TÜM SİTE ÜYELERİNE MEKTUP....

5.602 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RE: TÜM SİTE ÜYELERİNE MEKTUP....

-Esmani- yazdı:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) 7,2 ŞİDDETİNDE TSUNAMİ YAPTIN GENE B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

BAK MEFTUN GENE AĞLAMIŞ , BİRAZDAN SU BASACAK BURALARI...:D:D:D

BİMUKABİL ABLAM...RABBİM CC HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....

ABİ SEN BAYILIYOSUN ZATEN BENİM AĞLAMAMA.:(:D
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

-Esmani- yazdı:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) 7,2 ŞİDDETİNDE TSUNAMİ YAPTIN GENE B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

BAK MEFTUN GENE AĞLAMIŞ , BİRAZDAN SU BASACAK BURALARI...:D:D:D

BİMUKABİL ABLAM...RABBİM CC HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....

a.s
aşağısı kurtarmaz abi. aeo:D
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

Aleykümselâm.
Dün doğup, bugün yaşadığımız, yarın toprağın altına gireceğimiz şu üç günlük dünyada ALLAH C.C. bizleri burada buluşturduğu için binlerce kez hamd olsun.

Çoğu insan gaflete dalmışken, bizler tam olmasa da birşeyler öğrenmeye, yapmaya çalışıyoruz. Birbirimize tuzak kurmuyoruz, elimizden tutuyoruz. Yalan ve boş şeyleri değil, bize lâzım olan şeyleri konuşuyoruz.

Her ne kadar dört dörtlük olmasak da, önyargılı, üşengeç, kibirli olsak da, birşeylere ulaşmayı diliyoruz. Bence bizi buraya toplayan sebepte budur, ALLAH ve peygamber sevgisi.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

A.S. RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
B)B)B)
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

asliyener yazdı:
Allah hepimizden razı olsun Müslümanın derdini dert edinmeyen bizden değildir.Hadisini unutmamalıyız burada gerçekten içimizden geldiğince tanımamız önemli değil birbirimizin sıkıntılarına dertlerine bir parça katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere hakikatende bir kardeşimzin sıkıntısını gördüğümde elimden geldiğince şahsım adına söylüyorum katkıda bulunmak istiyorum ve bu beni mutlu ediyor evet gerçekten biz bir ailenin parçalarıyız Allah herkesin sıkıntılarını gidersin inşallah Rabbim bizleri daha da birbirimize kenetlendirir inşallah

S.A. GERCEKTENDE OYLE COK GUZEL KONUSTUN HEPIMIZ AILEYIZ IYILIK YAPMAK BUTUN MUSLUMANLARIN IICINDE VAR BENDE ASLI BACIM GIBI ELIMDEN GELDIGINCE YARDIM ETMEK ISTIORUM INSALLAH
tsunami

tsunami

s.a
allah razı olsun arkadaşlar aeoB)
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

a.s kardeşim güzel düşünmüşsün bende çok memnunum bu isteden yapanlardan allah binlerce kez razı olsun
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

canım tsunami seninle ve diğer kardeşlerimle bende aynı duyguları taşıyorum Rabbim bizleri iki cihanda ayırmasın...
tsunami

tsunami

s.a
allah razı olsun aeo;)
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

s.a kardeşim ALLAH razı olsun duygularını o kadar samimi ve içten yazmışsınki okuyan bütün kardeşlerimi hüzünlendirdin :|:( .Burası yer yüzünd ki cennet bahcesi çünkü burada ALLAH PEYGAMBER KİTAP VE KARDEŞ sevgisi birlik ve beraberliği var . YÜCE MEVLAM birlik ve beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermesin Tüm site yönetiminden ve siz değerli kardeşlerimden ALLAH teker teker hoşnut ve razı olsun A.E.O B)B)B)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

