??? CEVAP İSTİYORUM ???

1.905 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM SİTE AHALİSİ...

BU RESİM SİZE NE ANLATIYOR?????

BİLİYORUM ÖFKENİZ ÇOK YOĞUN VE SÖYLEYECEKLERİNİZ ÇOK UZUN...

HADİ TÜM DİLLENDİRMEK İSTEDİKLERİMİZİ TEK CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANARAK BU RESMİ AÇALIM...

LÜTFEN TEK CÜMLE ...
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

RE: ??? CEVAP İSTİYORUM ???

:@:@:@:@...........................:@:@:@:@ selamun aleyküm abi kusura bakma bunlara normal kelime kullanamıyoum
-Esmani-

-Esmani-

M DENIZ yazdı:
:@:@:@:@...........................:@:@:@:@ selamun aleyküm abi kusura bakma bunlara normal kelime kullanamıyoum

ALEYKÜMSELAM

:D:D GAYET GÜZEL VE YERİNDE BİR AÇIKLAMA...
AMA SEN GENEDE TEK CÜMLE İLE BU RESMİ YORUMLAMAYA GAYRET ET KARDEŞİM...:)
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.

YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

Allah ın nurunu üfürükleriyle söndürmek istiyorlar; oysa ki Allah nurunu kafirler istemese de tamamlayacaktır! (Saff, 8)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
iKRA-OKU...
volide

volide

Kıdemli Üye · 255 mesaj

DEĞERLİ KARDEŞİM İNANIN HİÇBİR YORUM YAPAMIYACAĞIM SİZCE NE ANLAM TAŞIYOR BİZLER MERAK EDİYORUZ AÇIKLAMASINI YAPARSANIZ MUTLU OLURUM...SAYGILARIMLA
-Esmani-

-Esmani-

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.

A.S

:) ABLAM RESMİ YORUMLAMAYA YÖNELİK OLMASADA , ÜSTADIN BU VECİZİ BURAYA ÇOK ŞIK OLDU...

RESMİN YORUMUNUDA ALALIM İNŞAALLAH
volide

volide

Kıdemli Üye · 255 mesaj

DEĞERLİ KARDEŞİM İNANIN HİÇBİR YORUM YAPAMIYACAĞIM SİZCE NE ANLAM TAŞIYOR BİZLER MERAK EDİYORUZ AÇIKLAMASINI YAPARSANIZ MUTLU OLURUM...SAYGILARIMLA
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

-Esmani- yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.

A.S

:) ABLAM RESMİ YORUMLAMAYA YÖNELİK OLMASADA , ÜSTADIN BU VECİZİ BURAYA ÇOK ŞIK OLDU...

RESMİN YORUMUNUDA ALALIM İNŞAALLAH

S.A.RESİM DİYOR Kİ?BARIŞ VE TEMİZLİĞİ YANİ SELAMI YANİ İSLAMI TEMSİL EDEN GÜVERCİN SİYONİZM TELLERİYLE KARŞI KARŞIYA.

BEN DİREK SONUCA VARDIM.RABBİMİN VAADİ HAKTIR.ANDOLSUN Kİ CEHENNEMİ CİNLERLE VE İNSANLARLA DOLDURACAĞIM DEMİŞTİR.TEKRAR EDİYORUM.

YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
KERAY

KERAY

Kıdemli Üye · 129 mesaj

HAYIRLI SABAHLAR
SANKİ ÖLMÜŞÜMDE RUHUM BİR ENGELE TAKILIYORVE ORADAN GEÇEMİYORUM AZAPLAR İÇİNDE KIVRANIYORUM ALLAHIN RAHMETİNE KAVUŞAMIYORUM BUNU HİSSETTİM
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ABİM. RABBİMİN AZABI ÜZERLERİNE OLSUN.
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

SELAMUN ALEYKUM ABİ

YINE HAFTAYA GÜZEL SORUYLA BASLAMISSIN BENDE DIYORUMKI ALLAH ELBET NURUNU TAMAMLAYACAKTIR..VE MÜSLÜMANLARLAR UNUTMASIN Kİ CENNETİ KAZANMAK KOLAY DEĞİLDİR ...

ÖNCE CEFA ; SONRA SEFA
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
-Esmani-

-Esmani-

volide yazdı:

S.A

SAYGI BİZDEN ...

BU SİTEDE BULUNMA AMACI AYNI OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE ,YAKLAŞIK OLARAK AYNI MESAJI VERİYOR...ÖNEMLİ OLAN BU MESAJIN NE OLDUĞUNDAN ZİYADE ,BU MESAJI HİSEDEBİLMEK...BURADA BU ANLAMLI RESMİN KİTLEYE ULAŞTIRILMASI İÇİN MESAJLARIN YAZILMASI İSTENİLDİ...BİLİYORUMKİ BU SİTEDE TAMAMA YAKIN BİR AZINLIK AYNI DUYGU VE DÜŞÜNCEYİ PAYLAŞACAKTIR...BENİM İSTEDİĞİM AYNI HİSSİYATIN FARKLI KELİMELERLE İFADESİ...TABİ BU HİSSİYATA SAHİP OLANLAR İÇİN GEÇERLİ...
MÜSADENİZLE BENDE YETERİ KADAR KİŞİYE BU ANLAMLI RESMİN ULAŞTIĞINA EMİN OLDUKTAN SONRA TEK CÜMLELİK DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞACAĞIM...
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

Bu dünyaya temel atan, ama sonu olmayan sonlarını göremeyen, Mahşer'de ve Cehennem'de aciz ve küçücük zavallılar.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

birgün gelecek.. önümüzde hic bir engel kalmayacak...
-Esmani-

-Esmani-

B)B)B)

evet gayet güzel cevaplar...başka yokmu???

resmi beyninize kazıdınız değilmi???
uveyss

uveyss

Yeni Üye · 1 mesaj

RE: beş dakika

RE: beş dakika

esselamun eleykum ilk defa msj yazayorum bu guvercini orodan kurtaracak tek millet tek yurek tek din tek ummet ummedi muhammed asm.B)
-Esmani-

-Esmani-

uveyss yazdı:
esselamun eleykum ilk defa msj yazayorum bu guvercini orodan kurtaracak tek millet tek yurek tek din tek ummet ummedi muhammed asm.B)

ve aleykümselam kardeşim...

inşaallah ilk mesajın hayırlı olur ve o güvercin özgürlük yolunda kanat çırpar...hoşgeldiniz
-Esmani-

-Esmani-

gurbetten yazdı:
Allah ın nurunu üfürükleriyle söndürmek istiyorlar; oysa ki Allah nurunu kafirler istemese de tamamlayacaktır! (Saff, 8)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

S.A

ALLAH CC RAZI OLSUN...
-Esmani-

-Esmani-

KERAY yazdı:
HAYIRLI SABAHLAR
SANKİ ÖLMÜŞÜMDE RUHUM BİR ENGELE TAKILIYORVE ORADAN GEÇEMİYORUM AZAPLAR İÇİNDE KIVRANIYORUM ALLAHIN RAHMETİNE KAVUŞAMIYORUM BUNU HİSSETTİM

s.a

:) ilginç bir bakış açısı...inşaallah o engelleri aşarız...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.