bir deniz bukadarmı kirletilir?
1.915 görüntülenme · 21 yanıt
RE: bir deniz bukadarmı kirletilir?
S.A NERESİYMİŞ KARDEŞ BURASI YA:o:oHAKİKATEN BU KADAR MI KİRLETİLİR YANİ?AMA YİNE DE KINAMAYALIM:)ALLAH MUHAFAZA BAŞIMIZA GELİR FALAN.ZATEN BİZİM ÜLKEMİZİN DENİZLERİ DE BU KADAR OLMASA DA(ŞÜKÜR) KİRLİ YANİ.AEO
S.A NERESİYMİŞ KARDEŞ BURASI YA:o:oHAKİKATEN BU KADAR MI KİRLETİLİR YANİ?AMA YİNE DE KINAMAYALIM:)ALLAH MUHAFAZA BAŞIMIZA GELİR FALAN.ZATEN BİZİM ÜLKEMİZİN DENİZLERİ DE BU KADAR OLMASA DA(ŞÜKÜR) KİRLİ YANİ.AEO
Bilmiyorumki neresi bende biyerden aldım.Soruşturmadım.Allah bizim denizlerimizi böle olmaktan korusun
Bilmiyorumki neresi bende biyerden aldım.Soruşturmadım.Allah bizim denizlerimizi böle olmaktan korusun

AMİNB)
Nevin_1982 yazdı:
AMİNB)
rüyam3Selamün Aleyküm
O kadar çok çöp varki denizi bile göremedim ilk başta güldüm deniz yeride toprakta kayığa binmişler sandım çok kötü ötesi bişey
VE ALEYKÜM SELAM EVET DENİZ GÖZÜKMÜYOR HAKİKATEN.;)AEOLUNUZ.SELAMETLE KALIN.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA.NERESİ ACABA?BENDE BİLMİYORUMDA....:8

bir varmış bir yokmuş :].. aslında burası deniz degilde çöplükmüş ... derken bir gün yagmur yagmış çöpü su basmış ... nevincigim bize dogru bilgi verin lütfen insanları yanıltmayalım...:D:D:D
şaka bir tarafa yazık ne yapmışlar denize öyle...
selam ve dua ile nevinkardeşim...
çok afedersiniz arkadaşlar ya midem bulandı daha öncede görmştüm bu resmi çok kötü ya çöp atacak başka bi yerleri yokmu bunlarn slm ve dua ile
aminenursiirt_56:gulegule:K:B:H[/quot
siiet_56 kardeşim (rabbim kendisinden razı olsun marjinal insanlar hep dikkatimi çeker) şunu demek istemiş
similleri sıra ile yazıyorum
birinci: denizi öyle görmüş üzülmüş
ikinci:kendi attıkları çöpleri şimdi sanki define varmış gibi didik ediyorlar onun için komik gelmiş(aslında haksız degil siir_56 kardeşim banada komik geldi)
üçüncü:güzel bir paylaşımdı ilginç ve sıradışı demek istiyor
dördüncüsü: selametle nevin kardeşim diyor..
el_cevap: artık bunu ışıgında nevin kardeşim cevap verir=)
hayır dolu uzun bereketli yaşa sen emi
krize girdim gülmekten
aminenurbir varmış bir yokmuş :].. aslında burası deniz degilde çöplükmüş ... derken bir gün yagmur yagmış çöpü su basmış ... nevincigim bize dogru bilgi verin lütfen insanları yanıltmayalım...:D
:KAA ALLAH KURU İFRADAN SAKLASIN HIIIIIIIII;)S.A CANIM KARDDEŞİM RABBİME EMANETSİNİZ

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17819-bir-deniz-bukadarmi-kirletilir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.