s.aleyküm;
gerçekten sizin de belirttiğiniz gibi burası sadece bir siteden ibaret değil..hüzün,sevgi,kardeşlik herşey paylaşılıyor kısacası..tıpkı bir aile misali..nasılki bir ailede bir ferdin bir sıkıntısı olsa,diğer bireylerin de aynen onun gibi canı sıkılıyor ve üzülüyor,burda da aynı öyle oluyor..bir kardeşimizin sıkıntısı oluyor,tüm herkes seferber oluyor ve hemen dua etmeye başlıyor..hiç tanımadığı,belki ömründe görmeyeceği birisine tüm namazlarında dua ediyor ve onun affedilmesi ve cennete gidebilmesi için dua ediyor..bir düşünelim akrabalarımızdan hangisi bizim için ismen-5 vakit-gerek dünya hayatımızın,gerekse ahiret hayatımızın kurtulması için dua ediyor..muhakkak eden vardır ama büyük çoğunluğunun hatrında bile değildir..bu yüzden burası gerçek bir aile diyorum..rabbim emeği geçen herkesten razı olsun..ve bizi sırat-ı müstakimden ayırmasın inşaAllah..AMİN AMİN AMİN..

İ BADETLER RABBİMİZİN BİR HEDİYESİ BİZLERE
S ADAKATLE VE SEBATLA SARILMALIYIZ YÜCE İSLAMİYETE
L EBBEYK DİYELİM O'NUN HERBİR EMRİNE
A Y'I BİR LAMBA GİBİ YARATTI RABBİM,GECEMİZE
M ÜCADELEMİZ EVVELCE NEFSİMİZE KARŞI OLMALI ELBET
İ HLASIN SIRRINA ERMEK NE GÜZEL BİR HASLET
Y ARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEMİZ BUYRULUYOR BİZLERE
E LHAMDULİLLAH BÖYLE BİR AİLEYİ TANITTI RABBİM BANA
T EŞEKKÜR EDİYORUM BURADA EMEĞİ GEÇEN TÜM KAHRAMANLARA..
G AYEMİZ HAKİKİ KARDEŞLİK ÜZERİNE OLSUN
E SİR ALMASIN BİZİ NEFİS VE HEVA,ONLAR DOĞRU YOLU BULSUN
N İCE EMEKLER VERİLDİ,NİCE CANLAR KURBAN OLDU BU DAVAYA
T EVEKKÜL ETTİLER HERŞEYİ ALEMLERİN SULTANINA
R IZASINI KAZANABİLMEK UĞRUNA BAŞLARINI KOYDULAR BU YOLA..

selamun aleyküm..bu sitede güzel formlarıyla bizlere bilmediklerimizi,bilip hatrımızdan çıkan gerçekleri hatırlatan ve bol bol dua ettiren kardeşlerimizden rabbim razı olur inşaAllah..hepinizin eline,emeğine sağlık..iyiki bu siteye üye olmuşum..rabbim vesile olanlardan razı olsun..amin..hepinizi allah rızası için çok seviyorum ve dua ediyorum inşaAllah..allaha emanet olun..B)B)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

Nikko yazdı:
Aleykümselâm.
Dün doğup, bugün yaşadığımız, yarın toprağın altına gireceğimiz şu üç günlük dünyada ALLAH C.C. bizleri burada buluşturduğu için binlerce kez hamd olsun.

Çoğu insan gaflete dalmışken, bizler tam olmasa da birşeyler öğrenmeye, yapmaya çalışıyoruz. Birbirimize tuzak kurmuyoruz, elimizden tutuyoruz. Yalan ve boş şeyleri değil, bize lâzım olan şeyleri konuşuyoruz.

Her ne kadar dört dörtlük olmasak da, önyargılı, üşengeç, kibirli olsak da, birşeylere ulaşmayı diliyoruz. Bence bizi buraya toplayan sebepte budur, ALLAH ve peygamber sevgisi.

diyecek bişey kalmamış .... a.e.o. ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

tsunami

tsunami

selamun aleyküm allah tüm kardeşlerimden razı olsun recep kardeş çok güzel eline emeğine sağlık aeo;)
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm;
gerçekten sizin de belirttiğiniz gibi burası sadece bir siteden ibaret değil..hüzün,sevgi,kardeşlik herşey paylaşılıyor kısacası..tıpkı bir aile misali..nasılki bir ailede bir ferdin bir sıkıntısı olsa,diğer bireylerin de aynen onun gibi canı sıkılıyor ve üzülüyor,burda da aynı öyle oluyor..bir kardeşimizin sıkıntısı oluyor,tüm herkes seferber oluyor ve hemen dua etmeye başlıyor..hiç tanımadığı,belki ömründe görmeyeceği birisine tüm namazlarında dua ediyor ve onun affedilmesi ve cennete gidebilmesi için dua ediyor..bir düşünelim akrabalarımızdan hangisi bizim için ismen-5 vakit-gerek dünya hayatımızın,gerekse ahiret hayatımızın kurtulması için dua ediyor..muhakkak eden vardır ama büyük çoğunluğunun hatrında bile değildir..bu yüzden burası gerçek bir aile diyorum..rabbim emeği geçen herkesten razı olsun..ve bizi sırat-ı müstakimden ayırmasın inşaAllah..AMİN AMİN AMİN..

