bana geri kafalı diyorlar neden

4.214 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
amina

amina

Aktif Üye · 84 mesaj

Bana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak islamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece örtümle okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bşeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığmdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiğki okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocukların? Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum
vesselam
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

RE: bana geri kafalı diyorlar neden

EVET KARDEŞİM BİRDE YOBAZ KELİMESİ VAR BENDE BAZEN İÇİMDEN BÖYLELERİNE KARŞI BÖYLAYSE YOBAZIM DİYORUM BİZDE BU KELİMELERE KARŞI GÜZEL BİR KELİME BULSAK ARAMIZDA ONU SÖYLESEK
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum kardeşim.. Bunları düşündüğümüz için biz geri kafalı değiliz onlar örümcek beyinli sadece.. Kendi fikirlerinden başkasını kabul edemiyorlar..
Beyinlerinde öyle bir ağ kurulmuş ki, delmek mümkün değil.. Allah c.c. ıslah etsin..
Selam ve dua ile kal kardeşimB)B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

SA SİZ GİBİ YOBAZLARA SA SİZ GİBİ GERİ KAFALILARA SONSUZ SEVGİ SAYGI SİZ KARDEŞLERİMİZE.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.SİZE YOBAZ GERİ KAFALI DİYAN NASİPSİZLER ALLAH CC YARDIMCILARI OLSUN YİNEDE.GAFLET İÇİNDEKİLERE ALLAH CC KUDRETİ İLE NASIL DA ŞAHİT OLUYORUZ DEĞİL Mİ?:(:(:(
amina

amina

Aktif Üye · 84 mesaj

sevdegonca yazdı:
EVET KARDEŞİM BİRDE YOBAZ KELİMESİ VAR BENDE BAZEN İÇİMDEN BÖYLELERİNE KARŞI BÖYLAYSE YOBAZIM DİYORUM BİZDE BU KELİMELERE KARŞI GÜZEL BİR KELİME BULSAK ARAMIZDA ONU SÖYLESEK

s.a kardeşim onlara bulmamıza gerek yok münafık sapmış gafil asi bunlar sanırım yeter ;)
ne dersiniz
tövbe ve teveküll ilee
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s.a sevinin bir geri kafalıda benim ozaman yalnız değilsiniz selametle
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
amina

amina

Aktif Üye · 84 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
SA SİZ GİBİ YOBAZLARA SA SİZ GİBİ GERİ KAFALILARA SONSUZ SEVGİ SAYGI SİZ KARDEŞLERİMİZE.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.SİZE YOBAZ GERİ KAFALI DİYAN NASİPSİZLER ALLAH CC YARDIMCILARI OLSUN YİNEDE.GAFLET İÇİNDEKİLERE ALLAH CC KUDRETİ İLE NASIL DA ŞAHİT OLUYORUZ DEĞİL Mİ?:(:(:(

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ ELLERİNZE SAĞLIKB)

DOĞRU KARDEŞİM O NASİPSİZLER GAFLETELER VE BİZ ONLARI ÜZÜLEREK SEYREDİYORUZ
VE BİZLERE TÜM YAPTTIKLARINA RAĞMEN ONLARA DOĞRU YOLU BULSUNLAR DİYE DUA EDİYORUZ AMA RABBİMİN SAPTIRDIĞINI RABBİMDEN BAŞKA HİÇKİMSE DOĞRUYA YÖNELTEMEZ
EMİNTTU BİLLAH

selam ve dua
tövbe ve tevekül ilee
amina

amina

Aktif Üye · 84 mesaj

mustafa11 yazdı:
s.a sevinin bir geri kafalıda benim ozaman yalnız değilsiniz selametle

a.s kardeşim rabbim çoğaltsın bu güzel geri kafalıları değilmi kardeşim biz çoğaldıkça beklki sapmışlar doğruyu görür yada bizi rahat buırakırLAR inşallah biz bunu söyliyelim
ALLAH 1 RESULLÜ VE KUR,AN HAKTIR
ANLAMAYAN NE AHMAKTIR
VESSELAM

AHMAKLARA DUA İLEE
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

inşallah kardeşim belki yola gelirler allaha emanet olun
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

aminaBana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak islamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece örtümle okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bşeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığmdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiğki okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocukların? Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum
vesselam

