RE: ALKOL BELASI
S.A.
İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR !!! ÇOK FENA OLMUŞ KIS !!! ÇOK ÜSÜLDÜM !!!:(:(
3.935 görüntülenme · 44 yanıt
rosered yazdı:
allahım nasıl bişey buu ne kadar korkunç bi durum,keşke olmasaydıı ama demek ki onun sınavıda bu,alkol gerçekten çok kötü bişeyy çok şükür ağzıma değdirmedim inş da değdirmem.allah sabır versin.SON PİŞMANLIK FAYDAAA ETMEZZZZ.:(

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A.
İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR !!! ÇOK FENA OLMUŞ KIS !!! ÇOK ÜSÜLDÜM !!!:(:(

abdullah usame yazdı:
DOĞRU DİYORSUNUZ İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR ... ALLAH'A EMANET OLUN ...

sena30s.a.cevdet kardeşim.görüntüyü izleyince tüylerim diken diken oldu.benim eşimde alkollu araba kullanıyor.ve onada izlettireceğim mutlaka.rabbim senden razı olsun.hayatımda alkolden nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmiyorum inan bana.7 yıldır evliliğin ne olduğunu bilmiyorsam tek sebebi alkol.rabbim içen herkese hidayet versin.
rabbime emanetsiniz selametle kalın.....

CEVDET-71A.S. KARDEŞİM İNŞALLAH EŞİNİZDE BU İLLEYİ İCMEZ VE BURAKIR EŞİNİZE DUA EDECEĞİM KARDEŞİM RABBİM YARDIMCISI OLSUN ALLAH HUZURLU VE NEŞELİ GÜNLER NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN EŞİNİZEDE SELAMLAR
roses_death88Selamın aleyküm. Vallahi nasıl içim cız etti o kıza. Diğer genç ağlıyor ama o kızın yaşadığı ya da yaşamak zorunda kaldığı hayatın bedelini nasıl ödeyecek? Ağlamak fayda eder mi? Allah'ım sen bizi bütün müsibetlerden koru. Haramdan, günahtan, şeytanın şerrinden, her türlü beladan sana sığınırız. Sen kabul eyle Ya Rabbi! (AMİN!) Bu da içki içen insanlara bir kapak olsun. Selametle kalın.

kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
RABBIM kimseye zulmetmez.ancak insanlar kendi elleriyle ettiklerini görürler.
RABBIM kimseyi imansız bırakmasın,kimseyi yoldan çıkartmasın.
Abi ellerine saglık.ibret verici.selametle.

acizane_kulAllah azze ve celle eğer yasaklıyorsa bu bizim yararımızadır. Neden yasakları çiğnemekde diretiyorlar ki. Alın işte bu sadece bildiklerimiz. Kaç aile yıkılıyor bu haram içki yüzünden, kaç çocuk yuvasız kalıyor. Her kötülüğün başı içki.

Im_muslim:(:(:(:(
ALLAHım ne yazacağımı bilemiyorum...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18409-alkolun-sonucu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.