Windows'un Dili Olsa
1.814 görüntülenme · 22 yanıt
RE: Windows'un Dili Olsa
DAHA KİMSE BAKMADIMI?;)
DAHA KİMSE BAKMADIMI?;)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Aleyküm selam :D:D:D
KAAN ERDEM yazdı:
SA :o:o:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Aleyküm selam :D:D:D
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
sa guzelmis emegine saglik selametle :D:D:D:D
sa guzelmis emegine saglik selametle :D:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Aleykümselam bazen üstüme alınıyorum sanki bana söylüyormuş gibi şu anda yemek yapmam gerekiyor dikişimi bitirdim bi bakayım dedim ütülerim vardı kızım geldi ütüleyiverdi sağolsun insanın kızı gibisi yok ben her zaman diyorum kızın olsun çamurdan olsun :D
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL YAA.AYY DİYOYA YEMEK ÜTÜ BULAŞIK DİYORUUUMMM KİME DİYOORUUMM.GALİBA ÇOK HAKLIII.:D:D:D:D:D:D
Aleykümselam bazen üstüme alınıyorum sanki bana söylüyormuş gibi şu anda yemek yapmam gerekiyor dikişimi bitirdim bi bakayım dedim ütülerim vardı kızım geldi ütüleyiverdi sağolsun insanın kızı gibisi yok ben her zaman diyorum kızın olsun çamurdan olsun :D
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
s.aleyküm çok komiikkkk:):):):):):):)bakıyomda yine bana takılıyon manita terketti galiba:):):):)git ellerini yıka başta:):):):)sanki yemek yiycek:):):)allah razı olsun güldük vesilenizle..rabbim de sizi güldürsün inşaallah..
s.aleyküm çok komiikkkk:):):):):):):)bakıyomda yine bana takılıyon manita terketti galiba:):):):)git ellerini yıka başta:):):):)sanki yemek yiycek:):):)allah razı olsun güldük vesilenizle..rabbim de sizi güldürsün inşaallah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Aleykümselam recep gerçekte dili olsa acaba ne der bence şöyle der:o:@ yeter çok üstüme geldiniz sıcak bi tarafta siz bi tarafta üf boğdunuz beni ;) deeeermiş
RECEB BOZKUS yazdı:
Aleykümselam recep gerçekte dili olsa acaba ne der bence şöyle der:o:@ yeter çok üstüme geldiniz sıcak bi tarafta siz bi tarafta üf boğdunuz beni ;) deeeermiş
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
SELAMÜNALEYKÜM B)
SELAMÜNALEYKÜM B)
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
hafize yazdı:
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL YAA.AYY DİYOYA YEMEK ÜTÜ BULAŞIK DİYORUUUMMM KİME DİYOORUUMM.GALİBA ÇOK HAKLIII.:D:D:D:D:D:D
Aleykümselam bazen üstüme alınıyorum sanki bana söylüyormuş gibi şu anda yemek yapmam gerekiyor dikişimi bitirdim bi bakayım dedim ütülerim vardı kızım geldi ütüleyiverdi sağolsun insanın kızı gibisi yok ben her zaman diyorum kızın olsun çamurdan olsun :D[/quo
SELAMUN ALEYKÜM AYY ANACIM ÇOK GÜLDÜM YAW.KIZIN OLSUN ÇAMURDAN OLSUN.:D:D:D:DZATEN BÜTÜN KIZLAR ÇAMURDAN.:D:D:DHAKLISIN ANACIM.BENİM ANNEMDE ÖYLEDER.BEN BAZAN ŞAKASINA ANNE SEN ERKEKLERİN TARAFINA ÇEKİYOSUN HEP DERİM.ODA KIZAR BANA ONLARA TARAF NİYE OLAYIM.HASTALANDIĞIMDA BAŞIMIN UCUNDA HEP SİZ VARSINIZ DİYO.ANNEM BENİM ONU ÇOK SEVİYORUM.
:DB)
:DB)
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18161-windows-un-dili-olsa · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.