HAREKETLİ ÇİCEKLER

26.156 görüntülenme · 85 yanıt

Paylaş:
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

ne kadar güzel bunlar böyle abı hakkını helal et güllerını çaldım çiceklere dayanamıyorum ben yaa pcmde cıcek resımlerıyle dolu vallaaB)B)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan Kontrol Paneli linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından Seçenekleri Düzenle linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız. KARDEŞİM SAAT AYARI - GMT+2:00KALİNİNGAR OLAN AYARI AC ANLADIN ANLAMADINSA TEKRAR SOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet_agaci

cennet_agaci

CEVDET-71Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan Kontrol Paneli linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından Seçenekleri Düzenle linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız. KARDEŞİM SAAT AYARI - GMT+2:00KALİNİNGAR OLAN AYARI AC ANLADIN ANLAMADINSA TEKRAR SOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

BANAMI DIYORSUN ABİ
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Hayir Feyzaadali Kardeşimiz Saat Ayarlarini Sorduda Onu Tarif Ediyorum Allaha Emanet Olun Hoşcakalin

FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Abi Cevabin Için Allah Senden Razi Olsun. Ama şu Anda çikmak Zorundayim Yarin Inşaallah Deneyeceğim.a.e.o.esselamun Aleyküm.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

FEYZAADALIAbi Cevabin Için Allah Senden Razi Olsun. Ama şu Anda çikmak Zorundayim Yarin Inşaallah Deneyeceğim.a.e.o.esselamun Aleyküm.

TAMAM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL HOŞCAKAL

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agacine kadar güzel bunlar böyle abı hakkını helal et güllerını çaldım çiceklere dayanamıyorum ben yaa pcmde cıcek resımlerıyle dolu vallaaB)B)

selamün aleyküm kardeşim neden caldın benden izin aldınmı hakkımı helal etmiyorum şaka şaka h benim hakkım sana herzaman helaldir rabbime emanetsin kardeşim B)B)

cennet_agaci

cennet_agaci

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim neden caldın benden izin aldınmı hakkımı helal etmiyorum şaka şaka h benim hakkım sana herzaman helaldir rabbime emanetsin kardeşim B)B)

yüreğime ınıyordu bıran sonunda bır oh çektım valla bılıyorsun kı abı çiçek hastasıyım benn napıyım dayanamdım özur dılerım :(:(
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaciyüreğime ınıyordu bıran sonunda bır oh çektım valla bılıyorsun kı abı çiçek hastasıyım benn napıyım dayanamdım özur dılerım :(:(

şaka yaptık dedikya madem bu kadar seviyorsun cicekleri bir cicekci dükkanı ac ben yardım ederim burdan gönderirim kardeşim diyer formdaki benim msn silermisin alıntı yapmışın allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim benim :H

cennet_agaci

cennet_agaci

CEVDET-71şaka yaptık dedikya madem bu kadar seviyorsun cicekleri bir cicekci dükkanı ac ben yardım ederim burdan gönderirim kardeşim diyer formdaki benim msn silermisin alıntı yapmışın allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim benim :H

öyle bır yer açmayı gerçekten cok ısterdım ama bı yandan da kötu olurdu yaa evin yolunu bulamazdım orda yatıp kalkardım :K:K
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

esselamun aleyküm.cevdet abi tekrar teşekkür ederim. artık saatim ayarlandı. bazı sebeplerden dolayı siteye yeni bağlanabildim.allah her iki cihandada sizi ve ailenizi inşaallah darda koymasın hakkınızı helal edin.a.e.o.
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

bak şimdi oldumu ya...ben ayarlandı diyorum oyine dün bugün yazıyor. bilgisayarı her kapatıp açmada yeniden ayarmı yapacağız?
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

FEYZAADALIesselamun aleyküm.cevdet abi tekrar teşekkür ederim. artık saatim ayarlandı. bazı sebeplerden dolayı siteye yeni bağlanabildim.allah her iki cihandada sizi ve ailenizi inşaallah darda koymasın hakkınızı helal edin.a.e.o.

aleykümselam kardeşim allah seninde gönlüne göre versin kızın nasıl inşallah iyidir cooooooooooooook öpüyorum onu selamımı söyleyin allaha emanet olun :G

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

FEYZAADALIbak şimdi oldumu ya...ben ayarlandı diyorum oyine dün bugün yazıyor. bilgisayarı her kapatıp açmada yeniden ayarmı yapacağız?

s.a. kardeşim forların en altındada gösteriyor ve aynı öyle ayarla ayar yerinide ayarladıktan sonra değişikliği kaydet var onu tıkla o kendi otamatik ayarlıyacaktır a.e.o. kardeşim :H

FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Esselamun Aleyküm. Bende Ayni Bu şekilde Yapiyorum Ama Nedense Olmuyor. Neyse Vazgeçiyorum Senide Yorduk Kalsin Böyle Olmuyor. .bu Arada Buket Te çiçekleri çok Beğenmiş Onunda Size Selami Var. A.e.o.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm buketciğim nasılsın sana dünyadaki bütün cicekler feda olsun bende istediğin bir şey olursa formumun her hangibirine yaz annen olmadığızaman konuşalım seninle seni coooooook seviyorum kucak dolusu sevgilerimle allaha emanet ol buketciğimB)B):T

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71

...............