KPSS SINAVINA GİRENLERE
1.013 görüntülenme · 8 yanıt
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ BU GÜN KPSS SINAVI VE BİR ÇOK KARDEŞİMİZ SINAVDA.BELKİDE GELECEKLERİNİ BU SINAVA BAĞLAMIŞLAR.ONLARIN ŞUAN DUAYA İHTİYAÇLARI VAR.RABBİM BÜTÜN KPSS YE GİRMİŞ KARDEŞLERİMİN VE ÖMERİN, ARKADAŞIM GÜLHANIMIN YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
RE: KPSS SINAVINA GİRENLERE
Allah yardımcıları olsun inşallah...Sınav stresinden uzaklaştırsın ve en başarılı bir şekilde soruları cevaplamalarını nasip eylesin amin.. B)B)B)
Allah yardımcıları olsun inşallah...Sınav stresinden uzaklaştırsın ve en başarılı bir şekilde soruları cevaplamalarını nasip eylesin amin.. B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ALEYKÜM SELAM ABİM AMİN.
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH SINAVA GİREN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ YARDIMCISI OLSUN. RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞALLAH SİTRESSİZ SIKINTISIZ GÜZEL GÜZEL HEPSİNİ DOĞRU YAPIP ÇIKARLAR.:D
ALEYKÜM SELAM ABİM AMİN.
RE: KPSS SINAVINA GİRENLERE DUA LÜTFEN
AMİN KARDEŞİM AMİN.
Resul_Acer yazdı:
AMİN KARDEŞİM AMİN.
Selamün aleyküm...Abla nasıl geçti ömer abinin sınavı....???B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18119-kpss-sinavina-girenlere · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cennete girenlere rabbimiz ilk olarak ne diyecek ???? Genel Konular 1 cevap
- üniversite sınavına girecek olan kızımın başarılı olması için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- A.Ö.F Sınavına girecek arkadaşlar için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- kpss günceller KPSS 28 cevap
- 2012-2011 KPSS Tek Tek Deneme Sınavları (Sürekli Güncellenmekte) KPSS 46 cevap
- Kpss... Güvender eğitim bilimleri yaprak test... KPSS 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.