KERAY yazdı:Kardeşim paylaşım için tşk hoş bir sözdü.SELAM VE DUA İLE
AYANBEYAN HERŞEY ORTADA
SAATİN ZİNCİRİ BİTİNCE EYLEMEZ TIK TIK
VAKTİ MERHURU GELİNCE RUHA DERLER ÇIL ÇIK
HAKKA KULLUK EYLE ZİRA
AHİRETTE DİNLEMEZLER HIK MIK
Vaad edilen zamanı yaşıyoruz
2.274 görüntülenme · 26 yanıt
RE: Vaad edilen zamanı yaşıyoruz
Vaad edilen zamanı yaşıyoruz ... Peki bizler bu vaad edilen zamanda neler yapıyoruz??? Bu zamanda ders çıkaranlardan ve imanımızı her daim nefsimizin şeytanlarından koruyabilmek duası ile.
slm ben namaz kılmayı dörtdörtlük öğrenmek istiyorum varmı yardım etcek:(
slm ben namaz kılmayı dörtdörtlük öğrenmek istiyorum varmı yardım etcek:(
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm ablam.
her biri çağımızı belge belge gösteren hadis-i şerifler. gerçekten de ahir zamanın içindeyiz. alametleri bir bir tahakkuk ediyor.. Allah yar ve yardımcımız olsun. ahir zamanda islamı hakkıyla yaşayan kullardan olabilmeyi nasip eylesin mevlamız. Allah razı olsun, emeğinize sağlık. selametle.
her biri çağımızı belge belge gösteren hadis-i şerifler. gerçekten de ahir zamanın içindeyiz. alametleri bir bir tahakkuk ediyor.. Allah yar ve yardımcımız olsun. ahir zamanda islamı hakkıyla yaşayan kullardan olabilmeyi nasip eylesin mevlamız. Allah razı olsun, emeğinize sağlık. selametle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17996-vaad-edilen-zamani-yasiyoruz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dini Hayatımızı DÜŞEREK Mi Yaşıyoruz, YÜKSELEREK Mi? İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- eskiler dünyada cennet için cehennemi, bizlerse,cehennem için dünyayı yaşıyoruz.. Ahiret ve Kıyamet 2 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- Yaşıyoruz ama nasıl ????... Islamda Kadının Yeri ve Önemi 1 cevap
- 10 günlük VAAD Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Farz Namazi Kilinca Edilen Dua Nasihatler 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.