11 EYLÜL KİMİN ESERİ??
2.850 görüntülenme · 18 yanıt
RE: 11 EYLÜL KİMİN ESERİ??
SİZDE ALLAH C.C. ' YA EMANET OLUNUZ..B)B)B)B)
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU NASIL İŞ BÖYLE BU KADAR TESADÜF OLMAZ COK ŞAŞIRDIM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)
SİZDE ALLAH C.C. ' YA EMANET OLUNUZ..B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)
l@l yazdı:
:o:o:o diyecek bişi bulamıyorum doğrusu.... paylaşım için teşekkür B)
B)B)B)B)B)B)B)
Selâmınaleyküm.
Bu durum pek inandırıcı gelmedi bana, çünkü magazincilerin yaptığı gibi 3 parça birşeyin ilk ve son parçalarını birleştirerek yaptıkları haberler gibi olmuş. Örneğin:
-Doprusu: (Ben insanı, gözümle döverim.)
-Magazincilerin çevirisi: (Ben insan.....döverim.- Ben insan döverim.)
İkinci olarak
parada ateş gösterilmiyor, ağaç gösteriliyor, ağacı siyah-beyaz gösterek bize ateş gibi gösteriliyor.
Üçüncüsü
OSAMA yazıyor, osama yan yana yazmıyor, osama kelimesinin harfleri, orda yazan kelimelerin harfleriyle ve sırasıyla aynı. Bu durum biraz doğru olabilir, ama sanmıyorum.
Dördüncüsü
Parayı bastıran kendi, resmi planlayan kendi, savaş açanda mı kendisi? Hani desekki Usame Bin Ladin önceden planladı ve bir mesaj veriyor paranın üzerinde. Ama yapamaz ki, nasıl yapsın? Yapmak isteyen çok uğraşır yapar ama bence yapamaz.
Sezar'ın hakkı Sezar'adır. Başkasının hakkında, bilmediğimiz konuları hakkında konuşup, yazışıp, tartışıp, gıybet edip, boşyere onların günahlarını yüklenmeyelim. Tabiki en doğrusunu ALLAH bilir.
Bu mesaj bana biraz gerçekçi gelmedi, hani Kurtlar Vadisi'ndeki aynı olay gibi önceden planlanmış olayın mesajını, duvardaki resimlerle veya başka bir yolla verebilirler ama bu yukarıda gösterilenler pek inandırıcı gelmedi. Ben taraf tutmuyorum, sadece bakış açımı söylüyorum.
Selâmınaleyküm.
Bu durum pek inandırıcı gelmedi bana, çünkü magazincilerin yaptığı gibi 3 parça birşeyin ilk ve son parçalarını birleştirerek yaptıkları haberler gibi olmuş. Örneğin:
İkinci olarak
parada ateş gösterilmiyor, ağaç gösteriliyor, ağacı siyah-beyaz gösterek bize ateş gibi gösteriliyor.
Üçüncüsü
OSAMA yazıyor, osama yan yana yazmıyor, osama kelimesinin harfleri, orda yazan kelimelerin harfleriyle ve sırasıyla aynı. Bu durum biraz doğru olabilir, ama sanmıyorum.
Dördüncüsü
Parayı bastıran kendi, resmi planlayan kendi, savaş açanda mı kendisi? Hani desekki Usame Bin Ladin önceden planladı ve bir mesaj veriyor paranın üzerinde. Ama yapamaz ki, nasıl yapsın? Yapmak isteyen çok uğraşır yapar ama bence yapamaz.
Sezar'ın hakkı Sezar'adır. Başkasının hakkında, bilmediğimiz konuları hakkında konuşup, yazışıp, tartışıp, gıybet edip, boşyere onların günahlarını yüklenmeyelim. Tabiki en doğrusunu ALLAH bilir.
Bu mesaj bana biraz gerçekçi gelmedi, hani Kurtlar Vadisi'ndeki aynı olay gibi önceden planlanmış olayın mesajını, duvardaki resimlerle veya başka bir yolla verebilirler ama bu yukarıda gösterilenler pek inandırıcı gelmedi. Ben taraf tutmuyorum, sadece bakış açımı söylüyorum.
ALLAH C.C. BİLİR...B)B)B)B)
Nikko yazdı:
Selâmınaleyküm.
İkinci olarak
Üçüncüsü
Dördüncüsü
ALLAH C.C. BİLİR...B)B)B)B)
buna cidden inanmiyorsunuz umarim.bu nedir böyle parayi katla,resimleri aynastir yazi cikar resim cikar vs.ne gerek var böyle seylere ruh hastasi mi bu insanlar her islerinin gizli resimleri yok isaretlerini yaysinlar ortaya.
paranoyadan ötesi degil.
paranoyadan ötesi degil.
bir benn varim
bennbuna cidden inanmiyorsunuz umarim.bu nedir böyle parayi katla,resimleri aynastir yazi cikar resim cikar vs.ne gerek var böyle seylere ruh hastasi mi bu insanlar her islerinin gizli resimleri yok isaretlerini yaysinlar ortaya.
paranoyadan ötesi degil.
Allah c.c. bilir orasını... Eğer aldığım kaynaktan yalnışsa ben ne yapabilirim:? Paylaşmak amacı ile aldım...
paylaşımınız için teşekkür ederiz.daha önce de duymuştum bu olayı haberlere yansımıştı.ama fazla da kafa yormayın derim.yüce allah inanmayanların sonunu daha gizli bir şekilde yaşatacaktır eminim.senelerdir belli zaten bu durumları ABD hasta adam.tıpkı bize seneler önce dedikleri gibi osmanlı devleti için hasta adam demişlerdi.bize olanlara uzaktan seyretmek düşer.hayırlı ramazanlar
canibopaylaşımınız için teşekkür ederiz.daha önce de duymuştum bu olayı haberlere yansımıştı.ama fazla da kafa yormayın derim.yüce allah inanmayanların sonunu daha gizli bir şekilde yaşatacaktır eminim.senelerdir belli zaten bu durumları ABD hasta adam.tıpkı bize seneler önce dedikleri gibi osmanlı devleti için hasta adam demişlerdi.bize olanlara uzaktan seyretmek düşer.hayırlı ramazanlar
B) B) B) B)
buna cidden inanmiyorsunuz umarim.bu nedir böyle parayi katla,resimleri aynastir yazi cikar resim cikar vs.ne gerek var böyle seylere ruh hastasi mi bu insanlar her islerinin gizli resimleri yok isaretlerini yaysinlar ortaya.
paranoyadan ötesi degil.
paranoyadan ötesi degil.
selcuk_49selamün alleyküm cennet gülü bunu bizimle paylaştıgın için teşekür ederim allaha emanetol
B) B) B) B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18503-11-eylul-kimin-eseri · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MUHAMMED s.a.v ADLI ESER YILIN ESERİ SECİLDİ AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL FATİH TEKİN DEN Dini Filmler 30 cevap
- Sevdiğim Müzik Eseri... İlahiler ve Ezgiler 9 cevap
- İbrahim Hakkı Hz.’nin tespit edilebilen 58 eseri İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- Yaradan'in En Güzel Eseri Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 12 cevap
- Bu eseri mutlaka dinleyin İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- Herşey O'nu Anlatıyor-Dünya'nın ilk ve tek görsel Esma-ül Hüsna eseri Esmâül Hüsnâ 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.