S.A. KARDEŞİM,
EVET SÖYLEDİĞİNİZ ŞARTLARDA BENDE GERİCİYİM.
ÇÜNKÜ
İSLAMIN EMİRLERİNDEN OLAN SAKAL, CÜBBE, SARIK YASAK. DAHA DOĞRUSU TEK TEK SAYMAYALIM, KIZ ERKEK FARKETMEZ İSLAMIN ŞİARI OLAN, GÖRÜLDÜĞÜNDE AKLA İSLAMI GETİREN HERŞEY YASAK,
FUHŞİYATI, ÇIPLAKLIĞI, NAMUSSUZLUĞU V.S. GİBİ NEFSE HOŞ GELEN AMA CEHENNEM KAPILARINI SONUNA KADAR AÇAN GİYİM KUŞAM VE YAŞANTI ALABİLDİĞİNE SERBEST.
EVET KARDEŞİM BU MEMLEKETTE ŞEYTANLAR BOŞ BIRAKILMIŞ , TAŞLAR BAĞLANMIŞ.

BAKIN ŞAİR NE DİYOR.

"BİR ÖRTÜ YÜZÜNDEN DÖKMÜŞKEN FRANSIZI,
ŞİMDİ TEPSİDE SUNDUK VATAN KIZLARIMIZI"

EVET MEDENİYET MEDENİYET DİYE PEŞLERİNDE KOŞTUĞUMUZ, BİZİ KENDİLERİNDEN SAYMALARI İÇİN KAPILARINDA KAPI KULLUK YAPTIĞIMIZ AVRUPA DEFALARCA BİZE SAVAŞ AÇARAK KAZANAMADI, ER MEYDANINDA HEP KAYBETTİ , AMA ŞİMDİ EMELİNE BAŞKA YOLLARDAN ULAŞARAK ÜLKEMİZİ KENDİLERİNE KAPI KULU ETTİLER. BİZİ BU HALLERE DÜŞÜRENLERİ ALLAH C.C. KAHRU PERİŞAN ETSİN.

NEYSE KONUYU RAYINDAN ÇIKARTTIM GALİBA HAKKINIZI HELAL EDİN.

BU BAĞLAMDA " HEPİMİZ GERİCİ, HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ "

K.S.E.O.
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

sevdegonca yazdı:

s.a kardeşim onlara bulmamıza gerek yok münafık sapmış gafil asi bunlar sanırım yeter
ne dersiniz
tövbe ve teveküll ilee
onlara değil cnm bizi kastetmiştim hani onlar bizi yobaz geri kafalı buluyorlar ya bizde RABBİMİN SEVDİKLERİYİZ DİMİ
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

:(:(:(:(
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah razı olsun......Allaha emanet olun.. B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
esranisa

esranisa

Yeni Üye · 4 mesaj

Evet kardesim..Islamin gereklerini yerine getirmemnin adi bu cagda geri kafalilik olmus..Zina yaparsan batili dini savunursan geri kafalisin..
Allah emirlerine uyanlari cennetle müjdelendiriyor.Bizi allah (c.c) bilsin,varsin kim ne derse desin..
nightshade

nightshade

Üye · 17 mesaj

Sana geri kafalı dien insanoğlu...
RESULLAH!a (S.A.V) DELİ dedi,mecnun dedi,şair dedi....
ALLAH (c.c) ve müslüman kardeşlerin yanında.....merak etme...
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum kardesim bende tam bir geri kafaliyim RABBIME sukurler olsun onlar gibi çagdas heryani açik saçik boyali cilali olacagima geri kafali olurum çok daha iyidir .... !!!!!!! a.e.o selametle :)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
maxim

maxim

Üye · 13 mesaj

Katiliyroum Arkadaşa Helal Olsun
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

bu yazılanlara göre bizi gerici yapıyolar çağdaş insanlar :) aslında onlar çok şeyden geri kalıyolar farkında değiller biz bu yolda yanlız değiliz inş . selametle

ayse karatas

ayse karatas

Kıdemli Üye · 105 mesaj

bu gericilikse bende gericiyim ve gerici olmakla da gurur duyuyorum.medeni olmak sadece açılıp saçılmak değildir.medeni olmak açmaksa bedeni eğer hayvanlar bizden daha medeni
oğzşvl

oğzşvl

Üye · 11 mesaj

evet bende geri kafalıyım çünkü nefsimin her istediğine evet demiyor bazılarının meşhur lafı gibi ^^HAYATIMI YAŞIYORUM^^demiyorum allah onlara hidayet nasip etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.