ismin kadere etkisi

31.331 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
hado77

hado77

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
ALLAH(cc) şu kainatta hiçbir şeyi boş yere yani iktisat dışı yaratmamıştır. her şeyin bir yaratılış nedeni vardır. ayakkabınızın bağının bile. zira efendimiz (SAS) müminin ayakkabısını bağının kopmasının musibet olduğunu ve günahlara kefaret geleceğini bildirmiştir. isimler de olmak üzere kainatta yaratılmış her meselenin kelamullahta yeri olması içinde yaş kuru bütün meselelerin açıklandığı kelamın vaadi gereğidir. isimlerin kaderle ilgisi olsa olsa ana baba hakkının kaderimizdeki yeri kadardır. çünkü ana babalar çocuklarına utanmayacakları hayırlı bir isim verme mükellefiyetindedirler. önümüze kader gibi önemli bir mevzuu varsa bunun çözümü veya kadare yaklaşımımız isimle değil cisimle olmalı. cismimizi kader-i ilahiye göre planlamalıyız. ismin kaderle olan ilişkisi olsa olsa anne babamızı seçememiz şeklinde görülür. bu hususta Efendimiz (SAS) ALLAH(cc) gadabı ana babanın gadabındandır diyerek onların gönül hoşluğunun ALLAH(cc) gönül hoşluğunun bir göstergesi olacağını, bildiriyor. isimimizi onların ismiyle beraber cennete taç giyecek kaderini de bize KELAMLA amel edenin ana babasına cennette taç giydirilir şeklinde ifade ediyor. ALLAH(CC) sizden benden ve alem-i islamdan razı olsun. paylaşım için teşekkürler.
terapideyim

terapideyim

Yeni Üye · 3 mesaj

prenses_78fal değilsede o çeşit bişi sanırım benim hiç uymuyor valla sanatta falan başarılı diyorda hiç bir sanatsal faliyetim yoktur ( malesef) yada varda açığa çıkmadı hehe bundan sonrada çıkmaz herhalde artık

Alaycı olmayalım lütfen
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

çok güzelmiş teşekkürler..
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

ismimin ilk harfi Asağlam iradeliyimdir ama mücadeleci değilimdir
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

( H ) Harfi merdivene benzer . Hayatta bütün güçlükleri yeneceklerine
işarettir .

İsminde ( H ) Harfi bulunanlar . Hayattaki önlerine çıkan merdivenli yolları çıkışlı yollar ağır ve emin adımlar ile çıkar başarıya ulaşırlar .

( A ) Harfi isminizin ilk harfi değil de isminizin içinde bulunuyorsa o zamanda tahakküm edici bir şahsiyetiniz var demektir .

İsminde ( T ) Harfi bulunan kimse çoğunlukla başkalarının idaresi altında yaşamaktan zevk alırlar . Kendi başlarına bir iş yapmaktan ve sorumluluk almaktan korkar ve çekinirler .
İsminin içinde bu ( I / İ ) Harfi bulunan kimse . Hoş görülü , Sempatik , Yardım sever , Ve seyahat etmeyi severler .

Kısa olarak . ( E ) Harfi isminizin içinde olursa . Söz ile ifade edilen tüm meslek dallarında başarılı olurlar .

:a05: :a27: :a16:
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.