Ayetlerden bir demet yaptık...Bir yaprak da siz olmak istermisiniz?

34.134 görüntülenme · 288 yanıt

Paylaş:
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

<DAMLA>

Aleyküm selam güzel kardeşim.
Rabbimizden bağışlanma dileyerek ayeti kerimede zikredildiği gibi zikrimizi artıralım inşaallah.
Allah a emanet ediyorum.
Selametle.
~Elçi~

~Elçi~

aliye_aliye
Selamün Aleyküm canım kardeşim..B)

Allah razı olsun canım kardeşim çok etkileyici bir ayetti sağolun.
Nefislerimize ve şeytana uymaktan Allah a sığınalım.
Bize Rabbimden başka cehennemin çukurundan kurtaracak yoktur.
hayırlı geceler güzel kardeşim selam ve dua ile...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm canım kardeşim..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah..B)B)
~Elçi~

~Elçi~

aliye_aliye

Selamün Aleyküm canım kardeşim..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah..

Aleyküm selam canım kardeşim Allah razı olsun...
Sizinde geceniz hayırlı olsun inşaallah.Talı rüyalar...
İnşaallah her daim olsun...Yaradan a emanetsiniz.Selam ve dua ile...B)B)...
aliye_aliye

aliye_aliye

Selamün Aleyküm canım kardeşim..Hayırlı, bereketli günler olsun inşallah..Rabbimiz c.c'nin yardım ve ihsanı her daim sizinle olsun..Amin..Rabbimize emanetsiniz, dualarımda daimsiniz canım kardeşim.Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)B)
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Kalb-i selimSelamun Aleykum

[Bismillahirrahmanirrahim]

Kullarından tevbeyi kabul eden, kötülükleri affeden ve işlediklerinizi bilen O'dur.
(ŞURA SURESİ / 25)

ONLAR Kİ BİR BÜYÜK GÜNAH İŞLEDİKLERİ VEYA NEFİSLERİNE ZULMETTİKLERİ ZAMAN ALLAH I ZİKREDERLER VE GÜNAHLARI İÇİN İSTİĞFAR EDER ZATEN GÜNAHLARI ALLAH Ü TEALA DAN BAŞKA KİM AFFEDER Kİ VE ONLAR YAPTIKLARINDA BİLE BİLE İSRAR ETMEZLER. (ALİ İMRAN SURESİ AYET 135)
~Elçi~

~Elçi~

gülderen özdemirONLAR Kİ BİR BÜYÜK GÜNAH İŞLEDİKLERİ VEYA NEFİSLERİNE ZULMETTİKLERİ ZAMAN ALLAH I ZİKREDERLER VE GÜNAHLARI İÇİN İSTİĞFAR EDER ZATEN GÜNAHLARI ALLAH Ü TEALA DAN BAŞKA KİM AFFEDER Kİ VE ONLAR YAPTIKLARINDA BİLE BİLE İSRAR ETMEZLER. (ALİ İMRAN SURESİ AYET 135)

Allah razı olsun selam ve dua ile...
mehmet ercan

mehmet ercan

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Ey iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirlerle savaşın ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki ALLAH müttakilerle beraberdir.
TEVBE-123
~Elçi~

~Elçi~

aliye_aliye

Selamün Aleyküm canım kardeşim..Hayırlı, bereketli günler olsun inşallah..Rabbimiz c.c'nin yardım ve ihsanı her daim sizinle olsun..Amin..Rabbimize emanetsiniz, dualarımda daimsiniz canım kardeşim.Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)B)

Aleyküm selam canım kardeşim Allah razı olsun...
Sizinde geceniz bereketli güzel geçsin inşaallah.
Rabbim geceleri feyiz alan kullarından eylesin inşaallah.
Sizde Rahman a emanet olunuz.
Baki muhabbet ve dua ile...
Esselamun aleyküm. B)
~Elçi~

~Elçi~

mehmet ercanEy iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirlerle savaşın ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki ALLAH müttakilerle beraberdir.
TEVBE-123

Allah razı olsun kardeşim Esselamun aleyküm.
aliye_aliye

aliye_aliye

Selamün Aleyküm canım kardeşim..B):H
~Elçi~

~Elçi~

aliye_aliye

Selamün Aleyküm canım kardeşim..B):H

Aleyküm selam canım kardeşim
Müşriklerin şerrinden Rabbim muhafaza etsin inşaallah.
Rabbim gönülden Allah a bağlananlardan olmamızı ihsan etsin...
Baki muhabbetle kardeşim Allah a emanet olunuz.
aliye_aliye

aliye_aliye

barbaros58

barbaros58

Aktif Üye · 53 mesaj

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM in tuazzibhum feinnehum ibadük.Vein tağfirlehum feinneke entel aziyzül hakiym.maide 118 .....Size bir ayet okuyorum kim onu dinlerkenağlarsa kendisine cennet verilecektir eğer ağlamıyorsanız ağlaşın. H.Şerif eğer onlara azab edersen şüphe yokkisenin kullarındırlar.Eğer onlara mağfiret edersen şüphe yokki sen aziz ve hakimsin.
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

Selamun Aleykum

Bismillahirrahmanirrahim

Her kim de işlediği zulmunün arkasından tövbe edip durumunu düzeltirse kuşkusuz , Allah onun tövbesini kabul eder.

Maide Suresi 39 ayet

Allah yar ve yardımcımız olsun
~Elçi~

~Elçi~

barbaros58BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM in tuazzibhum feinnehum ibadük.Vein tağfirlehum feinneke entel aziyzül hakiym.maide 118 .....Size bir ayet okuyorum kim onu dinlerkenağlarsa kendisine cennet verilecektir eğer ağlamıyorsanız ağlaşın. H.Şerif eğer onlara azab edersen şüphe yokkisenin kullarındırlar.Eğer onlara mağfiret edersen şüphe yokki sen aziz ve hakimsin.

Allah c.c. razı olsun...Selam ve dua ile...
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDESLERIM SIZIN YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR BENDE RESIM EKLEMEK ISYORUM AMA NASIL EKLICEM BILEMIYORUM OKADAR UGRASTIM OLMUYOR LÜTFEN NASIL EKLEMEM LAZIM YARDIMCI OLUN ALLAH'A EMANET OLUN
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Bismillahirrahmanirrahim

55.
Ve bir vakit: "Ey Musa, biz Allah'ı açıkça görmedikçe, senin sözüne kesinlikle inanmayacağız." dediniz. Bunun üzerine sizi o yıldırım yakalayıverdi; siz de bakakalmıştınız.

56.
Sonra şükredesiniz diye sizi ölümünüzden sonra yine dirilttik.

57.
Ve üstünüze o bulutu gölgelik yaptık ve size verdiğimiz güzel rızıklardan yiyin diye üzerinize hem kudret helvası, hem de bıldırcın indirdik. Bize zulmetmediler, belki kendilerine ediyorlardı.

bakara suresi
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

bismillahirrahmanirrahim

60.
Ve bir vakit Musa, kavmi için su dilediğinde bulunmuştu, Biz de: "Asan ile taşa vur!" demiştik. Bunun üzerine ondan oniki pınar fışkırdı. Her kısım insanlar kendi su alacağı kaynağı bildi. Allah'ın rızkından yiyin, için de bozgunculuk yaparak yeryüzünü fesada vermeyin!

bakara suresi
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.