RE: ERKEKLER EŞLERİNE NEDEN SENİ SEVİYORUM DEMEZ.
RE: ERKEKLER EŞLERİNE NEDEN SENİ SEVİYORUM DEMEZ.
ishakyakub yazdı:
ZEHRA MELEK yazdı:
meftun61 yazdı:
ZEHRA MELEK yazdı:
meftun61 yazdı:
ishakyakub yazdı:
selamün aleyküm ~meftun61 hanım
evlenince göreceksiniz ki; evlilik hiçte öyle yazılıp çizildiği gibi değil...bam başka bir dünya, bam başka bir alemdir ve dünyada evlilik gibi bir nimette yoktur...tabi islamı bilen eşler arasında...
ayrıca eşiniz ile ufak tefek şeylere tartışıp küsüp sonra barışmanın mutluluğu da apayrı bir güzellik.. işin aslı evlilik anlatılmaz.. yaşamak lazım.
hem öyle erkeklerin hanımına sevdiğini söylemekten kaçtığıda hikaye,,. yok öyle bi şey...
müslüman adam, dışarıda aslan evde kedi gibidir...
evde aslanlık sökmez ...oklava denen bi şey var.. allah muhafaza...:D:D
ALEYKÜM SELAM ABİM.RABBİM BEKAR HERKESİ MUTLU YUVALAR NASİP ETSİN.ÇOK GÜLDÜM YA SON CÜMLENİZE.OKLAVA DENEN BİŞEY VAR.HAA ŞUNU BİLEYDİNİZ.:D:D
oklava haaa çok komik yaw Allah razı olsun çok güldüm:D
tabi işin espirisi ama neden söylemezler sevdiklerini bilmem
dışarda aslan kesildikleri kesin de...:D:D:D içierde ne olduklarını daha görmedik daha Rabbim hayırlısını nasip etsin...;)
neysem yaw onlara sormak lazım abilerimiz bi açıklama yapsın bize söz düşmez:D
ZEHRA MELEK KARDEŞİM İÇERDE NE OLDUKLARINI BEN SÖYLEYİM.ASLAN YAVRUSU.:D:D:D:D
tam anlayamadım ufacık kediler gibimi?yani bunu mu demek istedin:D:D:D
selamün aleyküm
hanımlar, bi espiri yaptık, ve sizde bunu fırsat bilip erkekler ile makara yapıyorsunuz görürsünüz siiiiizzz:D
nasılsa yakında ikinizde evlenirsiniz(hayırlısı ile inşaallah) o zaman görürsünüz aslanı, kediyi... B):D:D
KARDEŞİM HAKLISIN VALLA KUSURA BAKMA ;););) FIRSAT ARIYORDUK SENDE ELİMİZE KOZ VERDİN:D
EŞLERİMİZ OKLAVAYLA TANIŞMAK İSTEYECEKMİ BİLMİYORUM AMA BEN ASLANI TERCİH EDERİM:D
KEDİYLE FALAN HİÇ ÇEKİLMEZ:D:D:D
SLM VE DUA İLE...B)B)B)