''okur musun sen de 1 tane''

4.559 görüntülenme · 69 yanıt

Paylaş:
yalan_yalan

yalan_yalan

Kıdemli Üye · 170 mesaj

RE: ''okur musun sen de 1 tane''

ferit yazdı:
yalan_yalan yazdı:
ferit yazdı:
kardeşlerim Allah razı olsun sağolun...ama benim için değil yazdığım linke girin eğer isminiz yoksa okuyun... yalan_yalan ve sadece eda kardeşlerim sizlerin isimleriniz var sanırım okumanıza gerek yok her ağızdan bir yasin okunuyor linki ziyaret edin lütfen sağolun selametle kalın...şimdi çıkmam gerek namaza yetişicem acil yazıyorum yanlış bişey yazdıysam kusura bakmayın...

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=21739&rowstart=0

abim galiba asliyener kardeşimiz için okutuyorsunuz acil bi işim oldugundan başta o link e bakmamıştım kardeşimiz için iki kez okumuş oldum her ağızdan birkez okunması gerekiyormuş asliyener kardeşimiz inşallah hakkını helal eder:(

ah güzel kardeşim üzme sakın kendini niyetin hâlis niyet Errahmanirrahim kabul edecektir İnşAAllah...herkes senin gibi duyarlı olsa keşke demek istemiyorum ama keşke işte öyle olsa...Rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim Allah'a emanet ol...

görün gönlü güzel kardeşimizi görün de.................

B)B)B)B)B)B)B)TEŞEKKÜR EDERİM ABİMB)B)B)B)B)B)B)B)B)ALLAH A EMANETSİN.....SELAMETLE....
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

ferit yazdı:
yalan_yalan yazdı:
ferit yazdı:
kardeşlerim Allah razı olsun sağolun...ama benim için değil yazdığım linke girin eğer isminiz yoksa okuyun... yalan_yalan ve sadece eda kardeşlerim sizlerin isimleriniz var sanırım okumanıza gerek yok her ağızdan bir yasin okunuyor linki ziyaret edin lütfen sağolun selametle kalın...şimdi çıkmam gerek namaza yetişicem acil yazıyorum yanlış bişey yazdıysam kusura bakmayın...

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=21739&rowstart=0

abim galiba asliyener kardeşimiz için okutuyorsunuz acil bi işim oldugundan başta o link e bakmamıştım kardeşimiz için iki kez okumuş oldum her ağızdan birkez okunması gerekiyormuş asliyener kardeşimiz inşallah hakkını helal eder:(

ah güzel kardeşim üzme sakın kendini niyetin hâlis niyet Errahmanirrahim kabul edecektir İnşAAllah...herkes senin gibi duyarlı olsa keşke demek istemiyorum ama keşke işte öyle olsa...Rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim Allah'a emanet ol...

Allah senden razı olsun kardeşim asılsen hakkını helal et benden yana helal hoş olsun
yalan_yalan

yalan_yalan

Kıdemli Üye · 170 mesaj

asliyener yazdı:
ferit yazdı:
yalan_yalan yazdı:
ferit yazdı:

Allah senden razı olsun kardeşim asılsen hakkını helal et benden yana helal hoş olsun

Hakkım varsa helali hoş olsun.Rahmana emanetsiniz.selametle kalınB)B)B)B)
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.KARDEŞLER BİR YASİN OKUMAK KAÇ DAKİKADIR?HADİ BAKALIM.OKUMAYAN KALMASIN.HAYIRLARDA YARIŞALIM İNŞAALLAH.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ferit

ferit

Mübarek Üye · 1.723 mesaj

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞLER BİR YASİN OKUMAK KAÇ DAKİKADIR?HADİ BAKALIM.OKUMAYAN KALMASIN.HAYIRLARDA YARIŞALIM İNŞAALLAH.A.E.O.