selamun aleyküm..bu sitede güzel formlarıyla bizlere bilmediklerimizi,bilip hatrımızdan çıkan gerçekleri hatırlatan ve bol bol dua ettiren kardeşlerimizden rabbim razı olur inşaAllah..hepinizin eline,emeğine sağlık..iyiki bu siteye üye olmuşum..rabbim vesile olanlardan razı olsun..amin..hepinizi allah rızası için çok seviyorum ve dua ediyorum inşaAllah..allaha emanet olun..B)B)

A.S.RECEP KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK.ÇOK DUYGULANDIM OKURKEN.AYNI DUYGU VE DİLEKLERİNİ DUALARINI PAYLAŞIYORUM.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

ADALETIMAHZA yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm;

A.S.RECEP KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK.ÇOK DUYGULANDIM OKURKEN.AYNI DUYGU VE DİLEKLERİNİ DUALARINI PAYLAŞIYORUM.A.E.O.

ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM SİZDE ALLAHA EMANET OLUN..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
tsunami

tsunami

B)B)B)B)B)
tsunami

tsunami

B)B)B)B)
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN ARANIZA KATILALI 4-5 GÜN OLDU FAKAT KENDİMİ SÜREKLİ YANINIZDAYMIŞ GİBİ RAHAT HİSSEDİYORUM. BUDA SİZLERİN SAMİMİYETİNDEN EN ÖNEMLİSİ ALLAH YOLNDA KARDEŞLER OLMAMIZDAN KAYNAKLANIYOR.
GÖZÜMÜ AÇACAK HALİM OLMAMASINA RAĞMEN BÜTÜN GECE HEM AĞRIMLA BOĞUŞTUM HEMDE SİZLERİ DÜŞÜNDÜM. GERÇEKTEN BURADAKİ ŞEY KARDEŞLİK BEN VE BENCE BİRÇOK KİŞİNİN HİSLERİNE TERCÜMAN OLDUN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZE GERÇEK KUL VE ÜMMET OLMAYI NASİP EDER İNŞALLLAH.B)
mustafa incesu

mustafa incesu

Aktif Üye · 99 mesaj

ALLAH(C.C) SİZDEN RAZI OLSUN.BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM SAYILIR.GERÇEKTEN MÜKEMMEL ORTAM VAR.HERŞEY ÇOK GÜZEL .KEŞKE DAHA ÖNCE KATILSAYDIM DİYORUM AMA HERŞEY KISMET.HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR.BU SİTENİN BU KDAR GÜZEL OLMASI ÜYELERİN SAMİMİYETİNDEN KAYNAKLANIYOR.ALLAH BÜTÜN ÜYELERDEN RAZI OLSUN.ALLAH BİZ BURDA DİNİMİZ UĞRUNA BİR ŞEYLER YAPARKEN DİĞER YANDAN BAŞKA YERLERDEN GÜNAH İŞLEYEN HERKESE HİDAYET EYLESİN.ONLARA DA BU ŞEVKİ VERSİN DİYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCINZ OLSUN.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

İnanki ben kendimi bu siteden alamıyorum hepinizi kızım gibi kardeşim gibi oğlum gibi seviyorum iyiki sizi tanımışım sizinle dertleşmek şakalaşmak gülmek çok hoşuma gidiyor birbirimizden eğitici konular öğreniyoruz hadi siz hepiniz gençsiniz ama bana ne oluyorsa ayrılamıyorum sanki hepiniz ailemin bir parçası oldunuz arkadaşlarım hatır sorarken kızların oğulların nasıl diye soruyorlar bilmeyenler ay o kadar çokmu çocuğun var diye soruyorlar gülüşüyoruz hepinizi çok seviyorum ALLAH İÇİN sevgiler selamlar :D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.