Foto makinemden bahçem...

7.083 görüntülenme · 84 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

RE: FOTO MAKİNEMDEN BAHÇEM...

AS :D:D:D:D:D SELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE İNŞALLAH.

nihalim yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

S.A...BİRAZ ÖNCEKİ BOYUT MASAÜSTÜNE OLMAMIŞTI :(:(:( İZİN ALMADAN KOPYALADIĞIM İÇİN HERALDE;););)...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...SELAMETLE...B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

s.aleyküm elinize,makinenize sağlıkmaşaAllah hepsi de çok güzeller..daha doğrusu çok güzel yaratılmışlar.. ''NE GÜZEL DEME,NE GÜZEL YARATILMIŞ DE'' sözünü hatırda bulundurmak gerek..belki fotoğraf amatörce ama fotoğrafa konu olan eserler mükemmeller..yaratanı tesbih eder derecede çok güzeller..masamın üstüne kopyalıycam hakkınızı helal edin abi..ta ki tefekkür edeyim..bu tefekküri sunumunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum..rabbim razı olsun sizlerden..devamını bekliyoruz inşaAllah..ama profesyonelce :):)elinize sağlık..güllerin ve alemlerin rabbi allaha emanet olun..
bu yorumu daha önce yazmıştım abi ama maşallah,barekallah,fesüphanallah hepsi de birbirinden güzel..mükemmel yaratılmış ve profesyonelce çekilmiş:):)..rabbim razı olsun sizden..elinize sağlık..kopyalıycam müsadeniz olursa hakkınızı helal edin..s.aleyküm..allaha(c.c.)emanet olun..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM BEYENMENİZ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR:D:D:DALLAH CC KAT KAT RAZI OLSUN YAZDIKLARINIZ O KADAR GÜZEL Kİ KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE İNŞALLAH.

RECEB BOZKUS yazdı:

s.aleyküm elinize,makinenize sağlıkmaşaAllah hepsi de çok güzeller..daha doğrusu çok güzel yaratılmışlar.. ''NE GÜZEL DEME,NE GÜZEL YARATILMIŞ DE'' sözünü hatırda bulundurmak gerek..belki fotoğraf amatörce ama fotoğrafa konu olan eserler mükemmeller..yaratanı tesbih eder derecede çok güzeller..masamın üstüne kopyalıycam hakkınızı helal edin abi..ta ki tefekkür edeyim..bu tefekküri sunumunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum..rabbim razı olsun sizlerden..devamını bekliyoruz inşaAllah..ama profesyonelce :):)elinize sağlık..güllerin ve alemlerin rabbi allaha emanet olun..
bu yorumu daha önce yazmıştım abi ama maşallah,barekallah,fesüphanallah hepsi de birbirinden güzel..mükemmel yaratılmış ve profesyonelce çekilmiş:):)..rabbim razı olsun sizden..elinize sağlık..kopyalıycam müsadeniz olursa hakkınızı helal edin..s.aleyküm..allaha(c.c.)emanet olun..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

SA ARKADAŞLAR BU RESİM KEFKEN'E GİDERKEN YOLDA TESADÜF OLARAK GÖRDÜK.BİR GEZİ SIRASINDA ORMAN İÇİNDE KAYBOLDUK VE SİNCAPLA KARŞILASTIK.YABANİ HAYVANLARIN OLDUĞU BİR ALAN İÇERSİNDEYDİK ALAHTAN FARKLI BİR YABANİ HAYVANLA KARŞILAŞMADIK.:D:D:D

desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum..
Nekadar güzeller ya kardeşim sen serada falan mı yaşıyorsun ne bu güzellik..:)
Çok imrendim vallahi Allah c.c. herkeze nasip etsin böyle güzel bir bahçeB)B)B)
Çokda güzel çıkmış fotoğraflar tebrik ederim.
Selam ve dua ile kal inşaAllah kardeşimB)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:o:D:D:D:D:DAS KARDEŞİM.ONUN GİBİ BİRŞEY BU.ASLINDA TÜM EMEK VE ÇABALAR ANNEMİN BELKİDE BAŞLIK ŞÖYLE OLMALI İDİ ''FOTO MAKİNEMDEN ANNEMİN BAHÇESİ''DİYE.:D:D:D:DALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.SA