B)B)B)
ferit

ferit

RE: ***OKUYUN ARTIK***

:@
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SÖZÜNÜ TUTUM NE OLUR NE OLMAZ SEN VE ZEHRA KARDEŞİM YANIMA GELİR MELİR SEN NEYSE ZEHRA KAYBALURSA BULANAKTA KARDEŞİM BEN BU GÜN ELAMANLARIMA VE ARKADAŞLARIM SÖYLEDİM SU AN 150 YASİN TOPLADIM GERELLİ YERLERE DAĞITIRSAN SEVİNİRİM 8 ELEMAN 11 ARLADAŞ İSTERSEN İSİMLERİMİDE YAZAYIM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

s.a 1 tane daha ekleyelim inş..a.e.o.
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

S.A

KARDEŞİM GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN DERLERYA ,BİZDE GECİKMELİDE OLSA DAVETE İCAB ETTİK..MAZUR GÖRÜN...
ferit

ferit

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SÖZÜNÜ TUTUM NE OLUR NE OLMAZ SEN VE ZEHRA KARDEŞİM YANIMA GELİR MELİR SEN NEYSE ZEHRA KAYBALURSA BULANAKTA KARDEŞİM BEN BU GÜN ELAMANLARIMA VE ARKADAŞLARIM SÖYLEDİM SU AN 150 YASİN TOPLADIM GERELLİ YERLERE DAĞITIRSAN SEVİNİRİM 8 ELEMAN 11 ARLADAŞ İSTERSEN İSİMLERİMİDE YAZAYIM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

vealeyküm selam abi;
Allah c.c. razı olsun senden saolasın...abi aslı yener ablamızın yasinlerini herkes bir tane okuyabiliyor...senin dağıttığın kardeşlerimiz de sadece 1 tane okuyabilir...cevap bekliyorum...eğer dediğim gibiyse kaç kişiye verdiğini yaz ve fazlasınıda başka bir hayırda bağışlarız İnşAAllah...cevap bekliyorum İnşAAllaha abi...
tuba07

tuba07

Mübarek Üye · 545 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ABİM..

BUGÜN SÜREKLİ ELEKTİK GİDİYO..DOĞRU DÜRÜST GİREMEDİM SİTEYE...

ABİM BENİ DE YAZIN...SELAMETLE..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A KARDEŞİ 19 KİŞİYE VERDİM AMA İSTERSENİZ DAHA FAZLADA ALABİLİRİM

tuba07

tuba07

Mübarek Üye · 545 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ABİ

BİZDE MİSAFİR WARMIŞ ŞİMDİ..ANNEMLERDE OKUYACAK İNŞAALLAH..+ 4 TANE DAHA..

SELAMETLE...
ferit

ferit

A.S. ABİ
DAHA LAZIM YA HER AĞIZDAN 1 TANE OKUNCAK İNŞAALLAH OKUYAN OLURSA ABLAMIZIN DERDİNE ORTAK OLALIM DUA EDELİM İNŞAALLAH DERTLERİNE DERMAN OLSUN...
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

selamünaleyküm bende 5 tane alıyım daha fazla okuyan olursa yazarım
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A NASIL YAPACAGIZ OZAMAN KARDEŞİM BUN LARDAN VEREMEYİZMİ BEN HER AĞIZDANDA BULURUM ALLAHIN İZNİ İLEB)

sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİ 19 KİŞİYE VERDİM AMA İSTERSENİZ DAHA FAZLADA ALABİLİRİM

19 kişiyi ekledim farklı kimseler olduğu için 64 eksiğim kaldı abicim Allah sizlerden binlerce kez razı olsun AEO.B)
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

tuba07 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ

BİZDE MİSAFİR WARMIŞ ŞİMDİ..ANNEMLERDE OKUYACAK İNŞAALLAH..+ 4 TANE DAHA..

SELAMETLE...

Allah hepinizden razı olsun sizleri hiç bir zaman darda zorda bırakmasın inşallah
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

selamünaleyküm bana 10 daha ekleyin inşallah
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm bana 10 daha ekleyin inşallah

Allah razı olsun kardeşimm inanın çok mutlu oluyorum inşallah içinde bulunduğum durumdan kurtulucam önce Allah'ın sonra sizlerin sayesinde AEOB)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.