Sahip Olduklarımız İçin şükretmeliyiz!!!

10.326 görüntülenme · 133 yanıt

Paylaş:
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

aliye_aliyeB)b)b).....

Teşekkür ederim ;) B)...
hacet

hacet

Üye · 47 mesaj

Rabbim kalp gözümüzü açsın ve gözümüzü doyursun bol bol verdiği nimetler karşısında şükrümüz az gelir dua ile.
aşk-ı vefa

aşk-ı vefa

Üye · 26 mesaj

Her zaman söylenmesi gereken duadır illa ki herkesin derdi sorunu vardır ama şükredelim çünkü Allah-ü Teala şükreden kullarını sever ve mutlaka aydınlığa çıkarır selam ve dua Allaha emanet olun
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Evet kardeşim Rabbime sonsuz şükürler olsun selam ve dua ile...
~Elçi~

~Elçi~

sena30binlerce kere şükür olsun rabbime.sağol kardeşim allah razı olsun......

Allah razı olsun selam ve dua ile..B)B)B)
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

s.a emeğine sağlık..şükürler olsun rabbim verdiğin nefese sağlığa şükürler olsun.....
~Elçi~

~Elçi~

tevhiteriallaha şükür beterin beteri var derler ama ben şunada inanıyorum onlarda allaha şükür ediyor

Esselamun aleyküm kardeşim
kesinlik şükrediyorlardır zaten aksini idda eden yok burda önemli olan varlık içinde olan bizlerin şükretmesi ve şükretmeyi unutmaması inşaallah anlatabilmişimdir selam ve dua ile...
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

allahıma bir değil binlerçe şükür bu günümüzden geri koyması
~Elçi~

~Elçi~

B)b)b)......
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

S.A
FOTOĞRAFLAR ÇOK ETKİLEYİCİ:G
BAZEN SÖZÜN BİTTİĞİ YER VARDIRYA İŞTE BENCE ÖYLE.
DERS ALABİLENLERE NE MUTLU ÇOK SAĞOLASIN
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH(CC)YA EMANET OLUN.:T
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

~Elçi~

~Elçi~

seherceemegine saglik cok güzel olmus benim bi derdim vardi bunu görünce devede kulak kaldi tabiri caizse.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN RABBIM RAZI olsun senden

Evet kardeşim kareleri görünce ne kadar anlamsız konulara üzüldüğümüzü farkettik İnşaallah Rabbim sizdende razı olsun kardeşim selam ve dua ile...
~Elçi~

~Elçi~

hayrunissa86, post: 477740, member: 65751selamun aleykum kardesım emegıne saglık rabbım hep şükredenlerden olmayı nasıp etsn

Aleyküm selam kardeşim Rabbim razı olsun
Amin güzel kardeşim selam ve dua ile...
B)
~Elçi~

~Elçi~

hacet, post: 478913, member: 64706Rabbim kalp gözümüzü açsın ve gözümüzü doyursun bol bol verdiği nimetler karşısında şükrümüz az gelir dua ile.

Amin güzel kardeşim Rabbimize şükrümüzü artıralım inşaallah Allah razı olsun selam ve dua ile...
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:(s.a kardeşim ALLAH razı olsun bizler bunlar göstererek içinde bulunduğumuz nimetin kadrı kıymetini şükrünü bizlere eda etmeyi hatırlatığın için selam ve dua ile a.e.o.:A
~Elçi~

~Elçi~

aşk-ı vefaHer zaman söylenmesi gereken duadır illa ki herkesin derdi sorunu vardır ama şükredelim çünkü Allah-ü Teala şükreden kullarını sever ve mutlaka aydınlığa çıkarır selam ve dua Allaha emanet olun

Eyvallah kardeşim bana diyecek bir söz bırakdın Rahman razı olsun selam ve dua ile...
~Elçi~

~Elçi~

selenny, post: 479029, member: 50003Evet kardeşim Rabbime sonsuz şükürler olsun selam ve dua ile...

Allah razı olsun kardeşim selam ve dua ile...B)
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum Allah'a binlerce sukur ediyorum.Bizimle bunlari paylastigin icin Allah razi olsun ve tekrar bunlari bize hatirlattigin icin Sagol.Allah c.c. ye emanet ol.
~Elçi~

~Elçi~

berra34s.a emeğine sağlık..şükürler olsun rabbim verdiğin nefese sağlığa şükürler olsun.....

Aleyküm selam kardeşim Rahman razı olsun Rabbim şükrünüzü daim kılsın inşaallah selam ve dua ile...
~Elçi~

~Elçi~

dolunayhilalallahıma bir değil binlerçe şükür bu günümüzden geri koyması

Rabbim şükrünüzü eksiltmesin kardeşim selam ve dua ile...
EZELİNUR

EZELİNUR

Yeni Üye · 7 mesaj

Bakmak Ve Görmek Ayri şeyler.rabbim Gönül Gözü Açik Olanlardan Eylesin Hepimizi
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.