyküm, emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. rabbimiz razı olsun inşallah.. her daim şükür üzere bulunmak duasıyla.. selametle kalın.
selamün aleyküm, emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. rabbimiz razı olsun inşallah.. her daim şükür üzere bulunmak duasıyla.. selametle kalın.
Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...Amin inşallah.... B)B)B)
ayse-gul yazdı:
Allah razi olsun cok dogru beterin beteri var. en køtu gunumuz bøyle olsun.halimize cok sukkur.Allaha emanet olun
Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...Amin inşallah.... B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
vE ALEYÜMSELAM...Allah(c.c) razı olsun inşallah.....Sizde inşallah... Allaha emanet olun .... B)
aliye_aliye yazdı:
vE ALEYÜMSELAM...Allah(c.c) razı olsun inşallah.....Sizde inşallah... Allaha emanet olun .... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18526-beterin-beteri-var · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.