Benim Hiç Annem Olmadı ki !!!okuyun
2.348 görüntülenme · 24 yanıt
Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun Inşallah.bencede Anneler Babalar Günü çok Saçma Bir Gün,anne Ve Baba Bir Gün Hatirlanmaz,onlarin Hergün Hatirini Sorup Helallik Almaliyiz.ölen Anne Ve Babamizada Bolbol Kurani Kerim Okumaliyiz.allah Kabul Etsin Inşallah.a.e.olun Dua Ile.
Siz ne üzücü nede kırıcı bir yazı yazmamışsınız.Olanları olması gerekenleri yazmışsınız,size ancak teşekkür edebiliriz bizimle paylaştığınız için ama cennet gerçekten annelik yapan annelerin ayakları altında şimdi şöyle bir düşünün annenizi ,paylaştıklarınızı Allah göstermesin ama ya olmasaydı ? Belki hissettiklerimizi anlarsınız ,Allah c.c hiç bir çocuğu annesiz bırakmasın ................
HİÇ SEVMEM BABALAR GÜNÜNÜ O GÜN SANKİ YARAMIN ÜZERİNDEKİ KABUĞU KALDIRIP TEKRAR KANATIYORLAR...ELBET ANNELER GÜNÜNÜ SEVMEYENLERDE VARDIR YARALARI KANAYANLAR VARDIR.....LÜTFEN BU GÜNLERDE DAHA HASSAS DAVRANALIM...ÇOCUKKEN BABALAR GÜNÜ YAKLAŞINCA DIŞARILARA ÇIKMAK İSTEMEZDİM ÇÜNKÜ VİTRİNLER SENİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA SENİN BABAN YOK DERLERDİ SANKİ BANA NEDENSE EN EZİLDİĞİM NOKTALARDAN BİRİYDİ.CANIM BABAM ALLAH RAHMET EYLESİN..
LÜTFEN ANNELER GÜNÜNDE DE DİKKAT EDELİM ANNESİ OLMAYAN ÇOCUKLARI DÜŞÜNELİM
LÜTFEN ANNELER GÜNÜNDE DE DİKKAT EDELİM ANNESİ OLMAYAN ÇOCUKLARI DÜŞÜNELİM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17868-benim-hic-annem-olmadi-ki-okuyun · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benim bahçem…,benim hikayem ,benim kızlarım Deneme - Hikaye 29 cevap
- Türk televizyonculuğu 40 yıldır çok şeyler gördü ama böylesi hiç olmadı. Boykot 2 cevap
- eşref ziya terzi olmadı dost çok güzel bir ezgi İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Beybaba, biraz geç olmadı mı? Dini sohbet 20 cevap
- O Benim Annem Edebiyat 28 cevap
- paylaşmak istedim canım annem benim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 31 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.