.:Sana yâr diyorum yaram kanıyor:.
10.124 görüntülenme · 95 yanıt
kakuleanladım teşekkür ederim bu bir sorunsa en kısa zamanda giderilmeli çok zor olmaması gerek diye düşünüyorum. gerçekten hiç güzel bir görüntü değil.kocamaaaan yazıları görünce beynim yoruluyor şahsen benim. yanlış anlamayın sizin yazınıza demiyorum birkaç yerde daha rastladım tabiki teknik bir sorunsa yapılacak bir şey yok selametle
haklısınız kardeşim, inş en kısa zamanda düzelecektir bu sorun..
hayırlı cumalar..selametle..
"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
Yar'i andıkça kanar, açtığı yara..."
EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;
Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
talipamca"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu Talip amcamız;
Sağolasınız, beğenmiş olmanıza sevindim. Eklemiş olduğunuz beyit çok güzeldi. Mevla Teala sizden de her daim razı olur inşaAllah.
Mücrime yeğeninizden de selam ve acizane dualar ile. Hayırlı cumalar. Fii emanillah-i Teala..
Selamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki:A bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.
Gonlumun_guluSelamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki. bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.
ve aleyküm selam kardeşim.Rabbim c.c cümlemizden razı olsun ve Efendimize (sav.) olan sevgimizden ve duyduğumuz özlemden Güller Sultanını (sav.) haberdar eylesin inşaAllah..:gulegule selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun.. B)
Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor...
Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor
" yar' a"...
" yar' a"...
Yara giden yolda kocaman bir yaram var!
Ne diyeyim, yara yardansa, akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!...
SıDıKA/MeKKe
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18289-sana-yar-diyorum-yaram-kaniyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.