mustafa11 yazdı:
s.a sağolasın benimde bir isteğim var inşallah olur belki bende hatalıyım ama onunda yok değil hani inşallah rabbim duamı kabul eder çünkü ben ona direkten diyemem
HERŞEYİN HAYIRLISI...
8.454 görüntülenme · 67 yanıt
mustafa11 yazdı:
s.a sağolasın benimde bir isteğim var inşallah olur belki bende hatalıyım ama onunda yok değil hani inşallah rabbim duamı kabul eder çünkü ben ona direkten diyemem
Myusufkoc yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN B)
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.BENİM BİR DİLEĞİM VAR RABBİMDEN.BUNU YAZARKEN AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN.
ALLAHIM ÖMERİN NAMAZ KILMASINI NASİP ET.ONU SANA ÖYLE GÜZEL KUL EYLEKİ ONU GÖRENLERİN AKLINA İLK SEN GELESİN YARABBİMİZ SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.AMİN AMİN AMİN.:(:(
sevdegonca yazdı:
HANDOS M DENİZ MEFTUN DUALARINIZA AMİN DİYORUM İNANIN HER NAMAZDA AKLIMA GELİYORSUNUZ BİRDE ARKADAŞLAR DİLEKLERİN KABULÜ İÇİN DUA BİLİYORSANIZ YAZAR MISINIZ? ARAYANLAR BURDA BULABİLSİN
merve18_19 yazdı:
rabbım benı ve ummetı muhammedı senın yolundan ayırma.bu ınsanlara basta ben kendım olmak uzre akıl fıkır ver ve nısanlımla senın yolunda ılerleyıp hayırlısıyla yuva kurmamızı nasıp eyle.AMIN AMIN AMIN.B)
merve18_19 yazdı:
rabbım benı ve ummetı muhammedı senın yolundan ayırma.bu ınsanlara basta ben kendım olmak uzre akıl fıkır ver ve nısanlımla senın yolunda ılerleyıp hayırlısıyla yuva kurmamızı nasıp eyle.AMIN AMIN AMIN.B)
merve18_19 yazdı:
handos ve sevdegonca kardeslerım allah hepınızden razı olsun.B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17983-mutlaka-herkesin-bir-dilegi-var-degil-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.