.:Sana yâr diyorum yaram kanıyor:.

10.124 görüntülenme · 95 yanıt

Paylaş:
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Allah Cumlemizin Acilarini Hafifletsin.dualarim Tum Aci Ceken Yarasi Kanayan Kardeslerimle Olsun.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

kakuleanladım teşekkür ederim bu bir sorunsa en kısa zamanda giderilmeli çok zor olmaması gerek diye düşünüyorum. gerçekten hiç güzel bir görüntü değil.kocamaaaan yazıları görünce beynim yoruluyor şahsen benim. yanlış anlamayın sizin yazınıza demiyorum birkaç yerde daha rastladım tabiki teknik bir sorunsa yapılacak bir şey yok selametle

haklısınız kardeşim, inş en kısa zamanda düzelecektir bu sorun..
hayırlı cumalar..selametle..
nigdeli

nigdeli

kakules.a güzel bir yazı eline sağlık. ya arkadaşlar bu sitede adet mi bu niye bu kadar büyük yazılıyor yazılar

aleyküm selam kardeşim..sağolasınız..
hayırlı cumalar..
acizane kul

acizane kul

Kıdemli Üye · 120 mesaj

Harikulade bir şiir bu.
nigdeli

nigdeli

mahsun kulNe Diyeyim Yara Yardansa Akan Kanim Değil Onun Için Gözümü Bile Kirpmadan Verebileceğim Canimdir.çoooook Güzel Yüreğine Sağlik

sağolasınız..hayırlı cumalar..
selametle..
nigdeli

nigdeli

nevintercanAllah Cumlemizin Acilarini Hafifletsin.dualarim Tum Aci Ceken Yarasi Kanayan Kardeslerimle Olsun.

amin.Allah razı olsun ..
selam ve dua ile. Fi emanillah
nigdeli

nigdeli

acizane_kulHarikulade bir şiir bu.

eyvallah.Allah razı olsun.
selametle..
nigdeli

nigdeli

B) B) B)...
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
Yar'i andıkça kanar, açtığı yara..."

EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;

Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
nigdeli

nigdeli

talipamca"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
Yar'i andıkça kanar, açtığı yara..."

EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;

Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu Talip amcamız;

Sağolasınız, beğenmiş olmanıza sevindim. Eklemiş olduğunuz beyit çok güzeldi. Mevla Teala sizden de her daim razı olur inşaAllah.
Mücrime yeğeninizden de selam ve acizane dualar ile. Hayırlı cumalar. Fii emanillah-i Teala..
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki:A bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.
nigdeli

nigdeli

Gonlumun_guluSelamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki. bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.

ve aleyküm selam kardeşim.Rabbim c.c cümlemizden razı olsun ve Efendimize (sav.) olan sevgimizden ve duyduğumuz özlemden Güller Sultanını (sav.) haberdar eylesin inşaAllah..:gulegule selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun.. B)
nigdeli

nigdeli

Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor...

Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor
" yar' a"...

Yara giden yolda kocaman bir yaram var!

Ne diyeyim, yara yardansa, akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!...
nigdeli

nigdeli

~*~ B)B) ~*~
ZaRiNa/MeDiNe

ZaRiNa/MeDiNe

Kıdemli Üye · 142 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim,çok etkileyici bi yazıydı..çok teşekkürler..
selam ve dua ile..B)
SıDıKA/MeKKe

SıDıKA/MeKKe

Yeni Üye · 0 mesaj

süperrrrrrrrrrrrrrrr harikaaaaaaaaa.... emeğine sağlık...
nigdeli

nigdeli

ZaRiNa/MeDiNeSelamün Aleyküm kardeşim,çok etkileyici bi yazıydı..çok teşekkürler..
selam ve dua ile..B)

ve aleyküm selam kardeşim.Beğenmenize sevindim. ben teşekkür ederim..
selametle kalın..B)
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Yara Giden Yolda Kocaman Bir Yaram Var''
nigdeli

nigdeli

cennet_agaci
Yara Giden Yolda Kocaman Bir Yaram Var"

.... :gulegule....

Rabbul alemin hakkında hayırlar versin inşaAllah canım kadeşim.
Selam, baki dua ve muhabbetle ..B)
~~nevci~~

~~nevci~~

Üye · 37 mesaj

selamun aleykum.
ellerine saglık.çok begendik.ALLAH razı olsun.insanın okudukça okuyası geliyor.hayırlı günler.:H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.