namaz

876 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Deniz kizi

Deniz kizi

Üye · 10 mesaj

B)B)B)selamunB) aleykumB) kardeslerimB) ben B)namazB) kiliyorumB) fakat B)birB) türlu B)devam B)edemiyorumB) hep B)araB) veriyorumB)B)B) ALLAH hepimizin yardimcisi olsun B)B)B)B)B)B)B)B)B)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

RE: namaz

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN BU KONUDA KARDEŞLERİM YARDIM EDECEKTİR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

energy

energy

Aktif Üye · 74 mesaj

a.s..kardeşim kendini suçlu hissetme.Sana bir örnek vermek isterim;kirli bir çamaşırı düşün onu iyice temizlemek için birkaç defa yıkarsın ki iyice temiz olana kadar değil mi?bizde kendimizi namaz deryasıyla temizlemek için gayretli ve samimi olmalıyız.davamızı sonuna kadar bırakmama kararlılığında olmalıyız.şeytana prim verme.ALLAH BÜYÜKTÜR ve yardımcı olandır.a.e.o.ilk hesabımız namazımız olucak.
asil20

asil20

Kıdemli Üye · 195 mesaj

B)B)B)
yaso

yaso

Üye · 11 mesaj

:(:( slm arkadaslar ya benimde ayni sorunum var bende namaz kiliyorum ama ara verdigimde oluyor :( napacagim bilmiyorum...:(
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

selamun aleykum,,

cok guzel bir soru, herkesin basina yelebilecek bir durum. Aslinda allah'in askiyla yasamak lazim surekli devamli gunlugunu allah'a dua etmekle, dunyevi hayati unutarak, sonsuz hayati dusunmek gerekiyor, bizler yolcuyuz.

Allah'in yardimciniz olsun, insallah dilediginiz gibi namaziniza baglanirsiniz.

Selametle.... B)B)B)
yaso

yaso

Üye · 11 mesaj

sgl kardesim insallah B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.