Sahip Olduklarımız İçin şükretmeliyiz!!!
10.326 görüntülenme · 133 yanıt
Her zaman söylenmesi gereken duadır illa ki herkesin derdi sorunu vardır ama şükredelim çünkü Allah-ü Teala şükreden kullarını sever ve mutlaka aydınlığa çıkarır selam ve dua Allaha emanet olun
tevhiteriallaha şükür beterin beteri var derler ama ben şunada inanıyorum onlarda allaha şükür ediyor
Esselamun aleyküm kardeşim
kesinlik şükrediyorlardır zaten aksini idda eden yok burda önemli olan varlık içinde olan bizlerin şükretmesi ve şükretmeyi unutmaması inşaallah anlatabilmişimdir selam ve dua ile...
S.A
FOTOĞRAFLAR ÇOK ETKİLEYİCİ:G
BAZEN SÖZÜN BİTTİĞİ YER VARDIRYA İŞTE BENCE ÖYLE.
DERS ALABİLENLERE NE MUTLU ÇOK SAĞOLASIN
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH(CC)YA EMANET OLUN.:T
FOTOĞRAFLAR ÇOK ETKİLEYİCİ:G
BAZEN SÖZÜN BİTTİĞİ YER VARDIRYA İŞTE BENCE ÖYLE.
DERS ALABİLENLERE NE MUTLU ÇOK SAĞOLASIN
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH(CC)YA EMANET OLUN.:T
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

seherceemegine saglik cok güzel olmus benim bi derdim vardi bunu görünce devede kulak kaldi tabiri caizse.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN RABBIM RAZI olsun senden
Evet kardeşim kareleri görünce ne kadar anlamsız konulara üzüldüğümüzü farkettik İnşaallah Rabbim sizdende razı olsun kardeşim selam ve dua ile...
hayrunissa86, post: 477740, member: 65751selamun aleykum kardesım emegıne saglık rabbım hep şükredenlerden olmayı nasıp etsn
Aleyküm selam kardeşim Rabbim razı olsun
Amin güzel kardeşim selam ve dua ile...B)
hacet, post: 478913, member: 64706Rabbim kalp gözümüzü açsın ve gözümüzü doyursun bol bol verdiği nimetler karşısında şükrümüz az gelir dua ile.
Amin güzel kardeşim Rabbimize şükrümüzü artıralım inşaallah Allah razı olsun selam ve dua ile...
aşk-ı vefaHer zaman söylenmesi gereken duadır illa ki herkesin derdi sorunu vardır ama şükredelim çünkü Allah-ü Teala şükreden kullarını sever ve mutlaka aydınlığa çıkarır selam ve dua Allaha emanet olun
Eyvallah kardeşim bana diyecek bir söz bırakdın Rahman razı olsun selam ve dua ile...
Selamun aleykum Allah'a binlerce sukur ediyorum.Bizimle bunlari paylastigin icin Allah razi olsun ve tekrar bunlari bize hatirlattigin icin Sagol.Allah c.c. ye emanet ol.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18510-sahip-olduklarimiz-icin-sukretmeliyiz · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.