Bu gün Allah için ne yaptın?(günlük)
1.542 görüntülenme · 5 yanıt
herkesten ricam bu köşeyi günlük gibi kullanalım ve herkes o gün içinde ne yaptığını yazsın düşünceme katılanları bekliyorum.Allah a emanet olun
RE: Bu gün Allah için ne yaptın?(günlük)
ama ne yaptığımızı yazarsak o sevabın bir anlamı kalmaz ki bence yazmayalım...
RE: Bu gün Allah için ne yaptın?(günlük)
SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAH VE BEREKATÜH,
Sevgili kardeşim ben bugün ve bugüne kadar ALLAHiçin hiç birşey yapmadım,yapamadım.Çünki yaptığım ve yaptığımız herşey kendimiz için.Ya bu dünyamız yada ahiretimiz için.Ben ALLAH için ne yapılır bilmiyorum ne yaparsak yapalım sonunda hep kendimiz için mesela ALLAH RAZI OLSUN diyoruz sonuç olarak kendimiz veya bir başkası için rıza istiyoruz değilmi? lütfen yanılıyorsam bilgilendirin.
SELAM VE DUA İLE KALIN
Sevgili kardeşim ben bugün ve bugüne kadar ALLAHiçin hiç birşey yapmadım,yapamadım.Çünki yaptığım ve yaptığımız herşey kendimiz için.Ya bu dünyamız yada ahiretimiz için.Ben ALLAH için ne yapılır bilmiyorum ne yaparsak yapalım sonunda hep kendimiz için mesela ALLAH RAZI OLSUN diyoruz sonuç olarak kendimiz veya bir başkası için rıza istiyoruz değilmi? lütfen yanılıyorsam bilgilendirin.
SELAM VE DUA İLE KALIN
Aleykum selam ve rahmetullah Elifeslem kardeşim.Şu şekilde düşünelim,ben ibadetlerimi yapıyorum,haramdan kaçınmaya çalışıyorum.Çünkü Rabbim öyle emretmiş,biliyorum ki O'nun rızası herşeyden üstündür.İbadetlerimi yapayım da ahiret hayatım güzel olsun şeklinde değil de,Rabbimin emirlerine uyayım ,O'nun rızasını kazanayım düşüncesiyle hareket edeyim,Allah'ın rızasını kazandığım zaman zaten sonum iyi olacaktır.Allah senden razı olsun diyoruz,bu halinden razı olsun değil,Allah seni razı olacağı şekilde yapsın diyoruz.Yani kendimizi değil,yine O'nun rızasını düşünüyoruz.Allah kendisine hakkıyla kulluk edebilenlerden eylesin inşaAllah.Pek yardımcı olamadım ama hakkınızı helal edin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18336-bu-gun-allah-icin-ne-yaptin-gunluk · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Müslüman’ın Günlük Muhasebesi BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN? Dini sohbet 3 cevap
- Bugün Allah (C.C.) için Ne Yaptın ?-Dün Allah (C.C.) için ne yapmıştın ? Nasihatler 3 cevap
- kalbdenkalbe mesajlar(bugün allah için ne yaptın?) Hadis-i Şerif 6 cevap
- Bugun allah için ne yaptın?? Genel Konular 11 cevap
- söyle bu gün Allah için ne yaptın? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN??NELER??? Dini sohbet 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.