desertrose yazdı:
Selamun aleykum..
Nekadar güzeller ya kardeşim sen serada falan mı yaşıyorsun ne bu güzellik..:)
Çok imrendim vallahi Allah c.c. herkeze nasip etsin böyle güzel bir bahçeB)B)B)
Çokda güzel çıkmış fotoğraflar tebrik ederim.
Selam ve dua ile kal inşaAllah kardeşimB)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm, resimler gerçekten çok güzel.. tam bir doğa harikası, sübhanallah..Allah razı olsun paylaştığınız için. selam ve dua ile.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm, resimler gerçekten çok güzel.. tam bir doğa harikası, sübhanallah..Allah razı olsun paylaştığınız için. selam ve dua ile.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

S.A Abi
Son Eklediklerinde cok güzel emegine saglik
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM.SEN BIRAKTIN AMA BEKLİYORUZ GÜZEL RESİMLERİ SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL.

Bahar_58 yazdı:
S.A Abi
Son Eklediklerinde cok güzel emegine saglik
hakan can

hakan can

Kıdemli Üye · 159 mesaj

S.A KARDEŞİM ÇEKTİGİN GÖRÜNTÜLER GERÇEGİ YANSITMAMIŞ GEÇMİŞTE OLDUGU GİBİ ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM HELE O BALKONDA BAHÇEDEKİ SOHBETLER MANGALLAR VARYA GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ İÇİM GİDİYOR ENKISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE KARDEŞİM A.E.O
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM.EN KISA ZAMANDA BEKLERİM HATTA BEKLERİZ AMA YAZ BİTMEDEN GELMEN LAZIM.BİLİYOSUN BURALARIN TADI SADECE YAZIN GÜZEL OLUYOR.İNŞALLAH KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE.

hakan can yazdı:
S.A KARDEŞİM ÇEKTİGİN GÖRÜNTÜLER GERÇEGİ YANSITMAMIŞ GEÇMİŞTE OLDUGU GİBİ ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM HELE O BALKONDA BAHÇEDEKİ SOHBETLER MANGALLAR VARYA GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ İÇİM GİDİYOR ENKISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE KARDEŞİM A.E.O
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

emeğine sağlık çok güzel resimler ya özellikle sarı çiçeklere bayıldım.
Hayırlı günler
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

KAAN BEN SİZİN EVE EVLATLIK GELEBİLİRMİYİM.NE GÜZEL KARDEŞ KARDEŞ GEZERİZ O BAHÇEDE.:D:D:D:D
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

sa abi eline saglik cok güzeller.gercekten ordami oturuyosun?cok sanslisin.ALLAH agiz tadi versin.
Allah´a emanet olun
iKRA-OKU...
liseli

liseli

Aktif Üye · 58 mesaj

allah razı olsun kardeşim çok güzel
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

S.ALEYKÜM ABİ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABİMM YAA ÇOK GÜZELLER,RABBİM ÇOOK GÜZEL YARATMIŞ ELHAMDULİLLAH..ELİNİZE,MAKİNENİZE SAĞLIK DEYİM HER ZAMANKİ GİBİ..:)ABİ BİZ İSTANBUL YERİNE SİZİN BAHÇENİZE Mİ GELSEK ACABA..NEYSE ABİ ÖNCE İSTANBULA GİDERİZ DAHA MÜSAİT BİR ZAMANDA DA DAVET EDERSENİZ:)O GÜZELLİKLERİ GÖRMEK İSTERİZ..(BİRAZ YÜZSÜZLÜK GİBİ OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN ABİ)ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ABİ BELKİ BİZİM ÖYLE BİR BAHÇEMİZ YOK AMA GÖRDÜK VE TEFEKKÜR ETTİK BU VESİLEYLE..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

emine364 yazdı:
emeğine sağlık çok güzel resimler ya özellikle sarı çiçeklere bayıldım.
Hayırlı günler

Allah (c.c) razı olsun kardeşim selam ve dua ile B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

a.s abla evt orda oturuyorum:D:D Rabbim inş cümlemize ağız tadıyla böyle güzel yerlerde oturmayı nasıp eder ;););) selam ve dua ile kalın

quote]gurbetten yazdı:[
sa abi eline saglik cok güzeller.gercekten ordami oturuyosun?cok sanslisin.ALLAH agiz tadi versin.
Allah´a emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.